epony כתב:אני לא רואה בעיה מהותית בחיבור רמקול מולטיפולארי כ-Front Height כי בעיקרון הוא משרת פונקציה דומה לרמקולי סראונד וסראונד אחורי, דהיינו מתן נפח גדול יותר לבמה. לפחות מהבחינה הזאת אני לא רואה שום מניעה להשתמש ברמקול מולטיפולארי, אם כי יכול להיות שניגוד הפאזות בין האלמנטים ברמקול דיפולארי פחות מתאים לרמקולים קדמיים, ועדיף יהיה ללכת על רמקול ביפולארי...
...
הרמקולים שאני עתיד לקבל הם V-SURROUND של חברת Phase Tecnologies.
למדתי שיש להם מתג בחירה ממצב DI POLAR למצב BI POLAR, כמו האח הגדול שמשמשים אצלי כ-BACK....
THX מאוד ממליצים על B POLAR מאחור, ואכן מתגתי את הרמקול שיתן B POLAR, לומר את האמת לא חשתי הבדלים מהותיים, ז"א היו הבדלים שבמצב B חשתי שהסאונד מאחור יותר ממוקד ופחות "מתפזר" כמו D POLAR...
כניראה שאותו עקרון V-SURROUND עובדים...
2-way Bipolar/dipolar selectable Surround Effects Speaker with 5-1/4 inch VDT (Vapor Deposited Titanium) woofer with butyl rubber surround, and dual 1 inch soft dome tweeters with wall mounts for total rear effects versatility.
The V-Surround is operable as either a bipolar or dipolar rear effects speaker to precisely define the best soundstage for a room. And every speaker is computer analyzed to further reduce unwanted vibration through bracing and varying wall thickness
קצת נתונים:
2 x 1 inch soft dome tweeters
5.25 inch Vapor Deposited Titanium Woofer
Frequency Response 70 Hz - 20KHz ( 3 dB)
Sensitivity 90 dB
Impedance 8 ohms
Technical Details
Brand Name: Phase Technology
Speakers Maximum Output Power: 150 Watts
Weight: 15 pounds
סה"כ קיבלו החמודים ביקורות לא רעות בכלל עם ריטייל כאשר התחיל דרכו של קרוב ל- 800$.
האח הגדול שלו PC series כבר יקר יותר בכ-500$...גדול ומרשים יותר...ובתו תקן THX.
האם לדעתם רמקולים אילו יוכלו להעביר ולספק את הסחורה...?
אני חוזר ואומר כ-front effect...