מתכנן קניית XBOX.האם צריך לצאת מוצר חדש וכדאי להמתין לו?
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
לא יודע עד כמה זה ייעניין אותך, אבל NINTENDO הולכת להכריז עוד כחודש על היורש החדש ל Wii.
השמועות ברשת מדברות על מכשיר שאמור לעבור ביכולות שלו את ה X360 וה PS3 הנוכחיים..
אני אישית הייתי מחכה, רק בשביל לראות אם יש משהו בכל ההייפ הזה.
השמועות ברשת מדברות על מכשיר שאמור לעבור ביכולות שלו את ה X360 וה PS3 הנוכחיים..
אני אישית הייתי מחכה, רק בשביל לראות אם יש משהו בכל ההייפ הזה.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
כשאתה אומר יכולות , האם כוונתך למעבד הגרפי?jacko-il כתב:לא יודע עד כמה זה ייעניין אותך, אבל NINTENDO הולכת להכריז עוד כחודש על היורש החדש ל Wii.
אני אישית הייתי מחכה, רק בשביל לראות אם יש משהו בכל ההייפ הזה....
שדרגת היא מחלה מדביקה וממכרת שאותך לא עוזבת
- shay820
- חבר ותיק

- תגובות: 2116
- נתן תודות: 217 פעמים
- קיבל תודות: 69 פעמים
1080p-capable console that's about the size of Microsoft's original Xbox 360 and comes with the R700 GPU from Advanced Micro Devices, IGN is reporting. That, combined with a triple-core IBM PowerPC CPU, could make Nintendo's upcoming console capable of accommodating games that are visually superior to those on Xbox 360 and PlayStation 3, the sources say.
צריך להמתין ולראות באופן מעשי מה התוצאה.
http://news.cnet.com/8301-13506_3-20056380-17.html
צריך להמתין ולראות באופן מעשי מה התוצאה.
http://news.cnet.com/8301-13506_3-20056380-17.html
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
בהחלט.SHLOMIS1Z כתב:כשאתה אומר יכולות , האם כוונתך למעבד הגרפי?jacko-il כתב:לא יודע עד כמה זה ייעניין אותך, אבל NINTENDO הולכת להכריז עוד כחודש על היורש החדש ל Wii.
אני אישית הייתי מחכה, רק בשביל לראות אם יש משהו בכל ההייפ הזה.......
אבל זה על סמך דיווחים ושמועות ראשוניות מהרשת..
נדע טוב יותר רק עוד כחודש כשהמכשיר יוכרז רשמית ונדע עליו יותר..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
כן, אבל זה די מבעס לקנות מכשיר שאמור לחיות 5-10 שנים בידיעה שבעוד שנה עומד לצאת לשוק מכשיר מקביל שאוכל אותו בלי מלח.
נו ושנתיים אח"כ יהיו XBOX חדש וPS4 ומה אז ?זה לא נגמר הדברים האלה . . .Malcontent כתב:כן, אבל זה די מבעס לקנות מכשיר שאמור לחיות 5-10 שנים בידיעה שבעוד שנה עומד לצאת לשוק מכשיר מקביל שאוכל אותו בלי מלח....
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

האקסבוקס קיימת בשוק מ2005 ולא צפויה להתחלף בחדשה לפני 2014. מי שקנה אותה קרוב להשקה זכה להרבה מאוד שנים ללא צורך בשדרוגים (בזמן שבעלי מחשבים אישיים היו צריכים להחליף כרטיס מסך כמה - שלוש פעמים?). מי שיקנה אותה עכשיו, יצטרך לשדרג די בקרוב. עכשיו זה לא זמן טוב לקנות קונסולה חדשה, כשהדור הבא כבר ממש בפתח. שווה לחכות לפחות את החודש עד E3 בשביל לדעת מה מתוכנן.אוריאל כתב:נו ושנתיים אח"כ יהיו XBOX חדש וPS4 ומה אז ?זה לא נגמר הדברים האלה . . .Malcontent כתב:כן, אבל זה די מבעס לקנות מכשיר שאמור לחיות 5-10 שנים בידיעה שבעוד שנה עומד לצאת לשוק מכשיר מקביל שאוכל אותו בלי מלח.......
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

לא יודע, הקטע של נינטנדו היה שיש להם משהו אחר. אם הם יעשו קונסולה כמו של סוני ומיקרוסופט, למה לבחור בהם ולא בסוני או מיקרוסופט?
OK
נעשה סדר קטן .
בעוד חודש תצא קונסולה חדשה , המחירים של הקונסולה יהיו גבוהים , שלא נדבר על משחקים מועטים שיצאו ( אין מבחר רב .. אם בכלל)
ומה עם הפריצה-אוליי יחלפו להם שנים עד הפריצה.
מנגד:
יש את ה XBOX שככל הנראה תהיה ירידת מחירים עם המתחרה החדש בשוק,מגוון המשחקים והפריצה הקיימת.
אז למה לחכות לחדשה?
נעשה סדר קטן .
בעוד חודש תצא קונסולה חדשה , המחירים של הקונסולה יהיו גבוהים , שלא נדבר על משחקים מועטים שיצאו ( אין מבחר רב .. אם בכלל)
ומה עם הפריצה-אוליי יחלפו להם שנים עד הפריצה.
מנגד:
יש את ה XBOX שככל הנראה תהיה ירידת מחירים עם המתחרה החדש בשוק,מגוון המשחקים והפריצה הקיימת.
אז למה לחכות לחדשה?
שדרגת היא מחלה מדביקה וממכרת שאותך לא עוזבת