סקר חברים- מה דעתכם על מבחר המסכים החדשים שמוצגים ותרומתם לאתר...
היום שחברי האתר מקדימים את אירופה ברכישה ובציפייה (חוץ מ9000es) במסכים חדשים ומרתקים מאירופה וארה״ב. וסוף סוף ״התחדשתי" במסך בן שנתיים ויותר הסתיים . דעתכם על תרומת המיידע הזה למיתוג האתר? [/b]
נערך לאחרונה על ידי דרהילר ב 29/04/2011 18:41, נערך פעם 1 בסך הכל.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
תרגום- עד לא מזמן אנשים ( אחד במיוחד) התרגשו מחברה אחת, מתומך נאמן אחד ומדגם אחד, משנה אחת :2008. נוצר נתק של שנתיים בהצגת דגמים חדשים . כעת שדגמים אלו מוצגים בזמנם הראוי האתר מעניין ומרתק הרבה יותר. מוצגים דגמים אמריקאים (שלמרבה הפלא לא מתפוצצים) ואנשים מבינים שדעות קדומות זה לא דבר חיובי במיוחד.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
דרהילר,
כל הזמן יש כאלה דברים. כשהתחלנו מסכים של FUJITSU היו הטובים ביותר, אחריהם NEC, אח"כ פנסוניק, אח"כ פיוניר, אח"כ סמסונג וכן הלאה.
מה שיפה היום הוא שכל היצרנים הגדולים הגיעו לרמה פחות או יותר דומה, כאשר היכולות מתקדמות והתחרות היא לא סתם על עיצוב (מסך דק) או גודל, אלא על דברים בעלי נפח ותוכן.
התחום כל הזמן משתנה. לי לפחות ממש לא היה משעמם כאן באתר מאז 2008...
כל הזמן יש כאלה דברים. כשהתחלנו מסכים של FUJITSU היו הטובים ביותר, אחריהם NEC, אח"כ פנסוניק, אח"כ פיוניר, אח"כ סמסונג וכן הלאה.
מה שיפה היום הוא שכל היצרנים הגדולים הגיעו לרמה פחות או יותר דומה, כאשר היכולות מתקדמות והתחרות היא לא סתם על עיצוב (מסך דק) או גודל, אלא על דברים בעלי נפח ותוכן.
התחום כל הזמן משתנה. לי לפחות ממש לא היה משעמם כאן באתר מאז 2008...
צודק. אבל חייבים ליצור עניין. והתוצאה :אנשים שמעולם לא שמעו על האתר נכנסים נהנים ומתעדכנים. חנויות שאתה מכיר היטב מתרגשות מדגמים מאירופה. ומוכרות מסכים אמריקאים, לא להאמין. בעלי חברות גדולות, כתוצאה מתגובות באתר מבינות שללקוחות יש כח ובסופו של דבר האמת תצא לאור... ולסיום דעה אישית- אם טכנולוגיית הקורו עברה לפנסוניק אז מהיום כדור הארץ מרובע...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
תתפלא. לפי מה שהבנתי בקרוב זה יהיה אותו הדבר, כלומר: המסכים שמוצגים אצלכם וגורמים לרוב האנשים בפורום עיניין וסיפוק ,יכולים להגיע ליבואנים הרשמיים כלומר: יכול להיות שיבואנים רשמיים יקבלו שומו שמיים מסכים מארה״ב או מאירופה ...פתאום. והמבין יבין. אבל אלו רק שמועות שהגיעו אלי....
אני בסך הכל לקוח נאמן
תוכל להסביר על מה בדיוק אתה מבסס את הדברים האלה ?דרהילר כתב:תתפלא. לפי מה שהבנתי בקרוב זה יהיה אותו הדבר, כלומר: המסכים שמוצגים אצלכם וגורמים לרוב האנשים בפורום עיניין וסיפוק ,יכולים להגיע ליבואנים הרשמיים כלומר: יכול להיות שיבואנים רשמיים יקבלו שומו שמיים מסכים מארה״ב או מאירופה ...פתאום. והמבין יבין. אבל אלו רק שמועות שהגיעו אלי....אני בסך הכל לקוח נאמן
...
לפי מה שידעתי עד עכשיו וגם ממה שקראתי תמיד פה בפורום רוב היבואנים הרשמיים מייבאים מסכים אסייתים
זולים וזה כנראה על מנת להרוויח כמה שיותר על הלקוח. לפחות במקרה של פנסוניק וסמסונג זה ככה.
מי קבע שזה הולך להשתנות בקרוב?
איך הדגם האמריקאי טוב מהאירופאי?דרהילר כתב:על מה אתה מדבר? אם זה מתאים או לא הלקוח שקונה יקבע. ומי דוחף: נתתי דוגמאות. ודרך אגב רוב הדגמים מארה״ב טובים יותר , מה לעשות....
הוא לא קולט ערוצים דיגיטליים כמו האירופאי.
הוא לא קולט ערוצים מהלווין כמו האירופאי --> נגישות לתכנים בדגם האירופאי גבוהה הרבה יותר!
לא מקליט כמו הדגם האירופאי . אין לו חיבור סקארט לממיר דיגיטלי.
אני בספק עם ההבדל בין micro dimming plus ו-micro dimming הוא הבדל של שמיים וארץ כפי שאתה מתאר.
בקיצור, שהצרכן יחליט בעצמו, כפי שכתבת.