מתאם אלחוטי ל USB - האם קיים?

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
TomerP פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 422
שם מלא: תומר
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #1 

אהלן,

אני לא יודע אם קיים דבר כזה, אבל זה הסיפור ואולי תצליחו לעזור -

יש לי מצלמת רשת פשוטה (מ eBay, מצלמה בצורת נחש) שמתחברת ב USB (ללא דרייברים) למחשב (Mac Mini, מ.ה Windows XP). אני רוצה להעביר את המחשב הזה למקום רחוק יותר בבית כדי שיתחבר ל UPS - אין לי כבל USB מספיק ארוך בשביל העניין או רצון להעביר כאבלים בכל הבית בצורה גלויה (אלא אם אהיה חייב ולא קיים מכשיר כמו שאני מחפש).

המכשיר שאני מחפש הוא Transmitter ו Reciever ל USB. שיקבל את האות USB מצד אחד וישדר למקלט שלו בצד של המחשב ושם יפרס ל USB בחזרה (או משהו בסגנון).

האם יש דבר כזה? ב ebay לא ממש הצלחתי למצוא לפי המילות מפתח שאני מכיר.

תודה מראש :)

dooomer
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 39
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #2 

uris
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 6784
שם מלא: אורי שמאי
נתן תודות: 78 פעמים
קיבל תודות: 243 פעמים

שליחה #3 

kobbi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4626
נתן תודות: 203 פעמים
קיבל תודות: 370 פעמים

קראת את הביקורת ?!!!!!!

שליחה #4 

...
קראת את הביקורת לפני שהמלצת לו ?1!!!
"Don't buy it. Don't. Seriously. Don't., July 28, 2007
The software only runs on Windows XP. There are no Vista drivers. The hub does not work until you've logged in and even then, it takes a few seconds. Since you have to have log in before the hub will work, your mouse and keyboard can't be plugged in to the wireless hub. This also means that USB audio devices that must be plugged in at boot will not work. I don't understand why Windows requires USB audio devices to be plugged in at boot, but that's Microsoft's fault, not Belkins.

It gets better. Yesterday, we rebooted the machine and my brother logged in with his account. The wireless hub didn't work at all because the software wasn't installed for him. Why would the installer even bother installing this software for only one user? No problem, we installed the software on his account. Reboot. Everything seemed to work. Fast user switch to my account and the software freaks out because the software running on his account is using the device. The USB devices attached to that hub go offline.

To Summarize:
- No Vista support
- Can't use it for keyboard/mouse
- No support for multiple user accounts
- Fast user switching messes it up

However tempted you may be, don't buy this product until they address these issues. This product is not ready for prime time. On the plus side, it seems like all of these problems are just related to software. If Belkin decides to, they could probably fix all of these problems in software.

uris
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 6784
שם מלא: אורי שמאי
נתן תודות: 78 פעמים
קיבל תודות: 243 פעמים

שליחה #5 

האמת שלא קראתי....צודק.
השאלה אם יש אלטרנטיבות טובות יותר....לא מכיר.

kobbi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4626
נתן תודות: 203 פעמים
קיבל תודות: 370 פעמים

כן יש אלטרנטיבה

שליחה #6 

להחזיר את "הנחש" לטבע ולקנות מצלמת IP אלחוטית.

TomerP פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 422
שם מלא: תומר
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

Re: כן יש אלטרנטיבה

שליחה #7 

היי,

קודם כל, תודה על התשובה לגבי ה Belkin - אני אבדוק את זה. המערכת היא Windows XP והרכיב עצמו (המצלמה) לדעתי לא דורש התחברות ב BOOT אלא שהמערכת תזהה אותו גם אם יופעל לאחר שהיא תעלה - ולכן יש סיכוי לא רע שהמוצר של Belkin כן יענה על הדרישות שלי (אני גם משתמש בחשבון משתמש אחד- זה מחשב ייעודי שמוקדש לעניין).
kobbi כתב:להחזיר את "הנחש" לטבע ולקנות מצלמת IP אלחוטית.
...
הייתי עושה את זה, אבל אני ממש בספק אם יש מצלמות IP אלחוטיות בגודל של המצלמה שקניתי (אני צריך שרק חלק קטן מהמצלמה "יציץ" החוצה) - אם אני לא אצליח למצוא מתאם USB, אני מאמין שאני פשוט אמשוך כבל של 10 מ' או קצת יותר. יש USB אקטיביים שיענו על זה.. אני מנסה פשוט לחסוך את זה :)

חשבתי עכשיו על חיבור של המצלמת USB לראוטר כלשהו שתומך ולנצל את הראוטר כדי להעביר את הסיגנל שלה ע"ג הרשת - יכול לעבוד? יש המצלמות לראוטרים זולים בשביל זה?

אם יש עוד הצעות אני נורא אשמח לשמוע.

ערב מעולה

shmulikwe
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1646
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #8 

חברת wisair הישראלית, מפתחת רכיבים ל USB אלחוטי.
באתר שלה יש הפנייה למוצרי מדף מבוססים על הטכנולוגיה, אני בטוח שתמצא שם את מה שאתה צריך.
http://www.wisair.com/shop/
שמוליק ו.

Nissim
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2673
נתן תודות: 116 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #9 

TomerP,
יש לי משהו שתוכל לנסות, צור איתי קשר בפרטי אם אתה מעוניין.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”