הופעה של מאיה איזקוביץ

אלבומים מומלצים, ביקורות, הוצאות חדשות וכו'.
shpatoza פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 50

שליחה

אף פעם לא הייתי בהופעה שלא הכרתי בה שום שיר מלבד לשיר אחד, ת'כלס מי יילך להופעה כזאת? אמרתי יאללה בוא נהיה ספונטניים, מקסימום תהיה הנאה, במינימום תהיה בירה.
ההופעה מתחילה ואני מגיע בלי דעות קדומות ובלי רושם ראשוני מחודד מדי, בא לשמוע ולהקשיב, אולי אני אהיה מופתע, בכל זה ה 50 שקלים האלה לא מבטיחים יותר מדי. פתיחה אקוסטית לאחד השירים הפופולאריים מסתמנת, לפחות ע"פ תגובת הקהל הדי אנמי בסה"כ. מאיה מתחילה לשיר ופתאום אני ככה באינסטינקט של המוח נזכר בפעמים הרבות שהאזנתי לנורה ג'ונס לאלבום come away with me. משהו מאוד דומה, אך עדיין מאוד ישראלי בהגשה שלו, אפילו שרוב ההופעה באנגלית, אני לא נעלב בשם חיים נחמן, בכל זאת כמו הרבה דברים בעולם מוזיקה נשמעת יותר טוב באנגלית, לפחות לי.
הלהקה מתרגשת ברמות קשות, כנראה שלא הופיעו מול קהל כזה גדול או באולם כזה גדול עד עכשיו, כנר חינני מלווה בעדינות את השירה העדינה של מאיה, שלא מצליחה לזייף בכלל ושרה באופן יציב להפליא ושוב , מתוק לאללה. הלהיט שאני הכרתי is it alright נשמע מעולה יותר טוב מהאלבום אפילו. עשיתי טעות, הייתי צריך להכיר קצת יותר שירים לפני ההופעה, אבל רציתי להיות ספונטני וללא דעות קדומות, אני חושב שזה גרם לכך שנהניתי פחות מאשר הייתי נהנה עם הכרה מלאה יותר של הרפרטואר.

מומלץ בחום לתפוס הופעה שלה שוב, לדעתי במקום יותר אינטימי מהבארבי

roypeles
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3058
שם מלא: רואי

שליחה

שמעתי כמה שירים שלה. נהדרת בשירה, הגשה, וכמובן, אם לא מעל לכל, העיבודים והלהקה שלה (וההקלטות).
דווקא חיפשתי לא מזמן אלבום שלה, שאלתי ב 2 חנויות ובחנות אחת לא ידעו על מה אני מדבר, ובאחרת אמרו שעוד לא יצא לה אלבום. כנראה מוכרים אותו כרגע עצמאית בהופעות וללא הפצה מסודרת.

שמחתי לקרוא את הסקירה שלך (Y)

shpatoza פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 50

הדיסק נמכר בהופעות והייתה דרישה די גדולה

שליחה

אני חושב שהוא גם יימכר בחנויות בקרוב

תודה,
ישראל

חזור אל “מוסיקה”