בעיה של התנגשות קודקים, אנא המליצו לי על קודק חלופי.
-
logankungfu
- חבר ותיק

- תגובות: 2462
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
הי,
בHTPC מותקן לי ה Nvidia Pure Video, וגם חבילת הקודקים המיתולוגית של Lionetwork. חבילת הקודקים של ליונטוורק היתה הכי טובה שהיתה לי עד כה.
אממה, גיליתי לצערי שכל עוד מותקנת החבילה, כל אפשרויות הסאונד של ה NVIDIA נעלמות (הלשוניות פשוט אינן, לא של האודיו ולא של הקריוקי, נותרות רק שתי לשוניות במקום ארבע), והמדיה פלייר תקוע על סטריאו.
הדרך היחידה להשיב את המצב לקדמותו היא להסיר את חבילת ליונטוורק ולהתקין מחדש את האנווידיה. לא הולך אחרת.
דא עקא, שבלי חבילת הקודקים אני לא יכול לצפות בחלק מקבצי ה Divx/Xvid למיניהם (אם כי ברובם כן), ובאלו שאני כן יכול לצפות- אין כל שליטה שהיא בפרמטרים של התמונה (קונטרסט, בהירות וכו'), וזה ממש חסר.
אז למי שיש חבילת קודקים שפועלת עם האנווידיה- אנא המליצו.
ועוד שאלה לקינוח: האם יש דרך לגרום לאנווידיה וידאו לעבוד עם תוכנה אחרת חוץ מהמדיה פלייר? אני פשוט לא אוהב אותו. יש לי גם את PowerDVD 7, שמוצלח בהרבה לדעתי, למעט העובדה שהאנווידיה מסרב לעבוד איתו. לשאר קבצי הוידאו אני משתמש ב BSplayer.
המלצות, מישהו?
בHTPC מותקן לי ה Nvidia Pure Video, וגם חבילת הקודקים המיתולוגית של Lionetwork. חבילת הקודקים של ליונטוורק היתה הכי טובה שהיתה לי עד כה.
אממה, גיליתי לצערי שכל עוד מותקנת החבילה, כל אפשרויות הסאונד של ה NVIDIA נעלמות (הלשוניות פשוט אינן, לא של האודיו ולא של הקריוקי, נותרות רק שתי לשוניות במקום ארבע), והמדיה פלייר תקוע על סטריאו.
הדרך היחידה להשיב את המצב לקדמותו היא להסיר את חבילת ליונטוורק ולהתקין מחדש את האנווידיה. לא הולך אחרת.
דא עקא, שבלי חבילת הקודקים אני לא יכול לצפות בחלק מקבצי ה Divx/Xvid למיניהם (אם כי ברובם כן), ובאלו שאני כן יכול לצפות- אין כל שליטה שהיא בפרמטרים של התמונה (קונטרסט, בהירות וכו'), וזה ממש חסר.
אז למי שיש חבילת קודקים שפועלת עם האנווידיה- אנא המליצו.
ועוד שאלה לקינוח: האם יש דרך לגרום לאנווידיה וידאו לעבוד עם תוכנה אחרת חוץ מהמדיה פלייר? אני פשוט לא אוהב אותו. יש לי גם את PowerDVD 7, שמוצלח בהרבה לדעתי, למעט העובדה שהאנווידיה מסרב לעבוד איתו. לשאר קבצי הוידאו אני משתמש ב BSplayer.
המלצות, מישהו?
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6052
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
פלייר פופולרי זה ה MPC. אפשר לקנפג אותו לעבוד עם PURE, אם FFDSHOW, וכדומה.
הנגן של ביל גייטס זה הדבר הכי מעצבן שנתקלתי בו. הדבר היחיד שאפשר לכוון שם זה איזה viz אתה רוצה. כוכבים או פרחים.
כדי לראות DIVX, למה שלא תתקין את התוכנה וגם את XVID, וזהו, בלי חבילות.
Power לא בנויה לעבוד עם קודק חיצוני, היא מתקינה לעצמה קודק שלהם, מוצלח בהרבה מאנבידיה.
הנגן של ביל גייטס זה הדבר הכי מעצבן שנתקלתי בו. הדבר היחיד שאפשר לכוון שם זה איזה viz אתה רוצה. כוכבים או פרחים.
כדי לראות DIVX, למה שלא תתקין את התוכנה וגם את XVID, וזהו, בלי חבילות.
Power לא בנויה לעבוד עם קודק חיצוני, היא מתקינה לעצמה קודק שלהם, מוצלח בהרבה מאנבידיה.
-
logankungfu
- חבר ותיק

- תגובות: 2462
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
האם ב MPC כוונתך ל- Media Player Classic?
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6052
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
חיובי.
אתה צריך להתקין VOBSUB ואז כמעט כל נגן יודע להציג אותם כולל MPC ZOOMPLAYER VLC
בנוסף אתה צריך להתקין את הקודקים לDIVX
בדביק יש הסברים לזה וחפש גם בפורום.
בנוסף אתה צריך להתקין את הקודקים לDIVX
בדביק יש הסברים לזה וחפש גם בפורום.
יעוץ ופיתוח GlobalProtect -