כיצד צופים בסרטBLU , 3D וכו' באמצעות Media Center
-
taoyossi
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5224
- שם מלא: יוסי ביטון
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 93 פעמים
יש לי מחשב בסלון Media Center
מותקנת בו מערכת הפעלה WIN XP
עד עכשיו הייתי צופה בסרטים באמצעות WMP עם המקודדים הרצויים והוא היה מוסיף את התרגום וכו'
עד היום היתה לי טלוויזיה לא HD והייתי רואה סבבה לגמרי , ולא עניין אותי הנושא של מיקסום הרזולוצייה
כיום המצב אחר ואני רוצה לצפות באיכות הטובה ביותר ועדיין חשוב נושא התרגום וכו'
השאלה האם אפשר להמשיך לצפות בתכנים בדיוק באותה הצורה שהייתי צופה בהם עד היום ? עם המדייה פלייר 11 ?
או שעליי להתקין אפליקציה ייעודית לתכני BLURAY תכני 3D וכו' ....
כמו כן האם עלי לבצע הגדרות חדשות עכשיו במדיה סנטר מבחינת הכרטיס מסך וכו' .
ברכות ותודה
יוסי
מותקנת בו מערכת הפעלה WIN XP
עד עכשיו הייתי צופה בסרטים באמצעות WMP עם המקודדים הרצויים והוא היה מוסיף את התרגום וכו'
עד היום היתה לי טלוויזיה לא HD והייתי רואה סבבה לגמרי , ולא עניין אותי הנושא של מיקסום הרזולוצייה
כיום המצב אחר ואני רוצה לצפות באיכות הטובה ביותר ועדיין חשוב נושא התרגום וכו'
השאלה האם אפשר להמשיך לצפות בתכנים בדיוק באותה הצורה שהייתי צופה בהם עד היום ? עם המדייה פלייר 11 ?
או שעליי להתקין אפליקציה ייעודית לתכני BLURAY תכני 3D וכו' ....
כמו כן האם עלי לבצע הגדרות חדשות עכשיו במדיה סנטר מבחינת הכרטיס מסך וכו' .
ברכות ותודה
יוסי
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
אם אתה רוצה לראות את התפריטים של הבלוריי או לצפות במדיה מקורית עם כונן בלו ריי, אתה צריך תוכנה ייעודית.
אם אתה רק רוצה לצפות בסרט עצמו בריפ מלא של בלו ריי, אז ניתן עם כל תוכנה לנגן את קובץ ה-M2TS הכי גדול שיש במבנה ספריות הבלו ריי. יש מספר קטן של סרטים בהם יש חלוקה לכמה קבצי M2TS, ואז זה קצת יותר מסובך. אבל אז גם בד"כ טורחים לשחרר ברשת קובץ M2TS בודד שחוסך לך את העבודה. את הכתוביות אתה מוריד כקובץ SRT ומצמיד לקובץ ה-M2TS, בדיוק כמו בתכני AVI ו-MKV.
אם אתה רק רוצה לצפות בסרט עצמו בריפ מלא של בלו ריי, אז ניתן עם כל תוכנה לנגן את קובץ ה-M2TS הכי גדול שיש במבנה ספריות הבלו ריי. יש מספר קטן של סרטים בהם יש חלוקה לכמה קבצי M2TS, ואז זה קצת יותר מסובך. אבל אז גם בד"כ טורחים לשחרר ברשת קובץ M2TS בודד שחוסך לך את העבודה. את הכתוביות אתה מוריד כקובץ SRT ומצמיד לקובץ ה-M2TS, בדיוק כמו בתכני AVI ו-MKV.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
TMT נחשבת הכי טובה ומקצועית.
גם PDVD בסדר.
גם PDVD בסדר.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"