רשת ביתית

איך משהו עובד? למה זה ככה?
שלח תגובה
alonb פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 33
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

עד היום היה לי ראוטר בחדר העבודה, ששידר לכל הבית, מה שסגר את כל הצרכים שלי להתחברות wirless.

עכשיו, רכשתי רסיבר, סטרימר וטלויזיה חדשה, ופתאום אני מבין שאני חייב נקודת רשת שתתחבר לרשת הביתית, גם בסלון.

איך עושים את זה? מי עושה את זה (מוסיף נקודה)? איך בסוף הכל מתחבר לראוטר שבחדר השני. האם צריך ראוטר שני?

אנא עזרתכם,

תודה,

אלון

harari
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4030
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 266 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

נראה לי שהפתרון הכי פשוט עבורך יהיה נקודת גישה שיודעת לשמש כ"קליינט" (למשל TL-WA810ND) ומתג פשוט (למשל TL-SG1005D או TL-SF1005D).
כך תתחבר אלחוטית ולא תצטרך לחצוב בקירות.
Don't Let The Facts Ruin a Good Story !
HarariProjects.com

HomeTheater Over-Dose

kobbi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4626
נתן תודות: 203 פעמים
קיבל תודות: 370 פעמים

אלחוטי זה קל אבל לא נותן מענה להזרמת תכנים

שליחה #3 

הכי טוב זה לסלול קו תקשורת מהראוטר הנוכחי (בעקרון לכל ראוטר יש מספר יציאות כבילה לרוב 4) ישירות לסלון. אתה יכל לקנות כבל לפי מידה רצוי שיהיה CAT5E בכדי לתמוך ברשת GIGA. ישנן שתי אפשרויות מה לעשות עם הקצוות - אחת זה לקנות לוחץ RJ45 ופשוט להרכיב ראשים בקצה הכבל ע"פ סרטוט שתמצא בחיפוש גוגל פשוט והשיטה השניה הטובה יותר היא לסלול כבל ובכל קצה להכין קופסאת רשת על הטייח של גביס או כל דבר אחר ולשם לחבר את הכבל הראשי ומהקופסא לצאת עם כבילה מוכנה באורך מתאים.
אם אתה סולל כבל, סלול כבר 2. למרות שתמיד תוכל לשים סוויץ בקצה כדאי לסלול 2.
קנה כבל טוב מסוכך עם גידים קשים.

לא מסובך מידי.

alonb פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

harari כתב:נראה לי שהפתרון הכי פשוט עבורך יהיה נקודת גישה שיודעת לשמש כ"קליינט" (למשל TL-WA810ND) ומתג פשוט (למשל TL-SG1005D או TL-SF1005D).
כך תתחבר אלחוטית ולא תצטרך לחצוב בקירות.
...
יכול להסביר קצת יותר ואולי לשלוח לי לינק לדבר כזה ברשת (חיפוש גוגלי של הקוד שצירםת לא העלה שום דבר)

alonb פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

Re: אלחוטי זה קל אבל לא נותן מענה להזרמת תכנים

שליחה #5 

kobbi כתב:הכי טוב זה לסלול קו תקשורת מהראוטר הנוכחי (בעקרון לכל ראוטר יש מספר יציאות כבילה לרוב 4) ישירות לסלון. אתה יכל לקנות כבל לפי מידה רצוי שיהיה CAT5E בכדי לתמוך ברשת GIGA. ישנן שתי אפשרויות מה לעשות עם הקצוות - אחת זה לקנות לוחץ RJ45 ופשוט להרכיב ראשים בקצה הכבל ע"פ סרטוט שתמצא בחיפוש גוגל פשוט והשיטה השניה הטובה יותר היא לסלול כבל ובכל קצה להכין קופסאת רשת על הטייח של גביס או כל דבר אחר ולשם לחבר את הכבל הראשי ומהקופסא לצאת עם כבילה מוכנה באורך מתאים.

לא מסובך מידי.
...
לי זה נשמע מה זה מסובך. כנראה שהכל יחסי...

JEXY
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 12241
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 625 פעמים
יצירת קשר:

Re: אלחוטי זה קל אבל לא נותן מענה להזרמת תכנים

שליחה #6 

alonb כתב:
kobbi כתב:הכי טוב זה לסלול קו תקשורת מהראוטר הנוכחי (בעקרון לכל ראוטר יש מספר יציאות כבילה לרוב 4) ישירות לסלון. אתה יכל לקנות כבל לפי מידה רצוי שיהיה CAT5E בכדי לתמוך ברשת GIGA. ישנן שתי אפשרויות מה לעשות עם הקצוות - אחת זה לקנות לוחץ RJ45 ופשוט להרכיב ראשים בקצה הכבל ע"פ סרטוט שתמצא בחיפוש גוגל פשוט והשיטה השניה הטובה יותר היא לסלול כבל ובכל קצה להכין קופסאת רשת על הטייח של גביס או כל דבר אחר ולשם לחבר את הכבל הראשי ומהקופסא לצאת עם כבילה מוכנה באורך מתאים.

לא מסובך מידי.
...
לי זה נשמע מה זה מסובך. כנראה שהכל יחסי...
...
האמת שזה דיי קל

http://www.hometheater.co.il/vt138940

http://www.hometheater.co.il/vt139665

http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 11#1143011
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT

שלח תגובה

חזור אל “שאלות בנושאים טכניים”