רשת ביתית
עד היום היה לי ראוטר בחדר העבודה, ששידר לכל הבית, מה שסגר את כל הצרכים שלי להתחברות wirless.
עכשיו, רכשתי רסיבר, סטרימר וטלויזיה חדשה, ופתאום אני מבין שאני חייב נקודת רשת שתתחבר לרשת הביתית, גם בסלון.
איך עושים את זה? מי עושה את זה (מוסיף נקודה)? איך בסוף הכל מתחבר לראוטר שבחדר השני. האם צריך ראוטר שני?
אנא עזרתכם,
תודה,
אלון
עכשיו, רכשתי רסיבר, סטרימר וטלויזיה חדשה, ופתאום אני מבין שאני חייב נקודת רשת שתתחבר לרשת הביתית, גם בסלון.
איך עושים את זה? מי עושה את זה (מוסיף נקודה)? איך בסוף הכל מתחבר לראוטר שבחדר השני. האם צריך ראוטר שני?
אנא עזרתכם,
תודה,
אלון
אלחוטי זה קל אבל לא נותן מענה להזרמת תכנים
הכי טוב זה לסלול קו תקשורת מהראוטר הנוכחי (בעקרון לכל ראוטר יש מספר יציאות כבילה לרוב 4) ישירות לסלון. אתה יכל לקנות כבל לפי מידה רצוי שיהיה CAT5E בכדי לתמוך ברשת GIGA. ישנן שתי אפשרויות מה לעשות עם הקצוות - אחת זה לקנות לוחץ RJ45 ופשוט להרכיב ראשים בקצה הכבל ע"פ סרטוט שתמצא בחיפוש גוגל פשוט והשיטה השניה הטובה יותר היא לסלול כבל ובכל קצה להכין קופסאת רשת על הטייח של גביס או כל דבר אחר ולשם לחבר את הכבל הראשי ומהקופסא לצאת עם כבילה מוכנה באורך מתאים.
אם אתה סולל כבל, סלול כבר 2. למרות שתמיד תוכל לשים סוויץ בקצה כדאי לסלול 2.
קנה כבל טוב מסוכך עם גידים קשים.
לא מסובך מידי.
לא מסובך מידי.
יכול להסביר קצת יותר ואולי לשלוח לי לינק לדבר כזה ברשת (חיפוש גוגלי של הקוד שצירםת לא העלה שום דבר)harari כתב:נראה לי שהפתרון הכי פשוט עבורך יהיה נקודת גישה שיודעת לשמש כ"קליינט" (למשל TL-WA810ND) ומתג פשוט (למשל TL-SG1005D או TL-SF1005D).
כך תתחבר אלחוטית ולא תצטרך לחצוב בקירות....
Re: אלחוטי זה קל אבל לא נותן מענה להזרמת תכנים
לי זה נשמע מה זה מסובך. כנראה שהכל יחסי...kobbi כתב:הכי טוב זה לסלול קו תקשורת מהראוטר הנוכחי (בעקרון לכל ראוטר יש מספר יציאות כבילה לרוב 4) ישירות לסלון. אתה יכל לקנות כבל לפי מידה רצוי שיהיה CAT5E בכדי לתמוך ברשת GIGA. ישנן שתי אפשרויות מה לעשות עם הקצוות - אחת זה לקנות לוחץ RJ45 ופשוט להרכיב ראשים בקצה הכבל ע"פ סרטוט שתמצא בחיפוש גוגל פשוט והשיטה השניה הטובה יותר היא לסלול כבל ובכל קצה להכין קופסאת רשת על הטייח של גביס או כל דבר אחר ולשם לחבר את הכבל הראשי ומהקופסא לצאת עם כבילה מוכנה באורך מתאים.
לא מסובך מידי....
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
Re: אלחוטי זה קל אבל לא נותן מענה להזרמת תכנים
האמת שזה דיי קלalonb כתב:לי זה נשמע מה זה מסובך. כנראה שהכל יחסי...kobbi כתב:הכי טוב זה לסלול קו תקשורת מהראוטר הנוכחי (בעקרון לכל ראוטר יש מספר יציאות כבילה לרוב 4) ישירות לסלון. אתה יכל לקנות כבל לפי מידה רצוי שיהיה CAT5E בכדי לתמוך ברשת GIGA. ישנן שתי אפשרויות מה לעשות עם הקצוות - אחת זה לקנות לוחץ RJ45 ופשוט להרכיב ראשים בקצה הכבל ע"פ סרטוט שתמצא בחיפוש גוגל פשוט והשיטה השניה הטובה יותר היא לסלול כבל ובכל קצה להכין קופסאת רשת על הטייח של גביס או כל דבר אחר ולשם לחבר את הכבל הראשי ומהקופסא לצאת עם כבילה מוכנה באורך מתאים.
לא מסובך מידי.......
http://www.hometheater.co.il/vt138940
http://www.hometheater.co.il/vt139665
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 11#1143011