צלחת לווין פרטית- כי נמאס כבר מיס !!!
-
blknom1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1322
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
שלום חברים,
כלקוח מאוכזב של יס אני מחפש חלופות ראויות.
אשמח לשמוע דעתכם בנוגע לצלחת לווין פרטית.
מספר דברים מאוד חשובים לי: ספורט, סרטים וערוצי הילדים לבתי בת השנה ( האם דרך הרשת ואם כן כיצד?)
כמה הסיפור הזה אמור לעלות על מנת שאקבל את מרבית השידורים שציינתי?
תודה מראש לכולם
דרך אגב, כמובן שאיכות השידורים צריכה להיות ב hd.
כלקוח מאוכזב של יס אני מחפש חלופות ראויות.
אשמח לשמוע דעתכם בנוגע לצלחת לווין פרטית.
מספר דברים מאוד חשובים לי: ספורט, סרטים וערוצי הילדים לבתי בת השנה ( האם דרך הרשת ואם כן כיצד?)
כמה הסיפור הזה אמור לעלות על מנת שאקבל את מרבית השידורים שציינתי?
תודה מראש לכולם
דרך אגב, כמובן שאיכות השידורים צריכה להיות ב hd.
היי blknom1,
אני בדקתי לאחרונה את הנושא.
ראשית, היום מאוד נפוץ השיתוף של חבילות. אני אישית לא מתלהב בשל החוקיות שבעניין.
וגם כי ניתן לצפות במיטב התכנים מהלווינים הערבים והטורקים.
תכנים בחינם: מרוכזים על הלווין נילסאט או על הלווין באדר. הרבה ערוצים באנגלית, כל הסדרות הפופולריות.
מבחינת ספורט, יש את הליגה הגרמנית, צרפתית, ארגנטינה, ברזיל, היאבקות WWE, כל מיני טורנירי טניס.
כל ערוצי החדשות המוכרים ועוד כמה כמו יורוניוז. כל זה SD ובחינם, נקלט עם ממיר פשוט.
היתרון פה הוא של לווין באדר, שיש עליו כמה ערוצי ספורט פתוחים ב-HD , כולל שידורים ישירים מהליגה הגרמנית.
שידורי ספורט נוספים: הכל חוץ מהליגה האנגלית נמצא בחבילה של אל ג'זירה ספורט פלוס. זה עולה 500 שקל לשנה (אתה מקבל כרטיס ומכניס לממיר). משהו כמו 12 ערוצי ספורט. שניים מתוכם HD.
הליגה האנגלית משודרת בחבילה חדשה של אבו דאבי ספורט. זו חבילת ה-HD הטובה ביותר ,
380 משחקי ליגה אנגלית בעונה. פורמולה 1. ערוץ סרטים, ערוץ סדרות. סקיי ניוז. ושני ערוצים של נשיונל ג'אוגרפיק. הכל HD, אין SD בחבילה הזו.
היא מצריכה ממיר מיוחד שעולה 2000 ש"ח עם מנוי לשנה, ויש מקום לכרטיס נוסף (לדוגמא של אל ג'זירה). הממיר קולט גם את ערוצי החינם שהזכרתי למעלה.
יש גם את הלווין הטורקי שמשדר הרבה תכנים באנגלית. היתרון הוא שהסדרות יותר חדשות מהלווין הערבי. פרקים עדכניים כמו ב-YES.
זהו, מקווה שעזרתי לך. אם אתה לחוץ בתקציב תתחיל עם ממיר HD ולווין באדר. אולי עם כרטיס של אל ג'זירה. תהיה לך חבילה מעולה.
אני בדקתי לאחרונה את הנושא.
ראשית, היום מאוד נפוץ השיתוף של חבילות. אני אישית לא מתלהב בשל החוקיות שבעניין.
וגם כי ניתן לצפות במיטב התכנים מהלווינים הערבים והטורקים.
תכנים בחינם: מרוכזים על הלווין נילסאט או על הלווין באדר. הרבה ערוצים באנגלית, כל הסדרות הפופולריות.
מבחינת ספורט, יש את הליגה הגרמנית, צרפתית, ארגנטינה, ברזיל, היאבקות WWE, כל מיני טורנירי טניס.
כל ערוצי החדשות המוכרים ועוד כמה כמו יורוניוז. כל זה SD ובחינם, נקלט עם ממיר פשוט.
היתרון פה הוא של לווין באדר, שיש עליו כמה ערוצי ספורט פתוחים ב-HD , כולל שידורים ישירים מהליגה הגרמנית.
שידורי ספורט נוספים: הכל חוץ מהליגה האנגלית נמצא בחבילה של אל ג'זירה ספורט פלוס. זה עולה 500 שקל לשנה (אתה מקבל כרטיס ומכניס לממיר). משהו כמו 12 ערוצי ספורט. שניים מתוכם HD.
הליגה האנגלית משודרת בחבילה חדשה של אבו דאבי ספורט. זו חבילת ה-HD הטובה ביותר ,
380 משחקי ליגה אנגלית בעונה. פורמולה 1. ערוץ סרטים, ערוץ סדרות. סקיי ניוז. ושני ערוצים של נשיונל ג'אוגרפיק. הכל HD, אין SD בחבילה הזו.
היא מצריכה ממיר מיוחד שעולה 2000 ש"ח עם מנוי לשנה, ויש מקום לכרטיס נוסף (לדוגמא של אל ג'זירה). הממיר קולט גם את ערוצי החינם שהזכרתי למעלה.
יש גם את הלווין הטורקי שמשדר הרבה תכנים באנגלית. היתרון הוא שהסדרות יותר חדשות מהלווין הערבי. פרקים עדכניים כמו ב-YES.
זהו, מקווה שעזרתי לך. אם אתה לחוץ בתקציב תתחיל עם ממיר HD ולווין באדר. אולי עם כרטיס של אל ג'זירה. תהיה לך חבילה מעולה.
ערוץ מומלץ מהלווין הטורקי שגיליתי כשהייתי בטורקיה
http://www.cnbce.com/Diziler/Hakkinda.aspx?TvSerieId=91
במחשבה שנייה, גם הלווין הטורקי הוא חגיגה
http://www.cnbce.com/Diziler/Hakkinda.aspx?TvSerieId=91
במחשבה שנייה, גם הלווין הטורקי הוא חגיגה
יש 2 ערוצים עם פסקול באנגלית בלווין הטורקי. בנילסאט/באדר יש כמה ערוצים אבל נראה לי שהרוב מדובב לערבית.blknom1 כתב:אסף, שיחקת אותה. אעשה בדיקה ואראה מה מתאים לי מבין הלווינים. התקציב הוא פחות בעייתי אך התוכן מאוד חשוב.
אתה יודע אם אפשר למצוא ערוצי ילדיםאו לחילופין אם יש פתרון הולם לעניין זה?...
אולי בחבילות בתשלום יש (שיתוף).
-
blknom1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1322
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
תודה רבה. דרך אגב, מה כוונתך לשיתוף חבילות? איך זה עובד?asaf23 כתב:יש 2 ערוצים עם פסקול באנגלית בלווין הטורקי. בנילסאט/באדר יש כמה ערוצים אבל נראה לי שהרוב מדובב לערבית.blknom1 כתב:אסף, שיחקת אותה. אעשה בדיקה ואראה מה מתאים לי מבין הלווינים. התקציב הוא פחות בעייתי אך התוכן מאוד חשוב.
אתה יודע אם אפשר למצוא ערוצי ילדיםאו לחילופין אם יש פתרון הולם לעניין זה?...
אולי בחבילות בתשלום יש (שיתוף)....
צריך ממיר שמתחבר לאינטרנט ולשלם על מנוי לשרת שמישהו מפעיל,
ובעיקרון הוא משתף את האחרים בכרטיסים. יסבירו לך יותר טוב בפורום לווינים.
בגדול זה פותח לך כל מיני חבילות בתשלום, בעיקר בלווין האירופאי הוטבירד.
בגדול זה פותח לך כל מיני חבילות בתשלום, בעיקר בלווין האירופאי הוטבירד.
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
- נתן תודות: 293 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
אסף,
פיתרון השיתוף זה אחד הדברים שמנעו ממני עד היום ללכת לכיוון הצלחת.
אני היום משלם ל-YES כ-350 ש"ח בשביל 2 ערוצים - ספורט 5 HD וספורט 1 HD.
ברשותך כמה שאלות:
1. מה לגבי משחקי ליגת האלופות והליגה הספרדית - האם ניתן לקלוט ב-HD ללא שיתוף?
2. האם ניתן לקלוט משחקי NBA ב-HD ללא שיתוף?
אם התשובה לשאלה אחת היא כן, מה העלות הכוללת של צלחת + 2 ממירים (ממיר ה-SD בחדר השינה חייב להיות ממיר מקליט, ממיר ה-HD בסלון יכול להיות ללא הרלטה) בכדי לקלוט תכנים אלה (ליגת אלופות, משחקי ריאל וברסה בליגה הספרדית, ליגה אנגלית, ליגה גרמנית, ליגה איטלקית).
כמו כן, האם יש לך מישהו להמליץ עליו באזור חיפה שיכול לבצע את העבודה?
עידן
ברשותך כמה שאלות:
אם התשובה לשאלה אחת היא כן, מה העלות הכוללת של צלחת + 2 ממירים (ממיר ה-SD בחדר השינה חייב להיות ממיר מקליט, ממיר ה-HD בסלון יכול להיות ללא הרלטה) בכדי לקלוט תכנים אלה (ליגת אלופות, משחקי ריאל וברסה בליגה הספרדית, ליגה אנגלית, ליגה גרמנית, ליגה איטלקית).
עידן
האם מדובר בנסיונך האישי?כלומר רכשת את הכרטיס/שיתוףasaf23 כתב:צריך ממיר שמתחבר לאינטרנט ולשלם על מנוי לשרת שמישהו מפעיל,
בגדול זה פותח לך כל מיני חבילות בתשלום, בעיקר בלווין האירופאי הוטבירד....
האם הממיר שברשותך ממיר מקליטHD..?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78875
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
חברים, נושא השיתוף אינו חוקי ולכן אסור לדון בו כאן בפורום (לא ברמת מי עושה את זה וכו׳).
היי עידן,idan309 כתב:אסף,
ברשותך כמה שאלות:
עידן...
כן, ניתן לקלוט את ליגת האלופות והליגה הספרדית ב-HD ללא שיתוף.
הצלחת צריכה להיות מכוונת על לווין "נייל סאט", צריך ממיר עם סלוט לכרטיס, וכרטיס כמו בקישור:
http://www.satshop.co.il/p900020.cfm
משחקי ה-NBA כלולים גם הם בחבילה. (לא יודע אם ב-HD, אין לי את הכרטיס אך הוא מאוד מומלץ).
בנוסף אתה מוסיף על אותה צלחת את לווין עמוס לערוצים 1,2,10 ורדיו.
לא מכיר מתקין מחיפה, אני יודע שיש כמה כאלו בפורום הלווינים. תעשה סקר שוק, ותבחר מי שנשמע לך הכי מקצועי.
אני יודע שעם ממיר מקליט אחד זה עולה בסביבות 1500 ש"ח וכמובן צריך להוסיף את עלות הכרטיס.
אגב יש ערוץ בלווין הטורקי שמשדר גם אלופות, גם ספרדית וגם NBA אך לעיתים מצפין את שידוריו. יותר בטוח ללכת על ההתקנה שציינתי למעלה. שם יש גם פס קול באנגלית.
אין לי, יש לי חבר שיש לו. כמו שכתבתי אני לא מתלהב משיתוף כי הרבה תכנים זמינים בחינם ובשל החוקיות שבעניין.מושההשפיץ כתב:האם מדובר בנסיונך האישי?כלומר רכשת את הכרטיס/שיתוףasaf23 כתב:צריך ממיר שמתחבר לאינטרנט ולשלם על מנוי לשרת שמישהו מפעיל,
בגדול זה פותח לך כל מיני חבילות בתשלום, בעיקר בלווין האירופאי הוטבירד....
האם הממיר שברשותך ממיר מקליטHD..?...
- nirzon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1352
- נתן תודות: 83 פעמים
- קיבל תודות: 192 פעמים
זה תלוי כמה טלווזיות (כלומר, כמה ממירים) יש לך, האם כולם HD או לא (הבדל גדול בעלות הממיר), כמה לווינים אתה מעוניין לקלוט ואיזו חבילה אתה לוקח.
בגדול, עלות התקנת צלחת לקליטת 4 לווינים עבור ממיר אחד צריכה להיות בין 1000 ל-1500 ש"ח (התקנה עבור שני ממירים או יותר תייקר את המערכת) עלות ממיר SD היא בערך 300 ש"ח. עלות ממיר HD היא בין 1000 ל-2500 ש"ח.
כל אלו הן עלויות חד פעמיות.
בנוסף אתה צריך לעשות מנוי לחבילת ספורט או לשיתוף. העלות היא די זהה, בסביבות 500 ש"ח לשנה. שיתוף ייתן לך מבחר הרבה יותר גדול, אבל החוקיות שלו גבולית והוא דורש חיבור קבוע של הממיר לאינטרנט.
כל המחירים הללו הם מחירי אצבע. אתה צריך לבצע סקר שוק, לפנות למתקינים ולקבל הצעות מחיר.
חפש בגוגל "פורום לווינים" ותמצא לפחות 3 כאלו, אתה יכול להרשם לפורומים הללו ולקבל מידע הרבה יותר מדוייק שם.
בגדול, עלות התקנת צלחת לקליטת 4 לווינים עבור ממיר אחד צריכה להיות בין 1000 ל-1500 ש"ח (התקנה עבור שני ממירים או יותר תייקר את המערכת) עלות ממיר SD היא בערך 300 ש"ח. עלות ממיר HD היא בין 1000 ל-2500 ש"ח.
כל אלו הן עלויות חד פעמיות.
בנוסף אתה צריך לעשות מנוי לחבילת ספורט או לשיתוף. העלות היא די זהה, בסביבות 500 ש"ח לשנה. שיתוף ייתן לך מבחר הרבה יותר גדול, אבל החוקיות שלו גבולית והוא דורש חיבור קבוע של הממיר לאינטרנט.
כל המחירים הללו הם מחירי אצבע. אתה צריך לבצע סקר שוק, לפנות למתקינים ולקבל הצעות מחיר.
חפש בגוגל "פורום לווינים" ותמצא לפחות 3 כאלו, אתה יכול להרשם לפורומים הללו ולקבל מידע הרבה יותר מדוייק שם.
איזה גודל צלחת ואיזה ממירHD יש לך?nimrodg כתב:אם אתה גר בבית פרטי שלך אז זכית לעובדה שיש לך כבר תשתית ונקודות בסלון ובחדרים [במידה וחיברת טלויזיות בחדרים] רק צריך להחליף לצלחת גדולה יותר ולקנות ממיר HD ומנוי לחבילה....