אני מאוהב
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46368
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
יש לי כרגע רמקולים למחשב של קריאטיב 7.1 ודי נמאס לי מכל החיווט של החוטים,
לא מזמן יצא לי לחשוב על שני רמקולים למחשב בלבד טובים שיעשו את העבודה,
כי אני לא רואה סרטים מהמחשב בכל מקרא, (שומע בעקר מוזיקה), ועכשיו באת לי עם השירשור הזה,
נראה לי אחלה רמקולים האם הם עדיפים על הקריאטיב ועד כמה הם טובים בקטע האודיופילי..
לא מזמן יצא לי לחשוב על שני רמקולים למחשב בלבד טובים שיעשו את העבודה,
כי אני לא רואה סרטים מהמחשב בכל מקרא, (שומע בעקר מוזיקה), ועכשיו באת לי עם השירשור הזה,
נראה לי אחלה רמקולים האם הם עדיפים על הקריאטיב ועד כמה הם טובים בקטע האודיופילי..
גם לי יש כאלה
כבר קצת יותר משנה... זה ממש מגניב לקנות אותם ישירות מירון (היבואן)
לשבת אצלו בבית ולהקשיב ואז לקחת אותם הביתה. בחור על-הכיפאק והכלבה שלו ממש חמודה
ממליץ לך להגביה אותם קצת או להטות אותם כלפי מעלה אליך כשאתה ליד המחשב.
רמקולים מצוינים, אפשר להקשיב להם שעות בלי להתעייף מהם הדבר היחיד שקצת מבאס אחרי מספיק זמן זה שליטה על הווליום אבל אפשר להשאיר אותם על ווליום קבוע ולשלוט מהמחשב.
ביום רביעי אני מחליף אותם במשהו חדש, עם מגבר הפעם.... לא יודע עדיין מה אני לוקח, נראה מה יהיה לפיוז להציע לי. אבל אני מביא את ה-audioengine איתי לרפרנס.
תתחדש!!
ולבחור שלפני... ליגה אחרת לגמרי מהקריאטיב. חומרים אחרים וקהל יעד שונה לגמרי. למוזיקה זה בדיוק מה שאתה מחפש אבל ייקח לך זמן להתרגל מחדש למוזיקה שנשמעת נורמלי אחרי שהתרגלת ל"סאב וופר" מוגזם ומלוכלך (מרכאות בכוונה כי זה לא באמת סאב בערכות האלה).
זה לא שלא חסר לרמקולים האלה באס, אבל החוסר הרבה פחות חמור ממה שהוא ירגיש לך בהתחלה
לשבת אצלו בבית ולהקשיב ואז לקחת אותם הביתה. בחור על-הכיפאק והכלבה שלו ממש חמודה
ממליץ לך להגביה אותם קצת או להטות אותם כלפי מעלה אליך כשאתה ליד המחשב.
רמקולים מצוינים, אפשר להקשיב להם שעות בלי להתעייף מהם הדבר היחיד שקצת מבאס אחרי מספיק זמן זה שליטה על הווליום אבל אפשר להשאיר אותם על ווליום קבוע ולשלוט מהמחשב.
ביום רביעי אני מחליף אותם במשהו חדש, עם מגבר הפעם.... לא יודע עדיין מה אני לוקח, נראה מה יהיה לפיוז להציע לי. אבל אני מביא את ה-audioengine איתי לרפרנס.
תתחדש!!
ולבחור שלפני... ליגה אחרת לגמרי מהקריאטיב. חומרים אחרים וקהל יעד שונה לגמרי. למוזיקה זה בדיוק מה שאתה מחפש אבל ייקח לך זמן להתרגל מחדש למוזיקה שנשמעת נורמלי אחרי שהתרגלת ל"סאב וופר" מוגזם ומלוכלך (מרכאות בכוונה כי זה לא באמת סאב בערכות האלה).
זה לא שלא חסר לרמקולים האלה באס, אבל החוסר הרבה פחות חמור ממה שהוא ירגיש לך בהתחלה