חשבתם לקנות שארפ? תחשבו שוב.
המסך השלישי (והחדש הפעם) הגיע אליי היום, והפעם פיקסל שרוף בצד ימין באמצע עם זליגות אור חמורות בפינות התחתונות.
מזל שלא בוצעה החלפה כיוון שקודם רציתי לראות שבחדש אין זליגות אור.
אז אני נשאר עם המסך ה"משומש" עם הזליגות אור העדינות שככל הנראה אופייניות לדגם הזה וללא פיקסלים שרופים.
המסך האחרון של שארפ שאקנה איי פעם, ועוד Made In Japan.
פשוט בדיחה עצובה.
למי שתוהה - מדובר בדגם 810 בגודל 40".
נרכש ב LasrPrice.co.il
השרשור הקודם: http://www.hometheater.co.il/vt138039.% ... 7%95%D7%AA
מזל שלא בוצעה החלפה כיוון שקודם רציתי לראות שבחדש אין זליגות אור.
אז אני נשאר עם המסך ה"משומש" עם הזליגות אור העדינות שככל הנראה אופייניות לדגם הזה וללא פיקסלים שרופים.
המסך האחרון של שארפ שאקנה איי פעם, ועוד Made In Japan.
פשוט בדיחה עצובה.
למי שתוהה - מדובר בדגם 810 בגודל 40".
נרכש ב LasrPrice.co.il
השרשור הקודם: http://www.hometheater.co.il/vt138039.% ... 7%95%D7%AA
Utopia
כבר אין לי את האריזה לצערי, אבל מחר בטח יצרו עמי קשר מLastPrice ונראה מה יהיה.tvholic כתב:חבר שלי קנה גם את המסך הזה בגודל 46".
היו לו רעשים , מעין "ציקצוקים" כאלה בפעולה וגם קצת אחרי כיבוי.
קיבל שירות על הפנים, לא הסכימו להחליף לו אבל הציעו לו לבטל עסקה....
Utopia
- tvholic
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2152
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 74 פעמים
אז מה אם אין לך את האריזה??
היום לקחו ממנו את המסך, וגם לו לא הייתה אריזה.
אתה לא מחזיר את המסך כי אתה לא מעוניין בו פתאום, או שאתה מממש את זכותך החוקית אלא מכיוון שהחליפו לך שלושה מסכים ואף אחד מהם לא תקין...
אתה לא מחזיר את המסך כי אתה לא מעוניין בו פתאום, או שאתה מממש את זכותך החוקית אלא מכיוון שהחליפו לך שלושה מסכים ואף אחד מהם לא תקין...
של כל דבר עם 4 גלגלים!
הבעיה היא שאין יותר מדיי אלטרנטיבות ראויות במסגרת המחיר.tvholic כתב:אז מה אם אין לך את האריזה??
אתה לא מחזיר את המסך כי אתה לא מעוניין בו פתאום, או שאתה מממש את זכותך החוקית אלא מכיוון שהחליפו לך שלושה מסכים ואף אחד מהם לא תקין......
היחיד שאולי שווה הסתכלות זהו הC650 של סמסונג ושם יש את עניין הפאנלים שיש מצב שאקבל פאנל סיני ועכשיו לך שוב תעשה סלטות באוויר בשביל להחליף.
Utopia
710 עושה שימוש בפאנל של שארפ עם אותה תאורה EDGE LED... לא יודע עד כמה זו אלטרנטיבה טובה...tvholic כתב:דווקא עכשיו ההורים של אותו בחור קנו סוני 710 באותו מחיר שהוא שילם על השארפ.
שתיהן 46, שתיהן באזור ה8K אם אני לא טועה...
Utopia
- tvholic
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2152
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 74 פעמים
וואלה! לא ידעתי
הוא דווקא התקשר אליי היום ואמר לי שהתמונה אצל ההורים שלו בSD יותר טובה מה SD שהייתה לו בשארפ...
הפאנל חשוב אבל לא רק הוא עושה את העבודה.
קפוץ תראה אותה מה יש לך להפסיד?
להשאר עם מסך עם זליגות זה בטוח לא אלטרנטיבה, לא?
הוא דווקא התקשר אליי היום ואמר לי שהתמונה אצל ההורים שלו בSD יותר טובה מה SD שהייתה לו בשארפ...
להשאר עם מסך עם זליגות זה בטוח לא אלטרנטיבה, לא?
של כל דבר עם 4 גלגלים!
דווקא בSD המסך עושה עבודה פשוט מצוינת, אבדוק את הסוני בכל מקרה, תודה רבה לך!!tvholic כתב:וואלה! לא ידעתי![]()
להשאר עם מסך עם זליגות זה בטוח לא אלטרנטיבה, לא?...
Utopia
גם אם ה SHARP הייתה ב 2000 שקל פחות , עדיין לא הייתי לוקח זאת בשיקולי הבחירה.tvholic כתב:דווקא עכשיו ההורים של אותו בחור קנו סוני 710 באותו מחיר שהוא שילם על השארפ.
שתיהן 46, שתיהן באזור ה8K אם אני לא טועה...
מ SHARO נכוותי ולמדתי לקח.
חבל שחברה כזו מייצרת מוצרים עלובים .
שדרגת היא מחלה מדביקה וממכרת שאותך לא עוזבת
נכון.לא אמור להיות שינוי בעיבוד ואיכות התמונה אבל יש כאן בחור (שירליץ) שגם נכווה ממסכי שארפ עם זליגות אור עד שהחליפו לו לדגם 814.לטענתו דווקא יש הבדל לטובה באיכות השחורים.
לגבי המסכים עם הזליגות אור,לא אתפלא אם שם במשרדיהם הם יודעים על הבעיה ופשוט מנסים בשיטת "מצליח". אם הלקוח לא מבין בנושא,אז אחלה,קנה מסך ובחברה נפטרו ממסך תקול.
חבל.
.
לגבי המסכים עם הזליגות אור,לא אתפלא אם שם במשרדיהם הם יודעים על הבעיה ופשוט מנסים בשיטת "מצליח". אם הלקוח לא מבין בנושא,אז אחלה,קנה מסך ובחברה נפטרו ממסך תקול.
חבל.
.
- LinkMattan
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 464
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
אני מצטער לשמוע על המקרה.
בכל מקרה, תודה על הפרסום. אני, בכל אופן, לא ארכוש שארפ יותר מהסיבות האלה בדיוק. יותר מדי פעמים בפורום קראתי על שירות מחפיר שלהם.
בכל מקרה, תודה על הפרסום. אני, בכל אופן, לא ארכוש שארפ יותר מהסיבות האלה בדיוק. יותר מדי פעמים בפורום קראתי על שירות מחפיר שלהם.