לשים רמקול על ארון?

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
sofa_surfer פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 133
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

היי,
יש לי שני רמקולים מדפיים חמודים להפליא של Mission (M70), וכרגע אין לי סטנדים. רציתי לדעת האם יפגע באיכות הסאונד אם אשים אחד על ארונית ("כוורת", גובה מטה וחצי) כאשר השני ימוקם אלכסונית לו (חדר גדול, בערך 4.5 על 4) ככל הנראה תלוי בפינת התקרה (תקרה גבוהה).

תודה!

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 959 פעמים

שליחה #2 

אידיאלי זה לא, אתה יכול לנסות ומקסימום לא תאהב את זה.

amiti
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1184
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 28 פעמים

שליחה #3 

בשביל לשמוע מוזיקה ברקע זה לא יפריע. בשביל להאזין ממש ולקבל תחושת במה זה לא המיקום האידאלי (בלשון המעטה).

בשביל להנות מהרמקולים בצורה מיטבית הטוויטרים צריכים להיות בגובה האזניים של המאזין בקירוב וביחס גאומטרי מסויים למאזין ולקירות החדר. תמיד עושים פשרות בהצבת רמקולים אך נראה שאתה התפשרת קצת יותר מידי.

sofa_surfer פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 133
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #4 

בסדר גמור. גובה האוזניים זה לא יהיה, אבל קצת מעל אני יכול לסדר. גם הפנמתי את ההערה (וקראתי במקום אחר) לגבי היחס הגיאומטרי. הנקודה שחשוב לי לוודא היא שהשענת הרמקול על ארון/שולחן וכו' (בניגוד לסטנד) אינה פוגמת באיכות הצליל. האמנם?

שוב תודה.

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 959 פעמים

שליחה #5 

הבעיה היא לא המשטח עליו יושבים הרמקולים (במקרה הזה) אלא המיקום שלהם. כשאין ברירה אז אין ברירה.

amiti
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1184
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 28 פעמים

שליחה #6 

המקומות השונים יכולים להשפיע בשני היבטים: האחד - מידת היציבות של המשטח עליו מונח הרמקול ; והשני - מידת ההשפעה ההיקפית על הרמקול, למשל הכנסת רמקול לתוך גומחה בארון פחות מומלצת ממדף פתוח.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”