רכישה מחנות מתמחה או רשת - יתרונות וחסרונות

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
nir11 פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3893
נתן תודות: 232 פעמים
קיבל תודות: 312 פעמים

שליחה #1 

ה פוגע באינטרס שלו כי אני למשל תופס ממנו סוחר מאכער שרק מנסה לדחוף מוצרים ולא נתפס בעיני כמקצועי.
חנות עושה עלי רושם במקצועיות, לא בנפנופי ידיים וצעקות על מחירים נמוכים.
...
אני די בטוח שהמודל העסקי של כל החנויות הוא למכור כמה שיותר, בכמה שיותר ביוקר.
לא הייתי אישית מוכן לשלם שקל אחד על מקצועיות של חנות, לעומת מחיר זול, בהנחה שמדובר על מוצר זהה לחלוטין.

דודיפלצת
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2183
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #2 

nir11 כתב:
ה פוגע באינטרס שלו כי אני למשל תופס ממנו סוחר מאכער שרק מנסה לדחוף מוצרים ולא נתפס בעיני כמקצועי.
...
לא הייתי אישית מוכן לשלם שקל אחד על מקצועיות של חנות, לעומת מחיר זול, בהנחה שמדובר על מוצר זהה לחלוטין.
...
ועל אחריות? הרי כאן בדיוק לב הבעיה.
תוקם לאלתר קטגורית אודיו חד-ערוצי!

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #3 

nir11 כתב:
...
...
ומהיכן תרכוש ידע או הכוונה באם אתה לא מכיר ? יש כאן סיפור על בחור שרכש לא מזמן מסך מחברה מסוימת להוריו, מה רבה הייתה עגמת הנפש שלו שהתחוור לו שהמסך אינו תומך ניגון פורמטים מסוימים. חושב שלמישהו בחנות מתמחה היה ביצים להטעות אותו ?
אני מוכן לשלם יותר למישהו כדי שידע לענות, המחיר הזול לא תמיד יותר טוב. אחרת חנויות מתמחות היו נעלמות לנצח.

tvholic
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2152
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 74 פעמים

שליחה #4 

nir11 כתב:
...
...
אז היית קונה מסך בשוק הכרמל?
ואולי טבעת נישואין בקסטרו?

nir11 פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #5 

בטח זה יעצבן פה הרבה אנשים, זה מה שאני עושה (לעיתים) - הולך לחנות מקצועית, מקבל יעוץ וכל מה שצריך, בוחר כך את המוצר, ואז מנסה לקבל מהם מחיר טוב. אם אני לא מקבל מחיר טוב, אני הולך וקונה אותו במקום זול יותר.
ככה עשיתי בפעם האחרונה שקניתי מסך, אני חושב ב 2007, ואני חושב שזה מתועד כאן אי שם בפורום.
אין לי בעיה לקנות בחנות מקצועית, אבל אני לא מוכן לשלם על זה, בעיקר בגלל שכמו שהסברתי - אני לא חייב.
אם ימכרו מסך טוב בשוק הכרמל, ולא יהיה חשד שזה מחודש או מזוייף או גנוב או מה שזה לא יהיה- למה שלא אקנה שם?
השאלה היא הפוכה - למה בעצם לשלם יותר?
בעיני צרכנות טובה זה לא לשלם ביוקר כשלא חייבים.

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #6 

nir11 כתב:בטח זה יעצבן פה הרבה אנשים, זה מה שאני עושה (לעיתים) - הולך לחנות מקצועית, מקבל יעוץ וכל מה שצריך, בוחר כך את המוצר, ואז מנסה לקבל מהם מחיר טוב. אם אני לא מקבל מחיר טוב, אני הולך וקונה אותו במקום זול יותר.
ככה עשיתי בפעם האחרונה שקניתי מסך, אני חושב ב 2007, ואני חושב שזה מתועד כאן אי שם בפורום.
אין לי בעיה לקנות בחנות מקצועית, אבל אני לא מוכן לשלם על זה, בעיקר בגלל שכמו שהסברתי - אני לא חייב.
אם ימכרו מסך טוב בשוק הכרמל, ולא יהיה חשד שזה מחודש או מזוייף או גנוב או מה שזה לא יהיה- למה שלא אקנה שם?
השאלה היא הפוכה - למה בעצם לשלם יותר?
בעיני צרכנות טובה זה לא לשלם ביוקר כשלא חייבים.
...
צודק - זו צרכנות כפוית טובה. עשו לי את זה בעבודה הנוכחית. אותו לקוח פונה אלי מדי פעם ויש לי אישור מלא מההנהלה לזרוק אותו לכל הרוחות - אגב, מאחר וזה לא פעם ראשונה, אף אחד אחר גם לא עוזר לו ולוקחים לו כסף על תכנון. זה הכיוון שאתה רוצה להנהיג ?
אתן לך דוגמא:
לפני חמש שנים אישתי ואני לקחנו משכנתא, עברנו בין הסניפים בעיר והתחלנו לתחר. נכנסנו לבנק שממנו לקחנו משכנתא בסופו של דבר. אתה יודע למה סגרנו איתם ? כי הם לא התמקדו על המחיר במאה אחוזים, אלא על המסלול הכי נכון לנו. כל השאר מיהרו לסגור לפי מחיר וזהו. הפסדתי בגלל העסקה הזאת 20 אלף שקלים, אמרתי לבנק שלי את זה, אבל גם אמרתי תודה - הם היחידים שהיה אכפת להם ממני כלקוח. וההפרש היה לא קטן.

nir11 פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #7 

טנדברג,
קודם כל, אני לא מנסה "להנהיג" שום דבר, רק לשתף.
מעבר לכך, אני לא נוהג להציק לחנויות, אני נכנס לחנות מקבל שרות. אם המחיר מתאים - קונה, אם לא - הולך למקום אחר.
את ההסבר המקצועי (וגם ההתנסות) קיבלתי בחינם. אני מבין שאתה עוסק בתחום.

אתה מספר ששילמת 20 אלף שקל ( לא 20 אלף יותר, אלא 20 אלף שקל, שים לב שכסף הוא דבר מוחלט ולא יחסי) תמורת זה שלבנק יהיה אכפת ממך (לא ברור לי במה האכפתיות הזו תבוא לידי ביטוי כשתאחר בתשלום, חס וחלילה), אני מכיר מעט מאוד אנשים שיסכימו לשלם כל כך הרבה כסף עבור איכפתיות. לי אין כסף מיותר, בטח לא בסכומים האלה, אבל אני מאוד מכבד את ההעדפות שלך, שלי פשוט שונות.

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #8 

nir11 כתב:טנדברג,
קודם כל, אני לא מנסה "להנהיג" שום דבר, רק לשתף.
מעבר לכך, אני לא נוהג להציק לחנויות, אני נכנס לחנות מקבל שרות. אם המחיר מתאים - קונה, אם לא - הולך למקום אחר.
את ההסבר המקצועי (וגם ההתנסות) קיבלתי בחינם. אני מבין שאתה עוסק בתחום.

אתה מספר ששילמת 20 אלף שקל ( לא 20 אלף יותר, אלא 20 אלף שקל, שים לב שכסף הוא דבר מוחלט ולא יחסי) תמורת זה שלבנק יהיה אכפת ממך (לא ברור לי במה האכפתיות הזו תבוא לידי ביטוי כשתאחר בתשלום, חס וחלילה), אני מכיר מעט מאוד אנשים שיסכימו לשלם כל כך הרבה כסף עבור איכפתיות. לי אין כסף מיותר, בטח לא בסכומים האלה, אבל אני מאוד מכבד את ההעדפות שלך, שלי פשוט שונות.
...
ניר, אתה כגורף, לא אתה כ - ניר. זו התנהגות צרכנית קלוקלת.
אני מחפש עכשיו מכונת כביסה לצורך העניין. אם אני נכנס ואומר לי מישהו בצורה יבשה בלי להתעניין מה הבעיה שלי בחיים (בהנחה שיש) אבל אומר לי כל הזמן המחיר מעולה... לעומת שאכנס לחנות אחרת וישאלו מה השימוש, כמות בני משפחה וכדומה - זה מראה שמעניין אותו שארכוש מוצר שמתאים לי יותר. אז יעלה עוד 300 שקלים (לצורך הדוגמה) אבל לפחות אני יכול להניח שאותו מוכר גם ילווה את תהליך המכירה עד הסוף ועד לפעולה של המכונה.
קשה לא להבין שאני עוסק בתחום, זה מסומן.. :D
אני יכול להסכים איתך על דבר אחד במאת האחוזים: אם אני יודע מראש מה אני רוצה, ומדובר במוצר פשוט שאני יודע לתפעל, אני אלך למקום שבו המחיר נמוך, אבל כשאני בטוח שיש לי לאן ללכת לאחר מכן.
לגבי הבנק - היות וקיבלתי טלפון לבוא ולהתעניין במחזור משכנתא בגלל ירידות ריביות, אני די בטוח שאכפת להם, כי הם לא מרוויחים יותר, אבל הם הרוויחו אותי, על כמה שזה לא משתלם... זה לא עובד באופן אוניברסלי, לא. אבל בלא מעט מקרים זה עובד יופי.
אגב - אני מתייחס למקרים שבהם הדגימו לך מוצר, ישבו איתך יותר מפעם, נתנו לך תשומת לב יותר גדולה מאשר נותנים ברגיל. אם המוכר בא ואמר לך נתונים יבשים שלא נותנים לך כלום מהיותך לקוח הדיוט (שאינו מכיר) אז זה לא שווה כלום, נתונים יבשים מופיעים בכל מקום כמעט.
בכל אופן ניר, אני מכבד אותך מאוד. שמח שאנחנו לא מסכימים בכמה נקודות (אחרת היה משעמם מאוד מאוד), ואני גורם לסטייה מן השרשור.
שמח לראותך בפורום - תמיד (Y)

דודיפלצת
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2183
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #9 

nir11,

אני מסכים איתך אבל חלקית.
כמובן שאני מעדיף מחיר זול יותר, אבל לא ענית על השאלה שלי - מה לגבי לשלם יותר בשביל אחריות טובה יותר או ארוכה יותר?
למשל, כשאני קונה מסך ברשת ויש איתו בעיה - אני צריך להתמודד עם היבואן. הבעיה היא שמול היבואן אני מאוד קטן.
כשאני קונה מסך בחנות מתמחה, במקרים שאני נתקלתי בהם, כשהייתה בעיה התנהלתי מול החנות והם התנהלו מול היבואן. סידור שהתאים לי הרבה יותר מפני שבחנות אני רלוונטי ואצל היבואן החנות רלוונטית.
אני לא חולק עליך, מתישהו יגיע ההפרש הכלכלי הלא כדאי הזה. בינתיים, בחנויות המתמחות קיבלתי מחירים טובים יותר מברשתות (על מוצר זהה עם אותו ייבוא).

אני גם לא מנסה לשכנע אף אחד, זו רק דעתי והדרך שבה אני מתנהל וכל אחד רשאי להתנהל כרצונו.
איך זה מתקשר למה שכתבתי לגבי מקצועיות הייבואנים? אם היו עושים עלי רושם מקצועי וגם מחיר זול, הייתי נותן להם הזדמנות ואולי מבצע קנייה. בטווח הארוך, זה גורר המלצות לחברים ורכישות נוספות.
תוקם לאלתר קטגורית אודיו חד-ערוצי!

tvholic
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #10 

ניר,

אתה לא יכול לצפות בשום מקרה שעלויות של חנות מתמחה יהיו שוות לעלויות של חנות אינטרנטית.
חנות מתמחה לרוב תעסיק אנשי מכירות מנוסים יותר, מקצועיים יותר, מבוגרים יותר ובעלי זיקה לתחום גם ברמה האישית.
חנות אינטרנטית (או לחילופין רשת חשמל שמחזיקה ערב רב של מוצרים) תחזיק נציגי מכירות (טלפונים או פרונטליים, בהתאמה) ללא נסיון רב, צעירים וקשר לתחום יהיה לרוב מקרי ביותר.

חנות מתמחה גם תשקיע בחדרי האזנה, חיווט וסביבה מתאימה.

אז אתה רוצה ללכת להנות מכל הנ"ל של חנות מתמחה ואז לקנות באינטרנט?
סבבה, אבל אתה באמת מצפה שנבין אותך?

אם כולם ינהגו כך לא רחוק היום שנשלם כסף בשביל להכנס לחנות מתמחה ולהתייעץ עם איש מקצוע בתחום הקולנוע הביתי.
אגב, בדיוק כמו שאתה משלם בשביל להכנס למשרד של עורך דין\יועץ מס\רואה חשבון ויושב שם שעה...
של כל דבר עם 4 גלגלים!

ohyaeli
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 306
נתן תודות: 60 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #11 

tvholic כתב:ניר,
אז אתה רוצה ללכת להנות מכל הנ"ל של חנות מתמחה ואז לקנות באינטרנט?
סבבה, אבל אתה באמת מצפה שנבין אותך?

אם כולם ינהגו כך לא רחוק היום שנשלם כסף בשביל להכנס לחנות מתמחה ולהתייעץ עם איש מקצוע בתחום הקולנוע הביתי.
אגב, בדיוק כמו שאתה משלם בשביל להכנס למשרד של עורך דין\יועץ מס\רואה חשבון ויושב שם שעה...
...
אני לא מבין את הדבר הזה, ברגע שנכנסתי לחנות מתמחה אני חייב לקנות במחיר שמוצע לי?
ואם זה פי שלוש מחנות אחרת אז עדיין אני אקנה?

זה מה שנקרא שוק חופשי, כל אחד מציג את מרכולתו ואני בוחר איפה לקנות.

אני את הייעוץ שלי השגתי מחברי הפורום הנכבדים, אז כנראה שאין הצדק לחנות מתמחה כאשר אתה יודע מה אתה רוצה לקנות.

כאשר הם יתנו מחיר אטרקטיבי ולא יתהדרו רק בעזרה מול יבואן (כי ת'כלס תקלות ובעיות זה עניין של הסתברות וזה לא קורה לכל אחד) אז אני אהייה הראשון לקנות שם.

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שליחה #12 

nir11,
הרשה לי לעוץ לך עצה, תוכל להשתמש בה ותוכל שלא.
אחרי שאתה נכנס לחנות, לא משנה אם זו חנות מתמחה, או רשת או מה שלא יהיה.
אם קיבלת שירות טוב, ייעוץ מצויין שעזר לך בהחלטות שלך ואח"כ קיבלת מחיר טוב ממקום אחר, תהיה הגון ותחזור לאותו מקום ששירת אותך יפה, ותהיה הכי גלוי, תאמר למי שמולך שקיבלת מחיר מצויין במקום אחר, על אותו מוצר, ותראה אם הוא יכול יכול להשתוות או לפחות להיות קרוב למחיר שקיבלת בצורה כזו שיהיה הוגן גם לך וגם לו.
אם אחרי זה לא תגיע איתו לעמק השווה, ועדיין המחיר יהיה זול משמעותי במקום אחר, תיפרדו כידידים, אבל לפחות תיתן לו את הזכות לנסות, זה המינימום שמגיע לו אחרי ששירת אותך והקדיש לך מזמנו.

ואני עוד לא מגיע לנושא האחריות והשירות שדובר עליהם פה וגם הם שווים כסף.

זו עצתי, וכאמור, תוכל להשתמש בה ותוכל שלא...

uris
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 6784
שם מלא: אורי שמאי
נתן תודות: 78 פעמים
קיבל תודות: 243 פעמים

שליחה #13 

theAman (Y)

lfrank
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 50
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #14 

אין שום סיבה לנצל חנות שמשלמת לעובדים ולשכירות וכו" ואחר כך לקנות במקום אחר.זה לא הוגן.
חייבים לתת להם הזדמנות להגיב להצעה הנגדית.

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7041
נתן תודות: 1274 פעמים
קיבל תודות: 1461 פעמים

שליחה #15 

10% ובעברית צחה עשר אחוז

זה מה שאני מוכן לשלם לחנות מומחה מעבר למחיר של מזיזי ארגזים באינטרנט.

אני נהנה משירות ומיכולת לקבלת יעוץ וחוות דעת מקצועית אני יכול לדבר להחכים ואולי ללמוד דבר או שניים ממוכר שהוא גם מומחה בתחום וכל זה שווה לי כסף וכמו שאמרתי עד עשר אחוז יותר.

חשוב לי להשאיר את חנויות המומחה חיות נושמות ומרוויחות וברור לי שהן חייבות להיות יותר יקרות מהמוכרים באינטרנט ואני מוכן לשלם על כך.

להתעניין ולברר בחנות מומחה ולאחר מכן לקנות אצל סוחר מזיז ארגזים זה מאוד לא הוגן וכורת את הענף שאנחנו יושבים עליו

ohyaeli
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 306
נתן תודות: 60 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #16 

אתם כולכם צודקים רק תקחו בחשבון שלכל בנאדם יש קו אדום אחר.

אני בטוח שאין אף אחד שנכנס כדי לקבל מידע ולצאת, בהנחה שהמחיר המוצע הוא אטרקטיבי לו.
זו הנקודה שלכל אחד יש קו אדום אחר והוא לא ירכוש כאשר החנות עברה אותו.

אם אותו בנאדם עשה זאת מראש הוא לא בסדר כי באינטרנט אפשר למצוא כמעט את כל המידע.

tvholic
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #17 

ohyaeli כתב:אם אותו בנאדם עשה זאת מראש הוא לא בסדר כי באינטרנט אפשר למצוא כמעט את כל המידע.
...
בדיוק על זה אני מדבר על התנהגות כזו כדפוס התנהגות או כגישה רווחת ולא מקרה חד פעמי.

חוצמזה, באינטרנט אתה יכול לבדוק מידע קר וטכני.

בשביל להתרשם באמת ממסך, מגבר, אישה, רמקולים אתה חייב להגיע ולהתרשם פיזית.
גם לאינטרנט יש גבול מסוים.

חיים
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 4883
שם מלא: חיים לגו
נתן תודות: 1231 פעמים
קיבל תודות: 298 פעמים

שליחה #18 

lfrank כתב:אין שום סיבה לנצל חנות שמשלמת לעובדים ולשכירות וכו" ואחר כך לקנות במקום אחר.זה לא הוגן.
חייבים לתת להם הזדמנות להגיב להצעה הנגדית.[/quote

(Y)
...
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784

taoyossi
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5224
שם מלא: יוסי ביטון
קיבל תודות: 93 פעמים

שליחה #19 

הבעיה של החנויות עם כל האתרים הנ"ל , זה העניין שאנו כלקוחות הולכים לראות בעיניים , מקבלים שירות מקבלים המלצות והסברים
ואז נגשים לאינטרנט ומזמינים את הדגם מהדבר הכי זול ועד הדבר הכי יקר דרך האינטרנט

אני באופן אישי נהנה לשלם תמורת שירות טוב , תמיד הייתי "פרייאר" כזה וגם לא מעט פעמים "נדפקתי" ע"י חלקלקי לשון

אין מה לעשות זה עידן חדש עידן שארה"ב במרחק של לחיצת כפתור.

אבל לא קצת סטינו מהדיון וממטרת העץ ?

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

רכישה מחנות מתמחה או רשת - יתרונות וחסרונות

שליחה #20 

היות ושרשור פרסום סמוי גלש לפסים אלו, רציתי להיות הראשון שמעלה את השרשור בצורה מסודרת.
נקודה חיובית לדעתי: סוף כל סוף לא היו התלהמויות כמו "אנשים כמוך" "פרצופו של" וכדומה. אשמח אם נוכל לשמור שרשור זה ללא מלים כאלו.
כמוגדר כעוסק בתחום אשתדל מאוד לכתוב את דברי בזהירות, עם התייחסות של צרכן:
כאשר אדם זקוק לרכוש מוצר חדש חשמלי בעל תפעול פשוט - לרוב יעשה סקר שוק פשוט ומהיר. בהגדרת שיווק מדובר במוצר עם מעורבות נמוכה. אם זה טוסטר או קומקום או אולי די וי די למי שממש לא מעניין אותו פיצ'רים מתקדמים. מי יזכה בכספו ? בעל המחיר הנמוך לרוב.
כאשר אדם מחפש מוצר חשמלי שיש בו מעורבות גבוהה, קרי: כל מוצר שיש בו התחייבות לטווח ארוך (שדרוגיסטים - אתם לא בתמונה :D ), שיש בו השקעה גבוהה, וכדומה - הוא יפנה למקורות מידע. גם כאן האנשים נחלקים לקבוצות: אלו שיודעים לחפש לבד, חוקרים באינטרנט המון, שואלים חברים חוות דעת, הולכים לראות את הדגם ומחליטים לרכוש במקום עם הערך הגבוה ביותר. הערך הגבוה יכול להיות מוגדר אחריות לעומת מחיר, יכול להיות מחיר לעומת אחריות, שירות או כל מה שהצרכן הגדיר לעצמו.
יש את אלו שאינם יודעים ובוחרים לשים מבטחם בחנות. שוב - אלו נחלקים לשניים: אלו ההולכים לרשתות אוטומטית, ואלו אשר יפנו למתמחות. ההבדל מתחיל כאן.
לרוב (שימו לב שאין ערך מוחלט, תמיד יהיו יוצאים מן הכלל) במתמחות יוכלו למצוא ידע מעמיק יותר, סבלנות ואפשרות נרחבת לחפור. לעומת זאת - ברשתות ינסו להדגיש על מחיר, כמות הידע לא תהיה גבוהה מהסיבות הבאות: מדובר במוכרנים שמתעסקים גם עם מכשירים לבנים ועוד - אין להם את היכולת להעמיק ידע בתחום. זו פריבילגיה ששמורה למתמחות. עולם הAV אמנם עשיר, אך נבדל בעיקר בפיצ'רים וביכולות, החוכמה והייחוד הם להבחין מה מתאים למי.
כאשר אדם מחליט לנצל את המתמחה ולשאוב ידע (מראש ולא במקרה) ואז לעשות תיחור של חנויות - יש כאן מן חוסר הגינות. זה כמו להכנס לחנות ספרים, לקבל המלצות ואז לקנות במקום זול יותר שלא יודעים שם על כלום.
העתיד לא ברור בנושא המתמחות. מצד אחד הן נותנות הרבה מידע ושירות (שוב, לרוב) אולם לא כולם מוכנים לשלם עבור הערך המוסף - אני אפילו לא נכנס לנושא האחריות והשירות. מצד שני הרשתות מתחרות על המחירים בעיקר. התוצאה תהיה חד משמעית - חתולים בשק לאלו שאינם נגישים למידע, לאלו שאין באפשרותם לבדוק לפני הרכישה, ולאלו שמסתמכים על מה שאומרים להם.
מה דעתכם בנושא ?
שוב - זו דעתי, חלק מהנימוקים עלו מעכשיו לעכשיו, מי שמסכים ומי שלא - אני מראש אומר: אני מכבד את כולם.

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”