אתה מוריד לאייפון יישום חדש, ברגע שתסנכרן (בתנאי שלא מחקת כמובן) היישום יעבור לאייטיונס ויישמר שם. לאחר מכן, אם תמחק אותו מהאייפון, הוא עדיין יישאר באייטיונס, אבל לא יסונכרן לאייפון, אלא אם כן תסמן אותו מחדש.
התהליך זהה גם אם אתה מוריד את האפליקציה דרך האייטיונס, ברגע שהאייפון יזהה שיש אפליקציה חדשה, היא תסונכרן אוטומטית למכשיר, אלא אם כן, תסיר אותה מהרשימה לאחר חיבור הטלפון, אך לפני ביצוע הסנכרון.
אין עדיפות, אני מוריד תמיד לאייפון/אייפד ומנסה את האפליקציה, אם אני אוהב, אז היא נשארת וכמובן עוברת בסנכרון, אם אני מוחק, אז מן הסתם היא לא תעבור לאייטיונס וסתם תשכב שם...