עומד לקנות מערכת ומתלבט
-
splspl
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 257
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
אהלן
יש לי בסלון מסך פלזמה 50" של LG שרואים בו מצויין. מגבר ישן של שרווד ו 2 רמקולים רצפתיים מחברת שקר כלשהו... (נראה כמו חיקוי של חברת מדבקה...)
אני ואשתי צופים בסרטים (דרך A210) בסלון ותמיד נרדמים על הספה באמצע הסרט...
העברתי את המסך מחדר השינה שלנו לסלון (LCD 42" של פיליפס) ואת הפלסמה העברתי לחדר שינה שלנו.
אני חייב לציין שזה ממש תענוג מסך של 50" מול המיטה...
עכשיו גם צריך מערכת קולנוע בייתית לחדר השינה
כמובן שרמקולים רצפתיים לא באים בחשבון, והתקציב הוא מקס 2000 ש"ח.
אני דיי נעול על Z5500 או Z906 (אותה גברת)
האם זאת בחירה טובה (גודל החדר שינה הוא 20 מ"ר)?
או שכדאי לקנות מגבר פשוט או יד שניה
וסט רמקולים כמו CANTON 60 או משהו בטווח המחירים הזה.
יש לי בסלון מסך פלזמה 50" של LG שרואים בו מצויין. מגבר ישן של שרווד ו 2 רמקולים רצפתיים מחברת שקר כלשהו... (נראה כמו חיקוי של חברת מדבקה...)
אני ואשתי צופים בסרטים (דרך A210) בסלון ותמיד נרדמים על הספה באמצע הסרט...
העברתי את המסך מחדר השינה שלנו לסלון (LCD 42" של פיליפס) ואת הפלסמה העברתי לחדר שינה שלנו.
אני חייב לציין שזה ממש תענוג מסך של 50" מול המיטה...
עכשיו גם צריך מערכת קולנוע בייתית לחדר השינה
כמובן שרמקולים רצפתיים לא באים בחשבון, והתקציב הוא מקס 2000 ש"ח.
אני דיי נעול על Z5500 או Z906 (אותה גברת)
האם זאת בחירה טובה (גודל החדר שינה הוא 20 מ"ר)?
או שכדאי לקנות מגבר פשוט או יד שניה
וסט רמקולים כמו CANTON 60 או משהו בטווח המחירים הזה.
ב2000ש"ח(ובהרבה מקרים גם יותר) הZ5500 היה הבחירה הכדאית והמשלמת כיום.
האם הם יצליחו לדחוף חדר של 20מ'? אני לא בטוח, אבל ממליץ לחכות למישהו שיש לו את המערכת.
האם הם יצליחו לדחוף חדר של 20מ'? אני לא בטוח, אבל ממליץ לחכות למישהו שיש לו את המערכת.
יצליחו להזיז חדר של 20מ' בלי בעיה, אל תדאג, כוח זו לא הבעיה של המערכת הזו.
לי יש את הZ5500 בחדר 4X5 ושומעים מעולה, מוזיקה שומעים פחות טוב מן הסתם, אבל סרטים נשמעים פשוט מצוין.
חיפשתי עד 2500 ולא מצאתי אלטרנטיבה ראויה.
לי יש את הZ5500 בחדר 4X5 ושומעים מעולה, מוזיקה שומעים פחות טוב מן הסתם, אבל סרטים נשמעים פשוט מצוין.
חיפשתי עד 2500 ולא מצאתי אלטרנטיבה ראויה.
Utopia
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
בחירה מצויינת לכל הדעות - תהנה!!! 
ממליץ לך בחום על המערכת של LG הבאה:
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=744482
יש אותה לחבר שלי ושומעים בה גם סרטים וגם שירים מצויין! אפשר לתלות אותם על הקירות עם מסמרים ואפשר להניח אותם, נראים מעולה,
באים ביחד עם רסיבר משולב עם DVD וסאבוופר. גם חוסך לך בתקציב...
לא ממליץ לך בכלל על הZ5500 . א' הם רמקולים של מחשב. ב' אתה צריך לקנות להם רסיבר וDVD גדולים שסתם ייקחו לך מקום בחדר ויראו מכוער.
בLG הוא משולב וקומפקטי.
יש אותה לחבר שלי ושומעים בה גם סרטים וגם שירים מצויין! אפשר לתלות אותם על הקירות עם מסמרים ואפשר להניח אותם, נראים מעולה,
לא ממליץ לך בכלל על הZ5500 . א' הם רמקולים של מחשב. ב' אתה צריך לקנות להם רסיבר וDVD גדולים שסתם ייקחו לך מקום בחדר ויראו מכוער.
בLG הוא משולב וקומפקטי.
- jukin
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 757
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 15 פעמים
אם לא יודעים/מבינים לא חייבים לתת המלצות...
Z5500 מוגדרים אמנם למחשב אבל בפועל יש למערכת איכויות של קולנוע ביתי ... ולא רע בכלל אפילו,כולל תקן THXaburamzi כתב:ממליץ לך בחום על המערכת של LG הבאה:
בLG הוא משולב וקומפקטי....
לא צריך מגבר,כי המערכת מוגברת! הנתונים שלה הרבה יותר טובים משל הLG
אני מניח שלא שמעת אותה בפעולה כי אז לא היית מגיב כך.
(איני בעל Z5500 - אך אני מכיר אותה)
איני מכיר את הLG ולכן לא אמליץ כנגדה כמוך,אבל ספק רב לי אם היא מדגדגת את הZ5500 ביכולות סאונד.
אתה צודק שצריך מקור...אז מה...זה שווה את פער איכות הסאונד
- CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

- תגובות: 1634
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
עדיף את הלוג'יטק, אך בתקציב שלך הייתי שוקל אותי לרכוש רסיבר ק"ב ורמקולים יד שניה, לפי דעתי הם יעשו טוב יותר את העבודה.
- epony
- חבר במועדון 10K

לא ברור לי מה יש לך נגד ה-Z5500 (וזו לא הפעם הראשונה שאתה מתבטא נגדה בפורום הזה) - מערכת מעולה שנותנת המון תמורה במחיר מצחיק!aburamzi כתב:ממליץ לך בחום על המערכת של LG הבאה:
מערכות משולבות לא מומלצות בכלל מכיוון שכמעט אף פעם לא ניתן לחבר אליהן מקורות נוספים (אולי חוץ ממקור אחד נוסף בחיבור סטריאו אנלוגי), ככה שאתה נשאר "תקוע" עם ה-DVD המובנה במערכת (שהוא לרוב רחוק מאיכותי, שלא לדבר על כך ש-DVD לא מתקרב כלל באיכויות לבלו-ריי!) ולא יכול לשדרג אותה בעתיד.
לעומת זאת, ה-Z5500 לא דורשת רסיבר (וגם היא כוללת סאב, אז חוץ מ-DVD בילט-אין ומגבר שלא יודע לקבל מקורות דיגיטליים אין למערכת של LG שום יתרון על לוג'יטק - אם כבר אז ההיפך!), ומקבלת שני מקורות דיגיטליים (וגם שני אנלוגיים אם זכרוני אינו מטעני).
שלא לדבר על ה-Z906 החדשה יותר, שבה יש כבר אופציה לחבר 3 מקורות דיגיטליים, שזה שווה ערך לרסיברים ברמת כניסה היום!
בקיצור, אתה טועה ומטעה וחבל!
א. האם ללוגיט'ק שהם למחשב יש כבלים שיכולים להגיע לכל מקום בחדר? כי הם של מחשב אחרי הכל..epony כתב:לא ברור לי מה יש לך נגד ה-Z5500 (וזו לא הפעם הראשונה שאתה מתבטא נגדה בפורום הזה) - מערכת מעולה שנותנת המון תמורה במחיר מצחיק!aburamzi כתב:ממליץ לך בחום על המערכת של LG הבאה:
מערכות משולבות לא מומלצות בכלל מכיוון שכמעט אף פעם לא ניתן לחבר אליהן מקורות נוספים (אולי חוץ ממקור אחד נוסף בחיבור סטריאו אנלוגי), ככה שאתה נשאר "תקוע" עם ה-DVD המובנה במערכת (שהוא לרוב רחוק מאיכותי, שלא לדבר על כך ש-DVD לא מתקרב כלל באיכויות לבלו-ריי!) ולא יכול לשדרג אותה בעתיד.![]()
לעומת זאת, ה-Z5500 לא דורשת רסיבר (וגם היא כוללת סאב, אז חוץ מ-DVD בילט-אין ומגבר שלא יודע לקבל מקורות דיגיטליים אין למערכת של LG שום יתרון על לוג'יטק - אם כבר אז ההיפך!), ומקבלת שני מקורות דיגיטליים (וגם שני אנלוגיים אם זכרוני אינו מטעני).
שלא לדבר על ה-Z906 החדשה יותר, שבה יש כבר אופציה לחבר 3 מקורות דיגיטליים, שזה שווה ערך לרסיברים ברמת כניסה היום!
בקיצור, אתה טועה ומטעה וחבל!...
דבר שני למה חבל? לפי מה שאני יודע חבל על מי שמת ותו לא
- ran_carney
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1919
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 57 פעמים
מקס' ניתן לקנות כבלים ארוכים יותר. איך זה קשור להיותם רמקולים של מחשב?
חוץ מזה, לפי ההגדרה הזו, כל מערכת מגיעה עם כבלים שיספיקו לכל חדר. לא הגיוני יותר מדי.
אתה מקבל טיעונים מבוססים ומנומקים, ומחזיר בתגובה טיעונים שלא מחזיקים מים. לא מובן לי למה.
חוץ מזה, לפי ההגדרה הזו, כל מערכת מגיעה עם כבלים שיספיקו לכל חדר. לא הגיוני יותר מדי.
אתה מקבל טיעונים מבוססים ומנומקים, ומחזיר בתגובה טיעונים שלא מחזיקים מים. לא מובן לי למה.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
זה מערכת של 5.1 , שאמורים לתלות ברחבי החדר ,הכבלים אמורים להיות מספיק ארוכים ,וחוץ מזה בסך הכול כבלים הם דבר זול שהוא תמיד יוכל להחליף אם הם יהיו קצרים .aburamzi כתב:א. האם ללוגיט'ק שהם למחשב יש כבלים שיכולים להגיע לכל מקום בחדר? כי הם של מחשב אחרי הכל..epony כתב:לא ברור לי מה יש לך נגד ה-Z5500 (וזו לא הפעם הראשונה שאתה מתבטא נגדה בפורום הזה) - מערכת מעולה שנותנת המון תמורה במחיר מצחיק!aburamzi כתב:ממליץ לך בחום על המערכת של LG הבאה:
מערכות משולבות לא מומלצות בכלל מכיוון שכמעט אף פעם לא ניתן לחבר אליהן מקורות נוספים (אולי חוץ ממקור אחד נוסף בחיבור סטריאו אנלוגי), ככה שאתה נשאר "תקוע" עם ה-DVD המובנה במערכת (שהוא לרוב רחוק מאיכותי, שלא לדבר על כך ש-DVD לא מתקרב כלל באיכויות לבלו-ריי!) ולא יכול לשדרג אותה בעתיד.![]()
בקיצור, אתה טועה ומטעה וחבל!...
דבר שני למה חבל? לפי מה שאני יודע חבל על מי שמת ותו לא...
- epony
- חבר במועדון 10K

היחיד שלא מבין בינתיים ומסרב להקשיב פעם אחר פעם זה אתה, למרות שמספר אנשים מנסים להסביר לך עד כמה אתה טועה...
17 הודעות כתבת בפורום הזה עד היום ומרביתן קשורות לביקורת לא עניינית (שלא לומר מוטעית כי אתה אפילו לא מדייק בעובדות הבסיסיות) כזאת או אחרת על ה-Z5500... זה כ"כ הזוי שעולה השאלה מה בדיוק קרה לך עם המערכת הזאת שאתה כ"כ מריר?
17 הודעות כתבת בפורום הזה עד היום ומרביתן קשורות לביקורת לא עניינית (שלא לומר מוטעית כי אתה אפילו לא מדייק בעובדות הבסיסיות) כזאת או אחרת על ה-Z5500... זה כ"כ הזוי שעולה השאלה מה בדיוק קרה לך עם המערכת הזאת שאתה כ"כ מריר?
- ran_carney
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1919
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 57 פעמים
היה שלום, תודה על הדגים. 
- Saar_m
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 142
- נתן תודות: 15 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
epony כתב:היחיד שלא מבין בינתיים ומסרב להקשיב פעם אחר פעם זה אתה, למרות שמספר אנשים מנסים להסביר לך עד כמה אתה טועה...![]()
17 הודעות כתבת בפורום הזה עד היום ומרביתן קשורות לביקורת לא עניינית (שלא לומר מוטעית כי אתה אפילו לא מדייק בעובדות הבסיסיות) כזאת או אחרת על ה-Z5500... זה כ"כ הזוי שעולה השאלה מה בדיוק קרה לך עם המערכת הזאת שאתה כ"כ מריר?...
״שאלה אחת - עשרים דעות שונות , לא להתרגש״
- epony
- חבר במועדון 10K

שומדבר מזה לא היה מפריע לי עקרונית, אבל רבאק, איך אפשר להתיימר לתת עצות לאנשים אם אתה לא יודע אפילו של-Z5500 לא צריך להוסיף רסיבר, ושאפשר להאריך כל כבל של כל רמקול די בקלות...Saar_m כתב:epony כתב:היחיד שלא מבין בינתיים ומסרב להקשיב פעם אחר פעם זה אתה, למרות שמספר אנשים מנסים להסביר לך עד כמה אתה טועה...![]()
17 הודעות כתבת בפורום הזה עד היום ומרביתן קשורות לביקורת לא עניינית (שלא לומר מוטעית כי אתה אפילו לא מדייק בעובדות הבסיסיות) כזאת או אחרת על ה-Z5500... זה כ"כ הזוי שעולה השאלה מה בדיוק קרה לך עם המערכת הזאת שאתה כ"כ מריר?...הבחור מגזים ולא מבין את מהות הפורום ומה זה אומר להיות חבר בו
...
- Saar_m
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 142
- נתן תודות: 15 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
epony כתב:שומדבר מזה לא היה מפריע לי עקרונית, אבל רבאק, איך אפשר להתיימר לתת עצות לאנשים אם אתה לא יודע אפילו של-Z5500 לא צריך להוסיף רסיבר, ושאפשר להאריך כל כבל של כל רמקול די בקלות...Saar_m כתב:epony כתב:היחיד שלא מבין בינתיים ומסרב להקשיב פעם אחר פעם זה אתה, למרות שמספר אנשים מנסים להסביר לך עד כמה אתה טועה...![]()
17 הודעות כתבת בפורום הזה עד היום ומרביתן קשורות לביקורת לא עניינית (שלא לומר מוטעית כי אתה אפילו לא מדייק בעובדות הבסיסיות) כזאת או אחרת על ה-Z5500... זה כ"כ הזוי שעולה השאלה מה בדיוק קרה לך עם המערכת הזאת שאתה כ"כ מריר?...הבחור מגזים ולא מבין את מהות הפורום ומה זה אומר להיות חבר בו
......
בלי רגשות טינה
רוצים להמליץ ולייעץ בכיף
״שאלה אחת - עשרים דעות שונות , לא להתרגש״
לפני שנה וחצי התלבטתי בין מערכת מוכנה של סאמסונג HT-X725 מול הZ5500 (הלוגיטאק עלו אז 2200 ואת הסאמסונג קניתי ב2100)
את הלוגיטאק שמעתי אצל חבר, נשמעו מרשים, אבל הסאמסונג נשמעו יותר טוב, והציעו פיצרים יותר נחמדים (חיבור USB ובלוטוט).
אבל במחיר של הלוגיטאק היום אין לו מתחרים, תמהר כי מנקים עודפים אחרונים.
את הלוגיטאק שמעתי אצל חבר, נשמעו מרשים, אבל הסאמסונג נשמעו יותר טוב, והציעו פיצרים יותר נחמדים (חיבור USB ובלוטוט).
אבל במחיר של הלוגיטאק היום אין לו מתחרים, תמהר כי מנקים עודפים אחרונים.