צפייה תוך כדי הקלטה GBPVR
ראשית, תודה רבה לכם על כל העזרה והתמיכה שאתה נותנים כאן בפורום בכלל ובפרט במה שעזרתם לי.
עכשיו לשאלה,
אני משתמש בתוכנה המצויינת GBPVR, השאלה שלי היא אם נגיד אני שם הקלטה של תוכנית מסויימת, ואני לא מעוניין לראות את תחילת ההקלטה אלא אני רוצה לראות כמו שרואים בשידור הישיר.
כיצד ניתן לעשות זאת?
עכשיו לשאלה,
אני משתמש בתוכנה המצויינת GBPVR, השאלה שלי היא אם נגיד אני שם הקלטה של תוכנית מסויימת, ואני לא מעוניין לראות את תחילת ההקלטה אלא אני רוצה לראות כמו שרואים בשידור הישיר.
כיצד ניתן לעשות זאת?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
תמיד שמחים לעזור! 
ההמלצה שלי - חבר את הממיר ישירות לטלוויזיה בנוסף לחיבור לכרטיס הטלוויזיה.
ככה זה אצלי בבית עם ממיר ה-HD של הוט: מתאם SCART ל-S-Video וכבל S-Video אל כרטיס הטלוויזיה, כבל HDMI אל הרסיבר/טלוויזיה. אם רוצים לצפות ישירות, פשוט מעבירים מקור ברסיבר/טלוויזיה אל הממיר במקום ה-HTPC.
ההמלצה שלי - חבר את הממיר ישירות לטלוויזיה בנוסף לחיבור לכרטיס הטלוויזיה.
ככה זה אצלי בבית עם ממיר ה-HD של הוט: מתאם SCART ל-S-Video וכבל S-Video אל כרטיס הטלוויזיה, כבל HDMI אל הרסיבר/טלוויזיה. אם רוצים לצפות ישירות, פשוט מעבירים מקור ברסיבר/טלוויזיה אל הממיר במקום ה-HTPC.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
גם אני פעם מאוד אהבתי את GBPVR, אבל ביום שעברתי ל 7MC הבנתי כמה שהיא פרימיטיבית. התפקוד של 7MC זהה כמעט לחלוטין לשל YES MAX, וכך אם אתה נכנס לערוץ בזמן שהוא מוקלט, אתה תראה את השידור הישיר שלו.
החסרון היחיד הוא שבשידורי ה DVB-T אין אפשרות של מולטי-רקורד. פתרתי את זה ע"י רכישת דונגל נוסף.
החסרון היחיד הוא שבשידורי ה DVB-T אין אפשרות של מולטי-רקורד. פתרתי את זה ע"י רכישת דונגל נוסף.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

מניח שרק את הדרייברים שלו...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

עד כמה שידוע לי, 7MC לא מאפשר לעבוד בצורה מעורבת (כרטיס המתחבר לממיר + כרטיס DTT). התוכנות האחרות כמובן כן.