שלום-דילמה בין רמקולים קליפש לבין סרווין-וגה
יש ברשותי סט 5 רמקולים של סרווין -וגה 12 אינטש מהסדרה E-712 ,שהם חזקים וטובים גם לסטריאו. העניין שקיבלתי מחבר סדרה של קליפש 5.1 עדיין לא שמעתי אותם ועדיין לא יודע איזה סדרה אבל הפרונטים מעל גובה מטר והסב10 אינטש והם לפניי כ-9 שנים ,גם הסרווין באותו הוותק. השמוש שלי בסביבות 60-70% סרטים והשאר סטריאו. אגב אני משתמש במגבר של NAD-T-791 מה לדעתכם יותר איכותי אשמח לתשובתך ולעצות תודה.
הכוונה פשוט לחיבור BIAMPIN כלומר אם ברסיוור שברשותך יש אפשרות לחבראלדו11 כתב:בסרווין יש חיבור של פלוס ומינוס, ובקליפש יש 2 חיבורים מכל אחד , משהוא יכול לתת לי הסבר מה ההבדל, תודה...
במקביל זוג הגברה לחלק התחתון(וופר-באס)
וזוג הגברה לחלק העליון(מיד וטוויטר)
תוכל לקבל הפרדה טובה יותר בין הדרייברים ואולי פירוט טוב יותר בצליל
הסט שלך שלי היה E715 בזמנו הוא מדהים בכל קנה מידה בקולנוע ביתי
ואגרסיווי מאוד (וזה מה שמחפשים בדרך כלל בקולנוע לא?
לגבי מוסיקה זה כבר יותר עניין של טעם והתאמה לזאנר שאליו אתה מאזין.....
הקליפשים היו גם די תואמים לסרווין מבחינת הצליל
אך את הסט הנל אני לא מכיר ותצטרך לבחון בעצמך......
תודה למגיבים ושאלה
ADICT - לגביי תשובתך על החיבורים אם הבנתי נכון , לכל רמקול מהפרונטים בקליפש צריך שניי כבלים ?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אתה לא חייב. אתה יכול לגשר את שני ה + אחד לשני ואת שני ה - אחד לשני ולהתחבר בזוג כבלים בודד
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
Re: תודה למגיבים ושאלה
חיובי.....אל תסתבך יותר מידי קח 2 כבלים וחבר זוג לחלק התחתון(וופר)וזוג לחלק העליון(טוויטר -מיד)אלדו11 כתב:ADICT - לגביי תשובתך על החיבורים אם הבנתי נכון , לכל רמקול מהפרונטים בקליפש צריך שניי כבלים ?...
אגב אתה לא חייב להשתמש באפשרות הזו בכלל
ולהשאיר את הפחית של החיבורים ביניהם ולחבר רק זוג אחד רגיל(ההבדל הוא לא שמיים וארץ..)
אבל!-אם אתה מחבר בנפרד לכל זוג אתה חייב!!!להוציא את הפחית!!!!משני הרמקולים !!!
או-קיי יש לי ממצאים בהקשר לשאלתי
חיברתי את הסרווין-וגה שמעתי קצבים שונים ולאחר מכן אפקטים של סרט ,לאחר מכן חיברתי את הקליפש והאזנתי שוב לאותם מקצבים ואפקטים לאחר מכן חיברתי אחד מכל סוג זאת אומרת פרונט אחד סרווין ופרונט אחד קליפש ביחד.
התוצ הינם לא הבדל גדול ,ההבדל שנשמע במיוחד שהבסים בקליפש יותר קצרים ומדוייקים כלעומת הסרווין שהם קצת יותר אגרסיביים ונמרחים קצת, דבר נוסף בקליפש הטוויטר יותר חזק לאוזן שהתקרבתי לכל אחד מהם הטוויטר בקליפש היה יותר נשמע חזק.
אגב הסדרה של הקליפש היא KLF 20 ,
הסרווין-וגה E - 712
התוצ הינם לא הבדל גדול ,ההבדל שנשמע במיוחד שהבסים בקליפש יותר קצרים ומדוייקים כלעומת הסרווין שהם קצת יותר אגרסיביים ונמרחים קצת, דבר נוסף בקליפש הטוויטר יותר חזק לאוזן שהתקרבתי לכל אחד מהם הטוויטר בקליפש היה יותר נשמע חזק.
אגב הסדרה של הקליפש היא KLF 20 ,
הסרווין-וגה E - 712