חיבור מערכת bose lifestyle 5 לרסיבר חדש
-
knazi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3293
- נתן תודות: 202 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
שלום לכולם לחבר שלי יש מערכת מיושנת של bose lifestyle 5 והוא מעוניין לצרף אליו עכשיו רסיבר בשביל להנות מפורמטי הסאונד החדשים
כרגע יש חמישה רמקולים שמחוברים לסאב והסאב מחובר אל ה"מוח" של המערכת שאליו מחוברים המקורות
לפי המעט מידע שמצאתי ברשת הבנתי שמומלץ לחבר עדיין את הרמקולים לסאב של bose ומהסאב לרסיבר החדש רציתי לדעת עם זה נכון?
בנוסף, החיבור שיוצא כרגע מהסאב אל ה"מוח" הוא כבל שבצד אחד מחובר בחיבור יחיד אל הסאב ובצד השני מתפצל לשלושה חיבורים אדום לבן ואחד שדומה לחיבור אוזניות שנכנס לכניסה שנקראת sound control
רציתי לדעת איך אני אמור לחבר את זה לרסיבר חדש שהוא מעוניין לקנות לדוגמא onkyo sr508?
האם לרסיבר יהיו כניסות מתאימות לחיבור הנ''ל?
תודה לכולם ושבוע טוב
כרגע יש חמישה רמקולים שמחוברים לסאב והסאב מחובר אל ה"מוח" של המערכת שאליו מחוברים המקורות
לפי המעט מידע שמצאתי ברשת הבנתי שמומלץ לחבר עדיין את הרמקולים לסאב של bose ומהסאב לרסיבר החדש רציתי לדעת עם זה נכון?
בנוסף, החיבור שיוצא כרגע מהסאב אל ה"מוח" הוא כבל שבצד אחד מחובר בחיבור יחיד אל הסאב ובצד השני מתפצל לשלושה חיבורים אדום לבן ואחד שדומה לחיבור אוזניות שנכנס לכניסה שנקראת sound control
רציתי לדעת איך אני אמור לחבר את זה לרסיבר חדש שהוא מעוניין לקנות לדוגמא onkyo sr508?
האם לרסיבר יהיו כניסות מתאימות לחיבור הנ''ל?
תודה לכולם ושבוע טוב
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
הוא לא יוכל להנות מהפורמטים החדשים ממילא כי מדובר על מערכת סטריאו.
תריך רק לוודא שלרסיבר שהוא ייקנה תהיינה יציאות PRE-OUT ואז לחבר ליציאות של הקידמיים וזהו.
להגדיר ברסיבר שאין לך סאב (כדי שכל המידע יגיע לסאב של המערכת והוא ייפצל את זה לרמקולים ולעצמו) ושיש לך רק שני רמקולים (שמוגדרים כ-LARGE, שוב, כדי שכל המידע יועבר אליהם).
שוב, פורמטים חדשים או לא, זה לא רלוונטי למערכת כזו.
תריך רק לוודא שלרסיבר שהוא ייקנה תהיינה יציאות PRE-OUT ואז לחבר ליציאות של הקידמיים וזהו.
להגדיר ברסיבר שאין לך סאב (כדי שכל המידע יגיע לסאב של המערכת והוא ייפצל את זה לרמקולים ולעצמו) ושיש לך רק שני רמקולים (שמוגדרים כ-LARGE, שוב, כדי שכל המידע יועבר אליהם).
שוב, פורמטים חדשים או לא, זה לא רלוונטי למערכת כזו.
-
knazi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3293
- נתן תודות: 202 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
יש לו חמישה רמקולים כמו שאמרתי בהודעה (: כנראה שהדגם שהוא אמר לי לא מדוייק אם אתה אומר שלדגם lifestyle 5 יש רק שניים.
לפי מה שאני מבין לרסיבר הזה
http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetail ... 3&came=177
יש את היציאות המתאימות והוא יתאים למשימה ?
לפי מה שאני מבין לרסיבר הזה
http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetail ... 3&came=177
יש את היציאות המתאימות והוא יתאים למשימה ?
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
AIR PLAY נכנס ממש לאחרונה לרסיברים שהוכרזו כדגמי 2011 של פיוניר למשל.
ה-521 של פיוניר יכול להתאים לדרישה הזאת, אבל צריך לבדוק עם היבואן בארץ (ט.ר.) מתי הוא צפוי להגיע לישראל...
ה-521 של פיוניר יכול להתאים לדרישה הזאת, אבל צריך לבדוק עם היבואן בארץ (ט.ר.) מתי הוא צפוי להגיע לישראל...