שאלה לגבי הsolo7c של microlab
-
frozenfire
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 10
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום לכם
רכשתי את הרמקולים לפני כשבוע ואחרי כמה ימים של שמיעה שמתי לב שיש מן צרימות ברמקולים,בדקתי את הרמקולים פיזית מבחוץ הכל נראה תקין..והקטע המוזר הוא שבחלק מהמוזיקה הרמקולים בסדר גמור,חשבתי שאולי זה קשור לאיכות האודיו עצמו וכל ספריית המוזיקה שלי היא 320Kbps MP3 או FLAC
עברתי על אותם הקטעים שצרמו עם אוזניות sennheiser hd205 ואותם הצרימות נשמעו רק חלש יותר אם זה רלוונטי.
עקב מה בעיה זו נגרמת לדעתכם? יכול להיות בגלל שאני משתמש בכרטיס קול מובנה של הלוח אם?
מודה מראש לכל מי שעוזר
רכשתי את הרמקולים לפני כשבוע ואחרי כמה ימים של שמיעה שמתי לב שיש מן צרימות ברמקולים,בדקתי את הרמקולים פיזית מבחוץ הכל נראה תקין..והקטע המוזר הוא שבחלק מהמוזיקה הרמקולים בסדר גמור,חשבתי שאולי זה קשור לאיכות האודיו עצמו וכל ספריית המוזיקה שלי היא 320Kbps MP3 או FLAC
עברתי על אותם הקטעים שצרמו עם אוזניות sennheiser hd205 ואותם הצרימות נשמעו רק חלש יותר אם זה רלוונטי.
עקב מה בעיה זו נגרמת לדעתכם? יכול להיות בגלל שאני משתמש בכרטיס קול מובנה של הלוח אם?
מודה מראש לכל מי שעוזר
-
frozenfire
-
- חבר שרק התחיל

ניסיתי לעשות Normalize אך הצרימות עדיין קיימות.
אז יכול להיות שזה הכרטיס קול שיוצר את הבעיות? הצרימות לא ממש חזקות,אבל הסאונד לא נקי והצרימות בהחלט נשמעות.
קצת נלחצתי שהרמקולים עצמם פגומים,אבל לפי מה שהבנתי אם הבעיה הייתה ברמקולים אז הצרימות היו אמורות להשמע בכל קובץ שהוא ולא בקובצים ספציפיים,אני לא יודע עד כמה זה נכון האמת.
כמו כן בדקתי גם את תקינות הכבלים והחלפתי אותם בכבלים אחרים ובכל זאת הצרימות קיימות.
ודרך אגב תודה שאתם עונים ומנסים לעזור..במקומות אחרים לא ממש קיבלתי מענה.
אז יכול להיות שזה הכרטיס קול שיוצר את הבעיות? הצרימות לא ממש חזקות,אבל הסאונד לא נקי והצרימות בהחלט נשמעות.
קצת נלחצתי שהרמקולים עצמם פגומים,אבל לפי מה שהבנתי אם הבעיה הייתה ברמקולים אז הצרימות היו אמורות להשמע בכל קובץ שהוא ולא בקובצים ספציפיים,אני לא יודע עד כמה זה נכון האמת.
כמו כן בדקתי גם את תקינות הכבלים והחלפתי אותם בכבלים אחרים ובכל זאת הצרימות קיימות.
ודרך אגב תודה שאתם עונים ומנסים לעזור..במקומות אחרים לא ממש קיבלתי מענה.
-
frozenfire
-
- חבר שרק התחיל

הEQ מופעל בWMP 12 על Default
- efi1965
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1614
- שם מלא: efi1965
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
בשלב ראשון תנסה להתקין תוכנות נוספות ולבדוק אם שומעים אותם רעשים.
כמו כן תנסה גם לבדוק אם הרעשים נשמעים בסרטים.
אחר כך אם אין פתרון נמשיך לחשוב.........
משום מה נראה לי שיש בעיה דווקא עם הקבצים שמשמיעים רעש
כמו כן תנסה גם לבדוק אם הרעשים נשמעים בסרטים.
אחר כך אם אין פתרון נמשיך לחשוב.........
משום מה נראה לי שיש בעיה דווקא עם הקבצים שמשמיעים רעש
-
frozenfire
-
- חבר שרק התחיל

ניסיתי לנגן את הקבצים עם foobar ועדיין יש את אותו הרעש
והאמת שעכשיו כשניסיתי סרט שמתי לב גם לרעשים,פחות בולטים אבל עדיין..זה נשמע כאילו שזה הגיע מהטוויטר
והאמת שעכשיו כשניסיתי סרט שמתי לב גם לרעשים,פחות בולטים אבל עדיין..זה נשמע כאילו שזה הגיע מהטוויטר
-
frozenfire
-
- חבר שרק התחיל

כן גם עם האוזניות רק בווליום טיפה יותר חלש...זה נשמע כאילו שזה בא לרוב מהתדרים הגבוהים.
חשבתי שאולי אני שם פשוט ווליום גבוה מדי,אבל גם בווליום נמוך שומעים את הצרימות פשוט בווליום נמוך יותר.
באמת שאין לי כבר מושג מה יכול לגרום לזה...ההתמודדות של הרמקולים עם התדרים קשורה אולי לכרטיס קול?
חשבתי שאולי אני שם פשוט ווליום גבוה מדי,אבל גם בווליום נמוך שומעים את הצרימות פשוט בווליום נמוך יותר.
באמת שאין לי כבר מושג מה יכול לגרום לזה...ההתמודדות של הרמקולים עם התדרים קשורה אולי לכרטיס קול?
-
frozenfire
-
- חבר שרק התחיל

העברתי את הקבצים למחשב של חבר וחיברתי אל המחשב שלו את הרמקולים שוב היו רעשים...אבל אצלו זה נשמע יותר כמו טיקים כאלה מאשר צרימות...
מצטער שאני משגע אותך,באמת שאין לי מושג למה זה קורה ומה לעשות לגבי זה
מצטער שאני משגע אותך,באמת שאין לי מושג למה זה קורה ומה לעשות לגבי זה
-
frozenfire
-
- חבר שרק התחיל

יש לו רמקולים PA וכן שמעו גם מהרמקולים שלו רעשים,אבל רק בחלק מהקבצים,יש קבצים שאצלי עשו רעש ואצלו לא עושים או שזה לפחות לא ברמה ששמים לזה לב.
עם חלק מהקבצים שלו שומעים רעש ועם חלק לא,כמו שהיה על המחשב שלי. יש לו את אותו הכרטיס קול המובנה אם זה רלוונטי.
מצאתי קישור באינטרנט למין אתר שבודק את הרמקולים בתדרים שונים כדי לוודא תקינות. ובכל הקטעים לא היו שום צרימות
אני לא יודע עד כמה הבדיקות האלה שוות משהו,אבל הנה הוא...אולי אתה תבין יותר מזה
http://www.eminent-tech.com/music/multimediatest.html
עם חלק מהקבצים שלו שומעים רעש ועם חלק לא,כמו שהיה על המחשב שלי. יש לו את אותו הכרטיס קול המובנה אם זה רלוונטי.
מצאתי קישור באינטרנט למין אתר שבודק את הרמקולים בתדרים שונים כדי לוודא תקינות. ובכל הקטעים לא היו שום צרימות
אני לא יודע עד כמה הבדיקות האלה שוות משהו,אבל הנה הוא...אולי אתה תבין יותר מזה
http://www.eminent-tech.com/music/multimediatest.html
- efi1965
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1614
- שם מלא: efi1965
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
אני כבר לא מבין כלום ...........מצטער
בא נראה מה אמרת עד עכשיו
יש רעש עם הרמקולים שלך
יש רעש עם הרמקולים שלו
יש רעש מהמחשב שלך
יש רעש מהמחשב שלו
תתקן אותי אם אני טועה אבל כל מה שעשית לא עזר
יכול להיות שאין בעיה ?
בא נראה מה אמרת עד עכשיו
יש רעש עם הרמקולים שלך
יש רעש עם הרמקולים שלו
יש רעש מהמחשב שלך
יש רעש מהמחשב שלו
תתקן אותי אם אני טועה אבל כל מה שעשית לא עזר
יכול להיות שאין בעיה ?
-
frozenfire
-
- חבר שרק התחיל

עם הרמקולים שלו אין רעשים...מצאתי הרבה נושאים בפורום של Gigabyte לגבי אנשים שחווים את אותם בעיות הצרימות ולפי איך שרשום שם זה נגרם עקב הכרטיס קול המובנה..ניסיתי גרסאות שונות של דרייברים מה ששינה את הצרימות לפעמים שמעו פחות ולפעמים יותר...באמת שכבר ניסיתי מאה דברים..אני די מיואש מהעניין כבר,יכול להיות שאני כבר נהפכתי לפרנאויד מכל העניין.
בכל מקרה אני מתכנן לרכוש כנראה חודש הבא כאשר המשכורת תכנס כרטיס קול Asus xonar essence stx
ואם הבעיות ימשכו אז אני פשוט אשתמש באחריות.
בכל מקרה מצטער באמת על כל שיגועי השכל האלה,אבל באמת תודה רבה רבה על זה שניסית לעזור.
בכל מקרה אני מתכנן לרכוש כנראה חודש הבא כאשר המשכורת תכנס כרטיס קול Asus xonar essence stx
ואם הבעיות ימשכו אז אני פשוט אשתמש באחריות.
בכל מקרה מצטער באמת על כל שיגועי השכל האלה,אבל באמת תודה רבה רבה על זה שניסית לעזור.
-
frozenfire
-
- חבר שרק התחיל

ניסיתי את הRe sample וזה לא שינה לצערי,יכול להיות שהתדרים המסויימים שצורמים הם פשוט גבוהים מדי לרמקולים והאוזניות שלי?
דרך אגב הכרטיס קול הוא ALC889
דרך אגב הכרטיס קול הוא ALC889