מתלבט איזה דגם של IPAD2 לרכוש
נתחיל בזה שאני לא מעוניין בדגם 3G אלא ב Wifi הרגיל.
אני מתלבט בין ה 16GB ל-32GB ורציתי לדעת כמה מגה לוקחת אפליקציה בממוצע ? ואם שווה בכלל להוסיף בשביל עוד 16GB נוספים. אני לא מעוניין לשים מוזיקה או סרטים אלא רק תמונות אפליקציות וגלישה באינטרנט .
תודה
אני מתלבט בין ה 16GB ל-32GB ורציתי לדעת כמה מגה לוקחת אפליקציה בממוצע ? ואם שווה בכלל להוסיף בשביל עוד 16GB נוספים. אני לא מעוניין לשים מוזיקה או סרטים אלא רק תמונות אפליקציות וגלישה באינטרנט .
תודה
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אין לי עניין בלהעביר אליו סרטים ומוזיקה וגם אם כן אז לא יותר מג'יגה מוזיקה.
השאלה מה הסדר גודל של אפליקציה אין לי מושג אפילו , אני לא רוצה להגיע למצב שאני אקנה את ה 16 ואצטער שלא לקחתי את ה 32
תודה לכם
השאלה מה הסדר גודל של אפליקציה אין לי מושג אפילו , אני לא רוצה להגיע למצב שאני אקנה את ה 16 ואצטער שלא לקחתי את ה 32
תודה לכם
" Don't Just Watch A Movie , Become Part of it with A Good Sound System "
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
מרטין ,הוא כתב :
בכול מקרה ,תלוי איזה אפלקציות ,אם אתה מתכוון לפוצץ אותו במשחקים רציניים כמו Dead space , Real Racing או Aspalt לדוג' אז ההיתי מציע את ה32GB ,אם אתה לא צריך משחקים כאלו גדולים אז בשביל משחקונים כמו אנגקיבירד ואפלקציות רגילות 16 יהיה יותר ממספיק .אני לא מעוניין לשים מוזיקה או סרטים...
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
אתה בטוח שלא תצפה בסרטים, לא תאזין למוזיקה?
אם לא אז קח את ה32 בכל זאת יש אפליקציות ששוקלות 500-1000 מגה (משחקים, תוכנות ניווט), אמנם רוב האפליקציות הרבה יותר רזות אבל יש גם כאלו.
תמיד טוב שיש מקום פנוי ולא האפשרות ההפוכה שתצטרך למחוק דברים.
אם לא אז קח את ה32 בכל זאת יש אפליקציות ששוקלות 500-1000 מגה (משחקים, תוכנות ניווט), אמנם רוב האפליקציות הרבה יותר רזות אבל יש גם כאלו.
תמיד טוב שיש מקום פנוי ולא האפשרות ההפוכה שתצטרך למחוק דברים.
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
Buzhish,
אני עם ה-16 ומה זה מתבאס... אבל, שוב, זה תלוי בשימושים.
אם זה רק אפליקציות זה יספיק, אבל אם זה גם שימוש במוזיקה ובסרטים, זה בד״כ תופח עם הזמן...
סתם דוגמה, אתה מעביר קצת מוזיקה, אבל עם הזמן, בא לך גם להעביר את המיקסים שהג׳יניוס יוצר באייטיונס וזה תופס עוד מקום, או שאתה עובד עם נגן, כמו Buzz HD למשל, אשר תומך בכל הפורמטים, בהזרמה, בהורדות ישירות ובהעברת תכנים ללא המרה... אז מעבירים קצת וזה תופס עוד מקום...
אני עם ה-16 ומה זה מתבאס... אבל, שוב, זה תלוי בשימושים.
אם זה רק אפליקציות זה יספיק, אבל אם זה גם שימוש במוזיקה ובסרטים, זה בד״כ תופח עם הזמן...
סתם דוגמה, אתה מעביר קצת מוזיקה, אבל עם הזמן, בא לך גם להעביר את המיקסים שהג׳יניוס יוצר באייטיונס וזה תופס עוד מקום, או שאתה עובד עם נגן, כמו Buzz HD למשל, אשר תומך בכל הפורמטים, בהזרמה, בהורדות ישירות ובהעברת תכנים ללא המרה... אז מעבירים קצת וזה תופס עוד מקום...
חייב להצטרף לדיון עם שאלה דומה אך שונה -
לפי הבנתי לדגמי ה-WIFI אין GPS.
כמה זה חסר? האם כדאי לרדת לדגם של 16GB במקום 32GB ולקחת את הדגם עם ה-3GS?
האם ה-GPS בכלל יעבוד ללא כרטיס SIM - נניח ואני לא רוצה חיבור סלולרי אלא רק את ה-GPS למפות?
האם בכלל יש תוכנת מפות ל-IPAD? האם IGO עובד על IPAD?
מה דעתכם?
תודה,
אורן.
האם ה-GPS בכלל יעבוד ללא כרטיס SIM - נניח ואני לא רוצה חיבור סלולרי אלא רק את ה-GPS למפות?
מה דעתכם?
תודה,
אורן.
Waze מותאמת לאייפד ועובדת נהדר,oshapir כתב:חייב להצטרף לדיון עם שאלה דומה אך שונה -
מה דעתכם?
תודה,
אורן....
אייגו יעבוד- אבל הוא לא מותאם אז הוא יפתח בחלון קטן (עם אפשרות להכפיל את הפיקסלים).
עכשיו בוא נשאל את ככה:
יש לך אייפון 4?
אם כן אני הייתי מוותר על ה3g , גם מבחינת ניווט וגם מבחינת אינטרנט 3g (ניתן ליצור hot spot ולהתחבר עם האייפד).
אם אין לך אייפון- אז הייתי הולך על אייפד 3g.
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
לא יעבוד מאחר ואתה חייב רשת על מנת להוריד את המפות של גוגל.oshapir כתב:כן אבל מה קורה אם לא מחוברים ל-WIFI - למשל ברכב?mp3lll כתב:oshapir
יש לו מיפוי לפי WIFI שזה די מדוייק באופן מדהים....
האם אז ניתן בעזרת ה-GPS לקבל מיקום גם אם אין SIM פעיל במכשיר?
אורן....
אני השתמשתי לא מזמן ליד הכנרת עם הטלפון כ ap וגוגל מפות ידני עבד לי נהדר לגמרי.
מה ש waze לא היה מסוגל לקחת אותי דרך דרכים אחרות והכריח אותי לנוסע דרך צומת גלוני שיש מלא פקקים.
זה אולי פתרון בשבילךNewboy כתב:אני קניתי את הWIFI והתבאסתי לגלות בדיעבד שאין לו GPS. אבל ברשת מסתובבים כמה מכשירים להוספת GPS ל IPAD, אם ע"י חיבור בבלוטוס ואם על ידי חיבור יחידה מיוחדת לכך לחיבור ההטענה שלו...
אבל אני לא רואה למה שאדם שצריך gps יקנה את הwifi ויחבר לו מקלט- למה הסיבוכים האלו.
תודה לעונים הזריזים!
מודול GPS חיצוני המתחבר למכשיר בחיבור ההטענה גם עולה כסף...שלא נדבר על נוחיות.
למשל זה: http://www.amazon.com/Bad-Elf-Receiver- ... B0035Y7ZJ2
כך שההפרש דיי זניח...
אולי ניתן למצא זולים יותר?
נראה לי שאלך לכיוון מכשיר עם 3GS...היות ואין לי כרגע מכשיר סלולרי עם חיבור DATA - כך שה-IPAD ישמש לניווט.
נו טוב, הנה התקציב עלה ב-650 ש"ח
אבל מה לא עושים בשביל טכנולוגיה...
תודה,
אורן.
כך שההפרש דיי זניח...
נראה לי שאלך לכיוון מכשיר עם 3GS...היות ואין לי כרגע מכשיר סלולרי עם חיבור DATA - כך שה-IPAD ישמש לניווט.
נו טוב, הנה התקציב עלה ב-650 ש"ח
תודה,
אורן.
כמו שאמרתי למעלה זה נראה לי מטופש לקנות gps חיצוני ולא לקנות את הדגם ה3g- למרות שזה יעלה אולי קצת יותר, אבל לתקופה ארוכה זה לא מורגש.oshapir כתב:תודה לעונים הזריזים!![]()
כך שההפרש דיי זניח...
נו טוב, הנה התקציב עלה ב-650 ש"ח![]()
תודה,
אורן....
*3gs זה דגם של אייפון, מה שאתה מתכווץ זה 3g.
אדם שצריך? קצת הבנת הנקרא....כתבתי על עצמי שלא ידעתי מראש והתבעסתי בדיעבדnati-va כתב:זה אולי פתרון בשבילךNewboy כתב:אני קניתי את הWIFI והתבאסתי לגלות בדיעבד שאין לו GPS. אבל ברשת מסתובבים כמה מכשירים להוספת GPS ל IPAD, אם ע"י חיבור בבלוטוס ואם על ידי חיבור יחידה מיוחדת לכך לחיבור ההטענה שלו...
אבל אני לא רואה למה שאדם שצריך gps יקנה את הwifi ויחבר לו מקלט- למה הסיבוכים האלו....
לא זולים יותר... כולם כ 100$ :oshapir כתב:תודה לעונים הזריזים!![]()
תודה,
אורן....
http://www.amazon.com/Dual-Electronics- ... =pd_cp_e_2
http://www.amazon.com/GNS-5870-Receiver ... =pd_cp_e_1