בקיצור, אני צריך סטרימר, ואני אכתוב פה את התכונות שאני רוצה שיהיו בו בתקווה שתעזרו לי למצוא את הסטרימר המושלם עבורי: (אני מניח שהוא יהיה או הA210, או האקטרימר פרו אבל אני אשמח להצעות רלוונטיות אחרות)טוב אז ככה, קנינו טלוויזיה חדשה, ולפי דברי המתקין אפשר להריץ עליה סרטי HD דרך חיבור USB, נשמע פשוט וקל, רק חבל שזה לא באמת עובד, בגלל שהטלוויזיה לא תומכת בDTS, ולכן אפשר לראות את הסרט מבלי לשמוע וזה ממש לא עוזר לי...
הבנתי מכמה וכמה אנשים שאני צריך סטרימר, אז התחלתי ככה להתעניין בנושא ולבדוק והבנתי כמה יתרונות נוספים ופיצ'רים חמודים אחרים יש למכשיר, והחלטתי לקנות "Pop Corn Hour A210" אז הייתי לפני שבוע בדיוטי פרי, אבל בגלל שזה עולה יותר מ200$ הם לא הסכימו להשאיר את זה ושאני אבוא לאסוף בדרך חזרה, אבל המוכר אמר שיש סטרימר אחר שגם עליו קראתי בבדיקה שערכתי, שנקרא "Xtreamer pro" בגלל שהוא זול יותר ולפי טענתו כמעט זהה לפופקורן בתכונותיו גם בג'וקבוקס, התפעול שלו גם הרבה יותר פשוט, ויש לו אפשרות ל2 HDD והמון קונים אותו.
ואפשר גם להשאיר אותו בארץ עד לחזרה.
אבל החלטתי לא לקנות כי זה מה שהמוכר אומר כי בכל זאת הוא רוצה למכור.
אז החלטתי לחכות טיפה (גם ככה לא תכננתי לקנות בדיוטי פרי) כי לא זכרתי לגמרי את תכונותיו של האקסטרימר וגם רציתי להתייעץ טיפה לפני.....
-להריץ סרטים, מכל הסוגים, כל הפורמטים, הכל.. (אם לא הכל אז כמה שיותר ובעיקר את הנפוצים)
-נוח ופשוט לתפעול, בעל תפריטים נוחים..
-בעל מערכת ג'וק בוקס טובה ואוטומטית (שאני לא צריך לשים לכל סרט בעצמי, שזה עובד לבד)
-בעל אפשרות לכונן פנימי וגם בעל אפשרות לחיבור אלחוטי לאינטרנט
-בעל דפדפן אינטרנט או לפחות אפשרות לדברים בסיסיים (פייסבוק, יוטיוב וכו')
-חברה שמוציאה הרבה עדכונים חשובים.
-שלא יהיה בעיות התחממות כדי שלא יהרס.
-תמיכה בעברית, גם בתפריטים, וגם בכל סוגי הכתוביות, מובנות וגם חיצוניות! (שליטה בכתוביות עצמן, גודל וכו'..)
ויש לי עוד שאלה, אם אני מחבר את הסטרימר עם כבל רשת למחשב, הוא יכול ככה להתחבר לאינטרנט וזה נחשב חיבור קווי אפילו שהמחשב מחובר לרשת אלחוטית (אין לנו רשת קווית) ואז אפשר להריץ את הסרט מהמחשב חלק?