עזרה -- עשיתי טעות

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
שלח תגובה
shiran_10 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

עשיתי טעות... קניתי HTC DESIRE ומסתבר שאני לא ממש יודעת להשתמש בו...
לכן צריכה הסבר מפורט
מאז שקניתי את המכשיר אני לא יכולה להכנס לסקייפ או FRING אני מתקינה את האפליקציות ומכניסה שם משתמש וססמא מתחיל תהליך של SIGN IN שלא מסתיים.
התקשרתי לחנות אמרו לי לעשות איתחול :
א. האם זה באמת יעזור?
ב. גיביתי את התמונות מהמצלמה, אפליקציות לא אכפת לי לאבד אבל האם אני עלולה לאבד את האנדרואיד 2.2 ואת המקלדת שהותקנו לי בחנות?
ג. יש 4 סוגים של אתחולים : normal ; hot restart ; bootloader ; recovery
מה אני צריכה לבחור?
בבקשה תעזרו לי

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שליחה #2 

shiran_10 כתב:עשיתי טעות... קניתי HTC DESIRE ומסתבר שאני לא ממש יודעת להשתמש בו...
לכן צריכה הסבר מפורט
מאז שקניתי את המכשיר אני לא יכולה להכנס לסקייפ או FRING אני מתקינה את האפליקציות ומכניסה שם משתמש וססמא מתחיל תהליך של SIGN IN שלא מסתיים.
התקשרתי לחנות אמרו לי לעשות איתחול :
א. האם זה באמת יעזור?
ב. גיביתי את התמונות מהמצלמה, אפליקציות לא אכפת לי לאבד אבל האם אני עלולה לאבד את האנדרואיד 2.2 ואת המקלדת שהותקנו לי בחנות?
ג. יש 4 סוגים של אתחולים : normal ; hot restart ; bootloader ; recovery
מה אני צריכה לבחור?
בבקשה תעזרו לי
...
לפני שאת עושה משהו, הרשי לי לשאול אותך אם את מצליחה להתחבר באמצעות המכשיר לשירות אחר שדורש חיבור לרשת.
למשל דפדפן אינטרנט, פייסבוק, טוויטר או כל משהו בסגנון...

וחוץ מזה, איתחול זה רק לעשות Restart, במילים אחרות, לכבות ולהדליק את המכשיר מחדש, ובמקרה שלך, את צריכה normal שלא ימחק לך שום דבר ולא יזיק למערכת.

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #3 

אין לי HTC , אבל את צריכה להבין מה כול אחד אומר :
recovery = זה בד"כ איתחול אחרי שהטלפון/מערכת ההפעלה נפלה לחלוטין , ועכשיו עושים העלאה מחדש שלה

bootloader = זה העלאת הרשימות של מערכת ההפעלה של הפקודות שהיא צריכה לעשות

hot restart = כשמו כן הוא זה לעשות RSET בלי לאבד כלום ולהמשיך מייד לעבוד

normal = כשמו כן הוא

אני לא יודע מה זה אומר אצלך , אבל אם את כבר כן רוצה להמר אז תלכי מהקל לכבד ותתחילי מHOT RESTART ואז תעברי לנורמאל , לא מציע לך לעבור לאחרים עד שלא תשמעי ממומחים או מהחנות
מקווה שהצלחתי לעזור לך במקצת

עריכה
אני רואה שאבי ענה לך , הוא לבטח יודע יותר טוב , אז תתעלמי ממה שכתבתי

shiran_10 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

המשך...

שליחה #4 

כן יכולהלהתחבר לאינטרנט באמצעות WIFI (אין לי חבילת גלישה) שולחת מקבלת אימלים פייסבוק לא ניסיתי
אתחול רגיל עשיתי זה באמת כמו RESTART

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שליחה #5 

אז אין לך בעיה בחיבור לרשת (Wifi).
יכולות להיות כמה בעיות:
1 - התחברת בזמן עומס, והשרתים לא זיהו אותך.
2 - יש לך Firewall שחוסם את הגישה לשירותים הללו.
3 - שם משתמש/סיסמה לא נכונים.

אני הייתי מנסה גם להסיר את האפליקציות ולהתקין מחדש, ולפני הפעלה, לוודא שהחיבור לרשת אכן עובד, מוודא ששם המשתמש/סיסמה אכן נכונים ואז מנסה שוב להתחבר.

את בטח לא צריכה להגיע ל-Recovery, Bootloader וכו'...

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #6 

קודם כל לנשום קצת :wink:
סה"כ שתי אפליקציות לא עובדות אצלך כשורה, זה כל הסיפור. יש דברים גרועים הרבה יותר. ראשית כדי להרגיע:
1. את לא יכולה "למחוק" את האנדרואיד מהמכשיר שלך, גירסה 2.2 תשאר לך וזה אפילו אם תבצעי פעולה שנקראת Hard Reset או Factory data Reset או Wipe...כל השמות האלה מייצגות פעולה די זהה וזה חזרה להגדרות היצרן של המכשיר שלך. לסיכום הסעיף, אין מה לחשוש במקרה הכי גרוע תחזרי לנקודה כאילו המכשיר רץ עכשיו פעם ראשונה אחרי שהוא יצא מהקופסה

2. קצת להסברים:
normal-שווה לאיתחול רגיל של המכשיר
hot restart-מתבצע איתחול הרבה יותר מהיר, אבל האיתחול הוא לא מלא אלא חלקי, רק לחלק בגרפי של המערכת: אין לך סיבה להשתמש באיתחול הזה

bootloader-מכניס את המכשיר למוד מיוחד שנקרא bootloader שזה משהו שדומה לכניסה לתפריט הביוס במחשב ה PC: אין לך סיבה להשתמש באיתחול הזה

recovery-מכניס את המכשיר למוד מיוחד שנקרא recovery ששם ניתן לבצע מגוון משימות מחוץ למערכת האנדרואיד באופן פשוט ונוח: אין לך סיבה להשתמש באיתחול הזה

כלומר, לשימושים שלך תשמשי תמיד באיתחול רגיל

אז עכשיו נחזור לבעיית האפליקציות...אם יש לך חשבון פייסבוק, תנסי להתחבר לחשבון הזה דרך אפליקציית פייסבוק למכשיר ואז לראות האם זה מצליח לך. במידה וכן, אז הבעייה קשורה כנראה לאפליקציות פרינג וסקייף אצלך ולכן אם זה המצב, כהתחלה, אני ממליץ לך להסיר ולהתקין את שתי האפליקציות האלה מחדש ואז לנסות שוב להתחבר

הערה:
על פי תפריט האיתחול שאת מקבלת, אני מניח שהמכשיר שלך עבר כבר רוט וייתכן שהוא מריץ כבר רום משודרג ולא את הרום הרשמי של המכשיר של חברת HTC. אם את לא מבינה את המונחים האלה לא נורא, אבל מעניין אותי 3 דברים:
1.האם בחלון האפליקציות יש לך אפליקצייה שנקראת Superuser?
2. בתפריט ההגדרות של האנדרואיד (Setting->About) האם את יכולה לרשום כאן את הטקסט הרשום בשדות שנקראות Kernel Version ו Mod Version?
3. האם כאשר את כותבת את הודעת הטקסט (נניח SMS) הבאה "אני מגיעה..." האם הטקסט מיושר לימין או לשמאל והאם הטקסט נרשם נכון או ש 3 הקודות מוצגות מימין למילים (כלומר רשום "...אני מגיעה"

זהו לעכשיו...יש כאן מספיק אינפורמצייה להתחיל

shiran_10 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

1.האם בחלון האפליקציות יש לך אפליקצייה שנקראת Superuser? -- כן יש לי
2. בתפריט ההגדרות של האנדרואיד (Setting->About) האם את יכולה לרשום כאן את הטקסט הרשום בשדות שנקראות Kernel Version ו Mod Version? -- אני לא יודעת איך נכנסים להגדרות של אנדרואיד
מה שמצאתי זה מידע תוכנה :
גרסת קושחה 2.2

גרסת BASEBAND
32.49.00.32U_5.11.05.27

גרסת KERNEL

eng]2.6.32.15-froyo_bravo_V4
trip@-laptop#13[/eng]

גרסת BUILD
eng]2.14.207.1 CL233777 release-keys[/eng]

מספר תוכנה
[/eng]NEXTROM 1.6.2b[e

גרסת דפדפן WebKit 3.1

3. האם כאשר את כותבת את הודעת הטקסט (נניח SMS) הבאה "אני מגיעה..." האם הטקסט מיושר לימין או לשמאל והאם הטקסט נרשם נכון או ש 3 הקודות מוצגות מימין למילים (כלומר רשום "...אני מגיעה" --- מיושר לשמאלמימין כולל נקודות
תודה על עזרתך,
נכון 2 אפליקציות אבל הסקייפ נורא חשוב לי

[/eng]

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”