באיזה גרסה של Shark007 Codecs הקודק COREAVC כלול?
באיזה גרסה של Shark007 Codecs הקודק COREAVC כלול ומה הגרסה של הקודק COREAVC שכלול ב Shark007 ?
אשמח גם לקבל הצעות לחבילת קודקים אחרת עדכנית שכוללת את הקודק הזה
לא משנה לי איזה העיקר שהקודק הזה יהיה כלול כי הלפטופ שלי לא מסוגל לנגן חלק את כל תכני ה HD בלי הקודק הזה
ממש חבל ש Shark007 הורידו את הקודק הזה בחבילה ואני לא רואה שום סיבה הגיונית לזה
תודה לעוזרים!
אשמח גם לקבל הצעות לחבילת קודקים אחרת עדכנית שכוללת את הקודק הזה
לא משנה לי איזה העיקר שהקודק הזה יהיה כלול כי הלפטופ שלי לא מסוגל לנגן חלק את כל תכני ה HD בלי הקודק הזה
ממש חבל ש Shark007 הורידו את הקודק הזה בחבילה ואני לא רואה שום סיבה הגיונית לזה
תודה לעוזרים!
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
כמו ש-zovirax כתב, CoreAVC מעולם לא היה חלק מה-Shark007, כי מדובר במקודד לא חינמי.
מה שכן, תוכנת ההגדרות של Shark007 כוללת את האפשרות לבחור במקודד הזה כברירת מחדל של מערכת ההפעלה במידה והוא מותקן.
מה שכן, תוכנת ההגדרות של Shark007 כוללת את האפשרות לבחור במקודד הזה כברירת מחדל של מערכת ההפעלה במידה והוא מותקן.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
איך עושים את זה?pixies כתב:כמו ש-zovirax כתב, CoreAVC מעולם לא היה חלק מה-Shark007, כי מדובר במקודד לא חינמי.
מה שכן, תוכנת ההגדרות של Shark007 כוללת את האפשרות לבחור במקודד הזה כברירת מחדל של מערכת ההפעלה במידה והוא מותקן....
מזה PDVD 11 ?zovirax כתב:COREAVC עולה כסף , הוא לא כלול ב SHARK007
אבל יש PDVD 11...
זאת חבילת קודקים שכוללת את COREAVC או תחליף ראוי אחר?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
1. בוחרים בו בלשונית ה-H264 של תוכנת ההגדרות של Shark007.
2. ה-PDVD זה קיצור של Power DVD. זוהי לא חבילת מקודדים אלא תוכנה בתשלום לניגון בלו ריי. היא כוללת מקודדים מצויינים ל-H.264 ול-MPEG2. היא לא כוללת את ה-CoreAVC.
2. ה-PDVD זה קיצור של Power DVD. זוהי לא חבילת מקודדים אלא תוכנה בתשלום לניגון בלו ריי. היא כוללת מקודדים מצויינים ל-H.264 ול-MPEG2. היא לא כוללת את ה-CoreAVC.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"