משאל מעודכן: איזה מכשיר מובייל מבוסס מערכת הפעלה אנדרואיד יש לכם?
הגיע הזמן לעדכן את רשימת מכשירי האנדרואיד שיש ברשותנו במשאל חדש. אז לסקר הזה נכנסים כל המכשירים המובילים כיום (לרשת GSM) בארץ. שימו לב שאם יש לכם 3 או יותר מכשירי טאבלט תבחרו את האפשרות האחרונה. עוד, עם אתם יודעים איזה מכשיר אתם הולכים לרכוש אז תבחרו במכשיר הזה ולא באופציה 'סמארטפון אחר מבוסס אנדרואיד'
אריה, קצת מעליב שלא כללת את אחד הסמארטפונים הטובים בכל הזמנים ברשימה, הלו הוא הsamsung galaxy spica
וברצינות, אני קצת מתבייש אפילו לכתוב שיש לי אותו... בכל מקרה, אני שומר את ההצבעה שלי ליום שיהיה לי מספיק כסף לרכוש את הSGSII
וברצינות, אני קצת מתבייש אפילו לכתוב שיש לי אותו... בכל מקרה, אני שומר את ההצבעה שלי ליום שיהיה לי מספיק כסף לרכוש את הSGSII
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
בהתחשב בזה שההשקה הרשמית היא רק מחר אם אני לא טועה לא ניראה לי יש פה יותר מדי אנשים עם הSGS II
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
אין פה אף אחד עם sgs2 ביד, המכשיר הושק לרשת חנויות אחת כבר לפני 3 ימים, יש לא מעט אנשים ברשת שהמכשיר כבר אצלם ביד (באנגליה)
איזו רשימה מכובדת של מכשירי אנדרואיד, כן ירבו!
אני עם הI9000 והשדרוג ל HTC עם ה3D מדגדג לי
אני עם הI9000 והשדרוג ל HTC עם ה3D מדגדג לי
ערן,
למשאל הקודם הייתה איזה שהיא בעייה עם התוצאות (כנראה בגלל שמישהו ניסה להוסיף שדות למשאל אחרי שהוא כבר יצא לדרך). המשאל אותו אתה ראית הוא המשאל הקודם-קודם ולכן הוא פחות רלוונטי
למשאל הקודם הייתה איזה שהיא בעייה עם התוצאות (כנראה בגלל שמישהו ניסה להוסיף שדות למשאל אחרי שהוא כבר יצא לדרך). המשאל אותו אתה ראית הוא המשאל הקודם-קודם ולכן הוא פחות רלוונטי
מקפיץ....
יש הרבה רוכשי אנדרואיד בזמן האחרון בפורום...אז לא לשכוח לעדכן כאן את סוג המכשיר שרכשתם או שאתם הולכים לרכוש בקרוב
יש הרבה רוכשי אנדרואיד בזמן האחרון בפורום...אז לא לשכוח לעדכן כאן את סוג המכשיר שרכשתם או שאתם הולכים לרכוש בקרוב