עלות מכס על מקרנים+רוחב מסך
שלום לכולם
אני רוצה ליבא מארצות הברית מקרן בודד (optoma hd20)מישהו יודע כמה אחוזים יקחו לי עליו.קראתי באיזה מקום שמדובר ב35 אחוזים של מכס האם זה נכון?
שאלה שניה:
מרחק עדשת המקרן מהמסך אצלי הולך להיות 3.30 מטר .מישהו יכול לומר לי מה רוחב המסך שאני צריך לרכוש?
אני רוצה ליבא מארצות הברית מקרן בודד (optoma hd20)מישהו יודע כמה אחוזים יקחו לי עליו.קראתי באיזה מקום שמדובר ב35 אחוזים של מכס האם זה נכון?
שאלה שניה:
מרחק עדשת המקרן מהמסך אצלי הולך להיות 3.30 מטר .מישהו יכול לומר לי מה רוחב המסך שאני צריך לרכוש?
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
עצתי לגבי גודל מסך,
אל תרכוש מסך לפני שהמקרן אצלך. שחק עם המיקום של המקרן, בחר את הגודל המתאים לך והקרן על קיר למשך כמה ימים.
אחרי שתתרגל לגודל ותהיה בטוח לגביו תחליט איזה מסך את צריך.
אל תרכוש מסך לפני שהמקרן אצלך. שחק עם המיקום של המקרן, בחר את הגודל המתאים לך והקרן על קיר למשך כמה ימים.
אחרי שתתרגל לגודל ותהיה בטוח לגביו תחליט איזה מסך את צריך.
No place like home.......... Theater
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
מסכים...opv כתב:עצתי לגבי גודל מסך,
אחרי שתתרגל לגודל ותהיה בטוח לגביו תחליט איזה מסך את צריך....
מה המחיר של המקרן בארה"ב + משלוח (אם זה לא סוד?)
יש אחריות?
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
מבחינת מיסים מדובר על 34% אבל מוגבל למקסימום של כ 2500 ש"ח.Barel77 כתב:שלום לכולם
שאלה שניה:
מרחק עדשת המקרן מהמסך אצלי הולך להיות 3.30 מטר .מישהו יכול לומר לי מה רוחב המסך שאני צריך לרכוש?...
בהצלחה
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4217
- נתן תודות: 1659 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
המחיר עד הבית הוא כ-4500 כולל משלוח ומיסוי.
- ice2k
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 961
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
המקרן עולה בארה"ב בין 900 ל 1000 דולר. למי שצריך מקרן FULL HD LCD בגלל אפקט הקשתות או שצריך יכולות מיקום טובות (זום גדול והזזת עדשה) יש את Z-700 של SANYO ב950$ בחנות VISUAL APEX. הבעיה איתו שהמשקל שלו הרבה יותר גבוה, יותר מפי 2 מה OPTOMA HD20, הוא גם יותר גדול פיזית בצורה משמעותית.
DENON AVC-X4700H| Audiovector S3 Signature| Audiovector SC Signature | Audiovector Ki1| SVS SB3000
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4217
- נתן תודות: 1659 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
אני הזמנתי את הויויטק לפני כחצי שנה ועלה לי כ4500 שקל כולל הכל.אתה מוזמן להגיע להתרשמות.
אני עבדתי עם חברת שילוח שהעשתה הכל והביא לי את המוצר עד פתח הדלת תוך שבוע לאחר מיסוי ,משלוח ,והכל.
אפילו את הסכום שילמתי מכרטיס אשראי ישראלי כי הם ביצעו את הרכישה.
המוצר הוא מצויין והשרות היה מצויין.
אני עבדתי עם חברת שילוח שהעשתה הכל והביא לי את המוצר עד פתח הדלת תוך שבוע לאחר מיסוי ,משלוח ,והכל.
אפילו את הסכום שילמתי מכרטיס אשראי ישראלי כי הם ביצעו את הרכישה.
המוצר הוא מצויין והשרות היה מצויין.