המלצה לרסיבר עבור רמקולים B&W 685
שלום לכולם,
אני מבקש המלצה לרסיבר עבור זוג רמקולים קדמיים B&W 685.
בהמשך יחובר גם סנטר, ואולי אח"כ גם אחוריים.
שימושים: 60% שידורי טלויזיה של YES (כולל סרטים), 30% מוסיקה, 10% DVD וסרטים מהמחשב.
תקציב: עד 4000 ש"ח, עם העדפה ל-2000-3000 ש"ח באם ההבדלים לא מהותיים.
שאלה נוספת: הרסיברים שמבצעים אפסקייל לתמונה (לדג' ה-608 של אונקיו)- האם זה אכן משפר את שידורי ה-SD ומעניק חוויית צפייה טובה יותר, והאם אכן שווה מסיבה זו להשקיע את תוספת העלות?
תודה מראש!
אני מבקש המלצה לרסיבר עבור זוג רמקולים קדמיים B&W 685.
בהמשך יחובר גם סנטר, ואולי אח"כ גם אחוריים.
שימושים: 60% שידורי טלויזיה של YES (כולל סרטים), 30% מוסיקה, 10% DVD וסרטים מהמחשב.
תקציב: עד 4000 ש"ח, עם העדפה ל-2000-3000 ש"ח באם ההבדלים לא מהותיים.
שאלה נוספת: הרסיברים שמבצעים אפסקייל לתמונה (לדג' ה-608 של אונקיו)- האם זה אכן משפר את שידורי ה-SD ומעניק חוויית צפייה טובה יותר, והאם אכן שווה מסיבה זו להשקיע את תוספת העלות?
תודה מראש!
- Saar_m
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 142
- נתן תודות: 15 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
היי
חסרים כמה נתונים בסיסיים כמו :
האם חשוב לך תאימות לתלת מימד
האם חשובות לך כמות כניסות hd
הם יש לך צורך ביותר מיציאת hd אחת
באופן עקרוני יש 4 אפשרויות עיקריות כפי שהרוב כאן ימליצו לך :
אונקיו 608/609
ימהאה 767
דנון 1911
פיוניר 820/920
גש לחנות מתמחה , תשמע כל אחד מהם עם הרמקולים שלך ואז תוכל לקבל החלטה הכי טובה בשבילך
אונקיו 608/609
ימהאה 767
דנון 1911
פיוניר 820/920
גש לחנות מתמחה , תשמע כל אחד מהם עם הרמקולים שלך ואז תוכל לקבל החלטה הכי טובה בשבילך
״שאלה אחת - עשרים דעות שונות , לא להתרגש״
תודה על התגובה.Saar_m כתב:היי
אונקיו 608/609
ימהאה 767
דנון 1911
פיוניר 820/920
גש לחנות מתמחה , תשמע כל אחד מהם עם הרמקולים שלך ואז תוכל לקבל החלטה הכי טובה בשבילך...
תשובות לשאלותיך:
תאימות לתלת מימד- כרגע לא חשובה. אולי בעוד מספר שנים כן. נראה לי שזה לא משהו שארצה להשקיע בו בשלב זה.
כמות כניסות ה-HD חשובה- נראה לי שאצטרך לפחות 4.
כרגע אין לי צורך ביותר מיציאת HD אחת.
האם יש הבדלים עקרוניים בין ה-4 שציינת?
- Saar_m
-
- חבר פעיל מאוד

הבדלים לטעמי לא ממש מהותיים , בעיקר בכל מיני פיצ׳רים
ממליץ לגשת לאחת החנויות המתמחות באזור שאתה גר , לבקש לשמוע לפחות 3 מהם עם הרמקולים שלך.
כולם ברמה מצויינת ויתנו לך מענה לכל מה שציינת.
מה שנשאר זה רק ההעדפות המוסיקליות ע״פ הסאונד שיתקבל מכ״א מהם בשידוך עם הרמקולים שלך.
בזה רק אתה צריך להחליט ואף אחד אחר לא יכול להחליט בשבילך.
עדכן במה בחרת ו...תתחדש
ממליץ לגשת לאחת החנויות המתמחות באזור שאתה גר , לבקש לשמוע לפחות 3 מהם עם הרמקולים שלך.
כולם ברמה מצויינת ויתנו לך מענה לכל מה שציינת.
מה שנשאר זה רק ההעדפות המוסיקליות ע״פ הסאונד שיתקבל מכ״א מהם בשידוך עם הרמקולים שלך.
בזה רק אתה צריך להחליט ואף אחד אחר לא יכול להחליט בשבילך.
עדכן במה בחרת ו...תתחדש
קבל תשובה ממישהי שעשתה מחקר מעמיק בנושא והגיעה למסקנות חד משמעיות. וכל מי שיגיד לך אחרת או לא מבין או אינטרסנט.
המכשירים שמוכרים כיום הם באיכות מאוד ירודה יחסית למכשירים שמכרו פעם (מכל הבחינות).
אתה אומר לעצמך שזה לא יכול להיות הרי היום מתקדמים מבחינה טכנית בהרבה ממה שעשו לפני 10-20 שנה.
התשובה היא פשוטה: כל החברות משקיעות כיום בפיצ'רים ולא באיכות. במידה והיו רוצות לשמור על האיכות הגבוהה כמו פעם המכשירים היו עולים פי 2 ואף למעלה מזה. לכן לא כדאי אפילו להתקרב למכשירים חדשים.
אני גם חיפשתי כמוך מגבר ק"ב איכותי אבל הגעתי למחירים של 15,000 ש"ח והייתי צריכה לשדוד בנק על מנת לקנות מכשיר איכותי. אז החלטתי להישאר בדרך הישר ולפנות למספר מומחים בארץ בתחום זה.
כולם ללא יוצא מן הכלל אמרו ללכת על מכשירים ישנים ואיכותיים מאוד כמו: DENON AVC-A10SE שניתן להשיגו ביד 2 בסביבות 2500 ש"ח. המקביל לו כיום הוא דגם: DENON AVR4310 ומחירו כ- 15,000 ש"ח.
לקח לי זמן אבל מצאתי מכשיר כזה וקניתי ב- 2400 ש"ח.
העוצמה והאיכות פשוט ללא פשרות. ד"א, משקל המגבר מעל 20 ק"ג, סאונד מדהים גם בסטריאו (קשה למצוא מכשירים טובים במחיר הזה שטובים גם בסטריאו).
בקיצור- מי שאומר לך אחרת-לא מבין ומומלץ שתברח ממנו כמו מאש.
זו המלצתי מניסיון !!!
המכשירים שמוכרים כיום הם באיכות מאוד ירודה יחסית למכשירים שמכרו פעם (מכל הבחינות).
אתה אומר לעצמך שזה לא יכול להיות הרי היום מתקדמים מבחינה טכנית בהרבה ממה שעשו לפני 10-20 שנה.
התשובה היא פשוטה: כל החברות משקיעות כיום בפיצ'רים ולא באיכות. במידה והיו רוצות לשמור על האיכות הגבוהה כמו פעם המכשירים היו עולים פי 2 ואף למעלה מזה. לכן לא כדאי אפילו להתקרב למכשירים חדשים.
אני גם חיפשתי כמוך מגבר ק"ב איכותי אבל הגעתי למחירים של 15,000 ש"ח והייתי צריכה לשדוד בנק על מנת לקנות מכשיר איכותי. אז החלטתי להישאר בדרך הישר ולפנות למספר מומחים בארץ בתחום זה.
כולם ללא יוצא מן הכלל אמרו ללכת על מכשירים ישנים ואיכותיים מאוד כמו: DENON AVC-A10SE שניתן להשיגו ביד 2 בסביבות 2500 ש"ח. המקביל לו כיום הוא דגם: DENON AVR4310 ומחירו כ- 15,000 ש"ח.
העוצמה והאיכות פשוט ללא פשרות. ד"א, משקל המגבר מעל 20 ק"ג, סאונד מדהים גם בסטריאו (קשה למצוא מכשירים טובים במחיר הזה שטובים גם בסטריאו).
זו המלצתי מניסיון !!!
1.לא נראה לי לעניין שאת מכלילה פה אנשים תחת הגדרות כמו "לא מבין"סיגל כתב:קבל תשובה ממישהי שעשתה מחקר מעמיק בנושא והגיעה למסקנות חד משמעיות. וכל מי שיגיד לך אחרת או לא מבין או אינטרסנט.
זו המלצתי מניסיון !!!...
2.יתכן ומאוד חשובים לו פיצ'רים כמו מיתוג לHDMI וכו'
3.כעיקרון לדעתי את צודקת ואיכות הבניה היום אינה כפי שהיתה פעם אבל המציאות מראה שלא תמיד יש קשר
בין איכות הבניה לסאונד שהרסיבר מוציא...
סיגל כתב:קבל תשובה ממישהי שעשתה מחקר מעמיק בנושא והגיעה למסקנות חד משמעיות. וכל מי שיגיד לך אחרת או לא מבין או אינטרסנט.
זו המלצתי מניסיון !!
גם המכוניות של פעם היו בנויות יותר טוב אבל לא היה להם מזגן ולא חלונות חשמל....
מה לעשות שהטכנולוגיה מתקדמת וומכשירים מעולים ״נזרקים״ בגלל אי התאמה
מסכים שהמכשירים מהדורות הקודמים איכותיים אולם ״מפגרים״ מבחינה טכנולוגית.
אנשים היו מחזיקים בבית טלויזיה שחור לבן 20 שנה ועכשיו כל שנתיים מחליפים :
פלזמה , lcd , led , תלת מימד וכד׳
מחיר הקידמה מגיע לעיתים ע״ח האיכות - השאלה מה כל אחד מעדיף ?
לשמוע פצצה במחיר סביר אבל לא לחבר למסך שברשותו
או לשמוע מצויין במחי סביר ולהנות מהטכנולוגיה הכי חדשה שיש
מה לעשות שהטכנולוגיה מתקדמת וומכשירים מעולים ״נזרקים״ בגלל אי התאמה
מסכים שהמכשירים מהדורות הקודמים איכותיים אולם ״מפגרים״ מבחינה טכנולוגית.
אנשים היו מחזיקים בבית טלויזיה שחור לבן 20 שנה ועכשיו כל שנתיים מחליפים :
פלזמה , lcd , led , תלת מימד וכד׳
מחיר הקידמה מגיע לעיתים ע״ח האיכות - השאלה מה כל אחד מעדיף ?
לשמוע פצצה במחיר סביר אבל לא לחבר למסך שברשותו
או לשמוע מצויין במחי סביר ולהנות מהטכנולוגיה הכי חדשה שיש