לשים רמקול על ארון?
-
sofa_surfer
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 133
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
היי,
יש לי שני רמקולים מדפיים חמודים להפליא של Mission (M70), וכרגע אין לי סטנדים. רציתי לדעת האם יפגע באיכות הסאונד אם אשים אחד על ארונית ("כוורת", גובה מטה וחצי) כאשר השני ימוקם אלכסונית לו (חדר גדול, בערך 4.5 על 4) ככל הנראה תלוי בפינת התקרה (תקרה גבוהה).
תודה!
יש לי שני רמקולים מדפיים חמודים להפליא של Mission (M70), וכרגע אין לי סטנדים. רציתי לדעת האם יפגע באיכות הסאונד אם אשים אחד על ארונית ("כוורת", גובה מטה וחצי) כאשר השני ימוקם אלכסונית לו (חדר גדול, בערך 4.5 על 4) ככל הנראה תלוי בפינת התקרה (תקרה גבוהה).
תודה!
אידיאלי זה לא, אתה יכול לנסות ומקסימום לא תאהב את זה.
בשביל לשמוע מוזיקה ברקע זה לא יפריע. בשביל להאזין ממש ולקבל תחושת במה זה לא המיקום האידאלי (בלשון המעטה).
בשביל להנות מהרמקולים בצורה מיטבית הטוויטרים צריכים להיות בגובה האזניים של המאזין בקירוב וביחס גאומטרי מסויים למאזין ולקירות החדר. תמיד עושים פשרות בהצבת רמקולים אך נראה שאתה התפשרת קצת יותר מידי.
בשביל להנות מהרמקולים בצורה מיטבית הטוויטרים צריכים להיות בגובה האזניים של המאזין בקירוב וביחס גאומטרי מסויים למאזין ולקירות החדר. תמיד עושים פשרות בהצבת רמקולים אך נראה שאתה התפשרת קצת יותר מידי.
-
sofa_surfer
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 133
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
בסדר גמור. גובה האוזניים זה לא יהיה, אבל קצת מעל אני יכול לסדר. גם הפנמתי את ההערה (וקראתי במקום אחר) לגבי היחס הגיאומטרי. הנקודה שחשוב לי לוודא היא שהשענת הרמקול על ארון/שולחן וכו' (בניגוד לסטנד) אינה פוגמת באיכות הצליל. האמנם?
שוב תודה.
שוב תודה.
הבעיה היא לא המשטח עליו יושבים הרמקולים (במקרה הזה) אלא המיקום שלהם. כשאין ברירה אז אין ברירה.