מוכרים בארץ סוג ב?!
טוב, אז הלכתי היום לראות גדלים לטלויזיה חדשה לסלון - אם אני רוצה 40 אינץ', 46 אינץ' וכו'.
בשביל זה הגעתי לא.ל.מ.
נכנסתי והחלטתי שהכי כדאי את ה46 אינץ'. אז, כמובן, בגלל שאני יודע איך לחפש מחירים, לא ציפיתי שהמחיר שלהם יהיה משהו. אז אמרתי למוכר שאני יכול למצוא את אותה טלויזיה - סמסונג LA46C530 ב4100 ש"ח במקום ה5100 ש"ח שלהם.
אבל אז הוא אמר לי משהו מעניין. הוא אמר לחפש את המחיר הכי טוב שאוכל למצוא באינטרנט ולומר לו את שם החנות.
עשיתי זאת דרך האייפון שלי ואמרתי לו.
הוא אז התקשר (לפיו) לסמנכ"ל מיני-ליין, שאני כבר יודע שהיא ספקית רשמית של סמסונג בארץ.
הסמנכ"ל אז דיבר אלי דרך הרמקול של הטלפון ואמר לי בפירוש (כמעט כאילו הוא רוצה לשכנע אותי) שלחנות ההיא הם לא מספקים.
זאת עוד, שבגלל זאת, הדבר מעיד על כך שהחנות מוכרת דגמים סוג ב'.
אז פה לא ממש ידעתי מה לומר. חשבתי לעצמי שיכול להיות שזו סתם טקטיקה של מוכרים, אבל לא ממש היה לי מה לומר.
אז אני בא ושואל אתכם - האנשים שאני הכי סומך עליהם - האם החנות באמת מוכרת סוג ב' - האם באמת אין לה אחריות ואם הטלויזיה תתקלקל אני אתקע בלי כלום - האם באמת כדאי לי לשלם עוד 1,000 ש"ח?!
הנה הדף מזאפ של כל החנויות שמוכרות את הדגם - הרב עם מחיר הרבה יותר נמוך.
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=765132
בשביל זה הגעתי לא.ל.מ.
נכנסתי והחלטתי שהכי כדאי את ה46 אינץ'. אז, כמובן, בגלל שאני יודע איך לחפש מחירים, לא ציפיתי שהמחיר שלהם יהיה משהו. אז אמרתי למוכר שאני יכול למצוא את אותה טלויזיה - סמסונג LA46C530 ב4100 ש"ח במקום ה5100 ש"ח שלהם.
אבל אז הוא אמר לי משהו מעניין. הוא אמר לחפש את המחיר הכי טוב שאוכל למצוא באינטרנט ולומר לו את שם החנות.
עשיתי זאת דרך האייפון שלי ואמרתי לו.
הוא אז התקשר (לפיו) לסמנכ"ל מיני-ליין, שאני כבר יודע שהיא ספקית רשמית של סמסונג בארץ.
הסמנכ"ל אז דיבר אלי דרך הרמקול של הטלפון ואמר לי בפירוש (כמעט כאילו הוא רוצה לשכנע אותי) שלחנות ההיא הם לא מספקים.
זאת עוד, שבגלל זאת, הדבר מעיד על כך שהחנות מוכרת דגמים סוג ב'.
אז פה לא ממש ידעתי מה לומר. חשבתי לעצמי שיכול להיות שזו סתם טקטיקה של מוכרים, אבל לא ממש היה לי מה לומר.
אז אני בא ושואל אתכם - האנשים שאני הכי סומך עליהם - האם החנות באמת מוכרת סוג ב' - האם באמת אין לה אחריות ואם הטלויזיה תתקלקל אני אתקע בלי כלום - האם באמת כדאי לי לשלם עוד 1,000 ש"ח?!
הנה הדף מזאפ של כל החנויות שמוכרות את הדגם - הרב עם מחיר הרבה יותר נמוך.
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=765132
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
הם לא מוכרים סוג ב' ,הם פשוט מוכרים מסך מיבואן פררללי ,לפעמים מאזור שונה כמו אירופה ביבוא המקביל לעומת אסיה ברשמי ..והם גם נותנים אחריות .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
את הפרללי הבנתי. אבל הם אמרו שפרללי הוא סוג ב'.IamEzio כתב:הם לא מוכרים סוג ב' ,הם פשוט מוכרים מסך מיבואן פררללי ,לפעמים מאזור שונה כמו אירופה ביבוא המקביל לעומת אסיה ברשמי ..והם גם נותנים אחריות ....
ואז הוא אמר לי "תנסה ותראה מה תקבל".
או כן, ושאם אני מקבל טלויזיה עם תפריט בעברית, אז זה רשמי ואם לא זה פרללי.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
בעברית ? סמסונג מגיעות עם תפריט בעברית .. מעניין .
פרללי הוא לא סוג ב' ,פרללי כמו שאתה שומע הוא פשוט יבואן לא רשמי שמיבא את המסכים ,ברור שלא יקבלו טלוזיות עם עברית ביבוא הפרללי ,זה מסכים לרוב מאירופה שלא אמורים לתמוך בעברית מההתחלה לעומת חלק מהדגמים של המזרח התיכון ,מצד שני יש דגמים שביבוא רשמי לא מגיעות עם ממיר DDT ולרוב גם בלי עברית ,לעומת היבוא המקביל ששם לרוב מקבלים מסך אירופאי עם DDT שמתאים לארץ .
פרללי הוא לא סוג ב' ,פרללי כמו שאתה שומע הוא פשוט יבואן לא רשמי שמיבא את המסכים ,ברור שלא יקבלו טלוזיות עם עברית ביבוא הפרללי ,זה מסכים לרוב מאירופה שלא אמורים לתמוך בעברית מההתחלה לעומת חלק מהדגמים של המזרח התיכון ,מצד שני יש דגמים שביבוא רשמי לא מגיעות עם ממיר DDT ולרוב גם בלי עברית ,לעומת היבוא המקביל ששם לרוב מקבלים מסך אירופאי עם DDT שמתאים לארץ .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
אגב, השאלה המעניינת היא אם בכלל יש מוצרים במחירים כאלה.
נתקלתי בחנויות שמפרסמות מחירים של מוצרים וכשמגיעים ״בדיוק נגמר״, אבל יש לנו מודל מצויין שבמקרה לא נמצא בזאפ.
נתקלתי בחנויות שמפרסמות מחירים של מוצרים וכשמגיעים ״בדיוק נגמר״, אבל יש לנו מודל מצויין שבמקרה לא נמצא בזאפ.
- tvholic
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2152
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 74 פעמים
אני לא חושב שפרללי זה סוג ב', אבל אני גם לא יודע איך אפשר לבדוק את זה בבטחון מלא...
יש איזה שרשור בנוגע ליתרונות וחסרונות של חנות מתמחה. אני חושב שכדאי לך לקרוא\לעלעל בו לפני שאתה הולך לא.ל.מ ולחנויות אינטרנטיות, וגם אולי לחפש את היבואן הפרללי\האתר שאתה רוצה לקנות ממנו בפורום מסחר ושיווק.
השאלה היא מה החשיבות מבחינתך של האחריות, מבחינת איכות וזמן. אם אני לא טועה סוני ופנסוניק היחידות היום שנותנות 5 שנים אחריות מלאה.
בזמנים שאת הכל מייצרים אינסטנט ושם דבר לא מיועד להחזיק יותר מדי שנים (ממכשירי אלקטרוניקה ועד ריהוט) אני חושב שאחריות היא דבר חשוב.
יש איזה שרשור בנוגע ליתרונות וחסרונות של חנות מתמחה. אני חושב שכדאי לך לקרוא\לעלעל בו לפני שאתה הולך לא.ל.מ ולחנויות אינטרנטיות, וגם אולי לחפש את היבואן הפרללי\האתר שאתה רוצה לקנות ממנו בפורום מסחר ושיווק.
השאלה היא מה החשיבות מבחינתך של האחריות, מבחינת איכות וזמן. אם אני לא טועה סוני ופנסוניק היחידות היום שנותנות 5 שנים אחריות מלאה.
בזמנים שאת הכל מייצרים אינסטנט ושם דבר לא מיועד להחזיק יותר מדי שנים (ממכשירי אלקטרוניקה ועד ריהוט) אני חושב שאחריות היא דבר חשוב.
של כל דבר עם 4 גלגלים!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
נא לא לפתוח שרשורים במקביל בעוד פורומים.
אפשר להעביר את השרשור הזה אם תרצה אבל נא לא לפתוח כמה שרשורים על אותו נושא.
אפשר להעביר את השרשור הזה אם תרצה אבל נא לא לפתוח כמה שרשורים על אותו נושא.
אז לא חשבתי.oferlaor כתב:נא לא לפתוח שרשורים במקביל בעוד פורומים.
אפשר להעביר את השרשור הזה אם תרצה אבל נא לא לפתוח כמה שרשורים על אותו נושא....
אז תסגור את זה - עדיף את השני.
או.. כבר סגרתה לי את השני..
אז תעביר את זה?
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
בקישור שנתת לזאפ, כל המסכים הראשונים הם מייבוא מקביל (תסתכל בכל קישור על נותני השירות/אחריות).
המסך הזול ביותר שמיובא ע"י סמליין עולה 4750 ש"ח (לפחות לפי הקישור הזה).
פרללי הוא לא סוג ב', יש יבואנים פרללים מאד ותיקים ומוכרים ובד"כ גם תהיה אחריות (אלא אם כן נפלת על חאפר רציני שבמקרה הצליח לשים יד על מכולה של מסכים, וגם כאלה אני מכיר)
כמו שעופר אמר, הרבה פעמים תיתקל בפירסומים זולים במיוחד וכשתגיע לחנות בדיוק אזל הדגם (למרות שלפני 3 דקות הם התחילו את הפרסום), אבל יש לי פה משהו בונבון בשבילך, על פיוג'י שמעת???
יש רשת שהגיעה לדרגת אומנות עם הפרסומים הללו.
פרללי הוא לא סוג ב', יש יבואנים פרללים מאד ותיקים ומוכרים ובד"כ גם תהיה אחריות (אלא אם כן נפלת על חאפר רציני שבמקרה הצליח לשים יד על מכולה של מסכים, וגם כאלה אני מכיר)
כמו שעופר אמר, הרבה פעמים תיתקל בפירסומים זולים במיוחד וכשתגיע לחנות בדיוק אזל הדגם (למרות שלפני 3 דקות הם התחילו את הפרסום), אבל יש לי פה משהו בונבון בשבילך, על פיוג'י שמעת???
יש רשת שהגיעה לדרגת אומנות עם הפרסומים הללו.
אוקיי,theAman כתב:בקישור שנתת לזאפ, כל המסכים הראשונים הם מייבוא מקביל (תסתכל בכל קישור על נותני השירות/אחריות).
יש רשת שהגיעה לדרגת אומנות עם הפרסומים הללו....
אז השאלה היא - מה המחיר הנמוך ביותר שהוא לא סוג ב' (יענו לא חאפר), ואיך אפשר לדעת?
וגם - האם האחריות של פרללי שוות ערך לסמליין. אם לא, איך?
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14365
- נתן תודות: 992 פעמים
- קיבל תודות: 1222 פעמים
תראה בעצמך....תכנס לקישור הכי זול בזאפ לדוגמא.....ורד עד סוף המפרט....Track כתב:אוקיי,theAman כתב:בקישור שנתת לזאפ, כל המסכים הראשונים הם מייבוא מקביל (תסתכל בכל קישור על נותני השירות/אחריות).
יש רשת שהגיעה לדרגת אומנות עם הפרסומים הללו....
אז השאלה היא - מה המחיר הנמוך ביותר שהוא לא סוג ב' (יענו לא חאפר), ואיך אפשר לדעת?
וגם - האם האחריות של פרללי שוות ערך לסמליין. אם לא, איך?...
כתוב שם בפירוש "אחריות שנה ע"י...."
"אחריות 3 שנים סמליין בתוספת תשלום".
בקיצור, אחריות שווה כסף....
כמה לך היא שווה, זה אתה תחליט.
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
טכניקה מוכרת ומעצבנת.oferlaor כתב:אגב, השאלה המעניינת היא אם בכלל יש מוצרים במחירים כאלה.
נתקלתי בחנויות שמפרסמות מחירים של מוצרים וכשמגיעים ״בדיוק נגמר״, אבל יש לנו מודל מצויין שבמקרה לא נמצא בזאפ....
בדיוק נגמר.....right...
אבל במקרה יש לנו כזה וכזה...
במקרה הזה אני אומר תודה, אבל אני צריך את הדגם ספציפית.
- LinkMattan
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 464
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
צריך לתבוע חנויות כאלו. היום עם מלאי ממוחשב תוך שניה ניתן לעדכן זמינות מוצר. הסיכוי שלקוח בדיוק קנה במרווח הזמן שלקח למחשב לעדכן את הסטטוס הוא נמוך ביותר.TANDBERG כתב:טכניקה מוכרת ומעצבנת.oferlaor כתב:אגב, השאלה המעניינת היא אם בכלל יש מוצרים במחירים כאלה.
נתקלתי בחנויות שמפרסמות מחירים של מוצרים וכשמגיעים ״בדיוק נגמר״, אבל יש לנו מודל מצויין שבמקרה לא נמצא בזאפ....
בדיוק נגמר.....right...
במקרה הזה אני אומר תודה, אבל אני צריך את הדגם ספציפית....
מדובר בעושק דוחה וישראלי. יש כאן ניצול ציני ברור של הצרכן התמים.
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
הם נתבעים מפעם לפעם על הטעיית צרכנים. לא יודע אם הישראלים המציאו את השיטה. היא כן שיטה מגעילה.LinkMattan כתב:צריך לתבוע חנויות כאלו. היום עם מלאי ממוחשב תוך שניה ניתן לעדכן זמינות מוצר. הסיכוי שלקוח בדיוק קנה במרווח הזמן שלקח למחשב לעדכן את הסטטוס הוא נמוך ביותר.TANDBERG כתב:טכניקה מוכרת ומעצבנת.oferlaor כתב:אגב, השאלה המעניינת היא אם בכלל יש מוצרים במחירים כאלה.
בדיוק נגמר.....right...
במקרה הזה אני אומר תודה, אבל אני צריך את הדגם ספציפית....
מדובר בעושק דוחה וישראלי. יש כאן ניצול ציני ברור של הצרכן התמים....
הקדמת אותיshuali כתב:אתה רוצה להגיד לי שלמוכר באל"מ יש את המספר טלפון של סמנכל סמ ליין והוא אשכרה עונה לו ?...
לפותח השרשור - ענו לך : יבוא מקבילי, לא של היבואן הרשמי.
יש מצב שזה גם refurbished, כפי שכמעט קרה לי עם מצלמה במכרז פומבי, כשבסוף כל הטקסט באותיות קטנות היה כתוב.
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר
אוי נו, אבל זה מה שאני שואל!Shtirlitz כתב:הקדמת אותיshuali כתב:אתה רוצה להגיד לי שלמוכר באל"מ יש את המספר טלפון של סמנכל סמ ליין והוא אשכרה עונה לו ?...![]()
![]()
לפותח השרשור - ענו לך : יבוא מקבילי, לא של היבואן הרשמי.
יש מצב שזה גם refurbished, כפי שכמעט קרה לי עם מצלמה במכרז פומבי, כשבסוף כל הטקסט באותיות קטנות היה כתוב....
האם אני קונה Refurbished, יענו סוג ב', אם אני קונה מפרללי?
אני בשום אופן לא רוצה בזה!