סקר חברים- מה דעתכם על מבחר המסכים החדשים שמוצגים ותרומתם לאתר...
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4852
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
אני מסכים שדגמים אירופיים מתאימים לישראל יותר,
אבל האם יש לך ביקורת רצינית שהשוותה מסך אמריקאי לאירופאי?
חוץ מזה שבאמריקה הוסיפו פלוס למיקרו דימינג בסמסונג ו-pro ל-infinite black 2 בפנסוניק, מישהו באמת עשה השוואה או שמדובר פשוט במחלקות שיווק שונות?
אבל האם יש לך ביקורת רצינית שהשוותה מסך אמריקאי לאירופאי?
חוץ מזה שבאמריקה הוסיפו פלוס למיקרו דימינג בסמסונג ו-pro ל-infinite black 2 בפנסוניק, מישהו באמת עשה השוואה או שמדובר פשוט במחלקות שיווק שונות?
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
דרהילר כתב:ולמכור דגמים מאסיה זה לא קשקוש? במסכים של פנסוניק וסמסונג לצערי הרב יש יתרון למסכים מארה״ב. לאף אחד אין רצון לדחוף מסכים מארה״ב,ודרך אגב רוב הפורמטים תומכים ב 60hz ,אז אתה טועה...
דרהילר
חשבתי שאתה קצת יותר רציני ...... איך יבואן רשמי יכול ליבא מסכים מארה"ב ?
או שאתה מנסה לרמוז שיש מספיק יבואנים פרללים מוסוים בפורום שייבאו כל הרבה מסכים שהם יחשבו בעיניך ליבואנים רשמיים .
מתוך תוכן ההודעות האחרונות שלך מתחיל להריח לא טוב . גם בכל מיני עקיצות לכיווני .
מאוד מעניין יהיה לפגוש אותך ועוד חברי פורום מוסוים באחד ההשקות הקרובות כך שנוכל להכיר אתכם מקרוב יותר . אני מקווה מאוד שלא תתפסו רגליים קרות ברגע האמת .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
דרהילר,
לא ממש הבנתי את מטרת השירשור...
קודם אתה פונה לגופו של אדם, שזה קצת נוגד את חוקי האתר, אח"כ אתה מנסה לדחוף אג'נדה מסויימת קצת בכח.
משהו קצת חשוד לי פה.
אתה גם קובע קביעות שהן קצת בעייתיות:
אתה חושב שיבואנים בארץ ימכרו דגמים מארה"ב?
באמת נראה לך שחברות המסכים ייתנו להם?
נראה לך שסתם קבעו שוק אמריקאי ושוק אירופי ושוק אסייתי?
במקרה הטוב ישייכו אותנו לאירופה (כמה חברות כבר עושות את זה) אבל אף אחד לא ישייך אותנו לאמריקה, ובטח גם לא יגיד לך שאם אתה רוצה את כל מה שהמסך מסוגל לתת לך, אז תרכוש גם סקיילר.
בקיצור, אני אחזור שוב, משהו קצת חשוד לי בכל השירשור הזה (ואני נמצא פה מספיק זמן כדי לדעת את זה).
לא ממש הבנתי את מטרת השירשור...
קודם אתה פונה לגופו של אדם, שזה קצת נוגד את חוקי האתר, אח"כ אתה מנסה לדחוף אג'נדה מסויימת קצת בכח.
משהו קצת חשוד לי פה.
אתה גם קובע קביעות שהן קצת בעייתיות:
מה? למה? במה הם עדיפים ובמה לא?דגמים מאירופה עדיפים עד 50״....
אף פעם לא היה נתק, תמיד הציגו דגמים חדשים ולא היה משעמם פה (לפחות לא לי, ויש עוד כמה עשרות אלפי גולשים שאם היה להם משעמם, לא היו נמצאים פה).נוצר נתק של שנתיים בהצגת דגמים חדשים . כעת שדגמים אלו מוצגים בזמנם הראוי האתר מעניין ומרתק הרבה יותר...
מה? תסביר...לסיום דעה אישית- אם טכנולוגיית הקורו עברה לפנסוניק אז מהיום כדור הארץ מרובע......
אתה חושב שיבואנים בארץ ימכרו דגמים מארה"ב?
באמת נראה לך שחברות המסכים ייתנו להם?
נראה לך שסתם קבעו שוק אמריקאי ושוק אירופי ושוק אסייתי?
במקרה הטוב ישייכו אותנו לאירופה (כמה חברות כבר עושות את זה) אבל אף אחד לא ישייך אותנו לאמריקה, ובטח גם לא יגיד לך שאם אתה רוצה את כל מה שהמסך מסוגל לתת לך, אז תרכוש גם סקיילר.
בקיצור, אני אחזור שוב, משהו קצת חשוד לי בכל השירשור הזה (ואני נמצא פה מספיק זמן כדי לדעת את זה).
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
theAman
קלטת אותו הכי טוב שיש .
אני עדיין מחכה לתגובה שלו לגבי ההזמנה לאחד ההשקות הקרובות . שלו ושל חבריו בפורום המוסוים .
כל החכמולוגים הללו מסתתרים מאחורי המחשב ..... מעניין אם יראו את פרצופם האמיתי באחד הארועים .
קלטת אותו הכי טוב שיש .
אני עדיין מחכה לתגובה שלו לגבי ההזמנה לאחד ההשקות הקרובות . שלו ושל חבריו בפורום המוסוים .
כל החכמולוגים הללו מסתתרים מאחורי המחשב ..... מעניין אם יראו את פרצופם האמיתי באחד הארועים .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
נו מה עכשיו אתה מנסה לאיים ולהפחיד ??9000es כתב:דרהילר כתב:ולמכור דגמים מאסיה זה לא קשקוש? במסכים של פנסוניק וסמסונג לצערי הרב יש יתרון למסכים מארה״ב. לאף אחד אין רצון לדחוף מסכים מארה״ב,ודרך אגב רוב הפורמטים תומכים ב 60hz ,אז אתה טועה...
דרהילר
חשבתי שאתה קצת יותר רציני ...... איך יבואן רשמי יכול ליבא מסכים מארה"ב ?
או שאתה מנסה לרמוז שיש מספיק יבואנים פרללים מוסוים בפורום שייבאו כל הרבה מסכים שהם יחשבו בעיניך ליבואנים רשמיים .
מתוך תוכן ההודעות האחרונות שלך מתחיל להריח לא טוב . גם בכל מיני עקיצות לכיווני .
מאוד מעניין יהיה לפגוש אותך ועוד חברי פורום מוסוים באחד ההשקות הקרובות כך שנוכל להכיר אתכם מקרוב יותר . אני מקווה מאוד שלא תתפסו רגליים קרות ברגע האמת ....
את העקיצות לכיוונך אני מניח שהרווחת ביושר ! אין בכלל ספק שאתה דמות מאוד פופולרית וגם "אהודה מאוד"
ע"י הרבה חברי פורום. אני אישית למרות שאיני כותב כאן הרבה אך עוקב וקורא בפורום לאורך זמן רב שם
לזה לב פעמים רבות.
אתה מנסה למכור ולדחוף כאן בכוח את השקפת עולמך המוזרה מאוד והמנותקת לגמרי מהמציאות ומעלה
ללא הרף טענות שגויות מיסודן וגם שמנסים לתקן אותך ולהעמיד אותך על טעויותיך אתה ממשיך בשלך כאילו
בשביל הפרנציפ וכדי לעשות דווקא ! רוצה דוגמה רק מהיום ? בבקשה :
איציק אתה נשמע כועס, הוא רק הציג את דעתו...
איציק הרגע הראיתי לך לינק ל 1500 יורו ולא פאונד !!! , שים לב אתה נמצא בשרשור של אדם שרכש מכשיר וחסך אלפי שקלים ...... אם כבר יבוא מחו''ל אז מארה''ב , מה ההגיון להכניס את אירופה למשוואה ?...
איציק אתה רציני בתגובות שלך? האם אתה מתעלם בכוונה מההוכחות? האם אתה עיקש ברמה כזאת שאתה לא מוכן לקבל את המציאות? אני באמת שמנסה "להתאפק" בתגובה אבל אתה מטעה את חברי הפורום ואתה פשוט נעול על דעתך בלי שום התייחסות ללינקים שהצגתי לך על פי פיוניר בכבודה ובעצמה!...
העקשנות\אטימות מצידך ממש גורמת לחשוב שמתחבא לו אינטרס כלשהו מצידך - גם אם לא זה עדיין מרגיש ככה....
זו לא פעם ראשונה ובטח לא האחרונה שאיציק מנסה בכוח להצדיק דברים שלא קיימים ולא נבראו, אבל מבחינתו ורק מבחינתו הם כמובן קיימים, לצערנו הוא גם מצדיק זאת על חשבונם של המשתמשים שקוראים את דפי הפורום ולוקחים את הדברים באופן שולל וחבל......
מוכר לך מאיפשהו ??יש את ארץ הפנטזיה והפלאות ויש את עולם המציאות...שלצערנו ידידנו כבר בחר לאן הוא משתייך וכניראה מנסה לגרור איתו ולהצדיק את טירופו של עולמו שלו (מחירי isra-HELL )..וחבל......
הנה זה מהשרשור הזה :
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... &start=210
אולי פשוט הגיע הזמן שתפנים כבר את הכעס כלפיך ולא תלך עם הראש בקיר . אז אולי יתחילו לקחת אותך פה
קצת ברצינות ויפסיקו לעקוץ אותך.
שתהיה לך שבת שלום.
אני מבין שאתה (שוב) רומז לכיוון שלי..9000es כתב:theAman
קלטת אותו הכי טוב שיש .![]()
כל החכמולוגים הללו מסתתרים מאחורי המחשב ..... מעניין אם יראו את פרצופם האמיתי באחד הארועים ....
אתה הבנאדם האחרון בפורום הזה שאני(באופן אישי) היה רוצה להיפגש איתו.
ואני מאמין שאני לא היחיד.
לא אפרט למה,את זה יודעים כבר רבים כאן.
ואני (שוב) מבקש ממך תפסיק לכנות אותי בשמות כמו "סמוי" "ייבואן סמוי" וכד'.
הנני צרכן פרטי מן השורה(כמוך).
ואני עדיין חושב שיבוא יום בהיר ומניעיך הניסתרים(לעת אתה)-אלו שגורמים לך להציג את תורתך משכבר הימים(לאורך שנים,כך התרשמתי מחיפוש בארכיון,רק בהבדל אחד:כל שנה לערך אתה "מאומץ" ע"י חנות אחרת)-יתגלו במלוא תפארתם.