אייפד 2 מצלמה
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
אני יותר מאמין שזה כדי לחסוך בעלויות , כמו שהם משתמשים ב512MB של Ram ולא ב1GB כמו שהם כנראה יעשו עם האיפון הבא ...
הרי אם הדגם הבסיסי יתומחר במחירים גבוהיים יותר לא בטוח שימכור כול כך הרבה .
הרי אם הדגם הבסיסי יתומחר במחירים גבוהיים יותר לא בטוח שימכור כול כך הרבה .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
Re: אייפון 4
מן הסתם שיהיה מה לשפר לאייפד 3 - גועל נפש אם אתם שואלים אותי, לא מדובר פה מסך רטינה עם320ppi שקשה ויקר לייצר, אלא במצלמה שקיימת כבר באייפון 4.sam22 כתב:וחבל שלא מצאה דרכה לאייפד 2rotylaw כתב:לאיופון יש מצלמה נהדרת
---......
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
Re: אייפון 4
ואז המחיר היה קופץ ל600$ בגלל המצלמה הזאת ... חוץ מזה שדיברו על זה שגם המצלמה פשוט היתה גדולה מדי כדי להכנס לאיפד 2 ..nati-va כתב:מן הסתם שיהיה מה לשפר לאייפד 3 - גועל נפש אם אתם שואלים אותי, לא מדובר פה מסך רטינה עם320ppi שקשה ויקר לייצר, אלא במצלמה שקיימת כבר באייפון 4.sam22 כתב:וחבל שלא מצאה דרכה לאייפד 2rotylaw כתב:לאיופון יש מצלמה נהדרת
---.........
המחיר לא היה קופץ, לאפל יש מחירון אחיד למוצרים האלו- לא מדובר במצלמה יקרה כל כך והעובדה שיש פס יצור פעיל שמייצר אותה היה מוזיל את כל העסק.
זה שיקול שיווקי נטו וזה מגעיל.
תאכלס מי בכלל משתמש במצלמות של הטאבלטים זה נראה לי הזוי לצלם עם האייפד... שאני חושב על זה במחשבה שנייה יכול להיות שהיעוד של המצלמות האלו לפי המחשבה של אפל הוא פייסטיים בלבד לכן לא השקיעו במצלמה איכותית יותר.
זה שיקול שיווקי נטו וזה מגעיל.
תאכלס מי בכלל משתמש במצלמות של הטאבלטים זה נראה לי הזוי לצלם עם האייפד... שאני חושב על זה במחשבה שנייה יכול להיות שהיעוד של המצלמות האלו לפי המחשבה של אפל הוא פייסטיים בלבד לכן לא השקיעו במצלמה איכותית יותר.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78913
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
מישהו ברצינות התכוון להתחיל ולהשתמש בזה בתור מצלמה?
לא מבין בכלל למה יש שם מצלמה אחורית. אני חושד שזה בשביל AR, כי לצילום זה באמת חסר ערך.
לא מבין בכלל למה יש שם מצלמה אחורית. אני חושד שזה בשביל AR, כי לצילום זה באמת חסר ערך.