חברים, איזה שנאי מתאים לתאורת LED שמזמינים בEBAY (RGB)

עשה זאת בעצמך, כולל הדפסות תלת מימד
שלח תגובה
motiyairl פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 648
שם מלא: מוטי
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

כי רכשתי אחד בהום סנטר, שנאי רגיל שרשום עליו שמתאים לטלפונים אלחוטיים. 12V. יתאים?

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14356
נתן תודות: 990 פעמים
קיבל תודות: 1220 פעמים

שליחה #2 

motiyairl כתב:כי רכשתי אחד בהום סנטר, שנאי רגיל שרשום עליו שמתאים לטלפונים אלחוטיים. 12V. יתאים?
...
יתאים (Y)
ובכל זאת, שים לב לקופסאת החיבור (שהגיעה עם הפס לד) לשנאי....כתוב עליה את ההספק המתאים...בדר"כ 12V

ZiggyMan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2833
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 277 פעמים

שליחה #3 

יתאים. שים לב לא לעבור את ההספק המקסימלי של הספק. ההספק של הלדים נתון בוואט למטר, ושל הספק אתה יכול לקבל אם תכפיל את המילאמפרים במתח.
..

motiyairl פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #4 

שאלה נוספת על השנאי יש לי אופציה לשים כפתור על + או על מינוס, על מה שמים אותו?
אגב הוא 12V DC | 500ma. ועל הדבר הזה של הלדים רשום input: DC12V
output 6A

ariel-ro
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3493
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #5 

motiyairl כתב:שאלה נוספת על השנאי יש לי אופציה לשים כפתור על + או על מינוס, על מה שמים אותו?
output 6A
...
מצטרף לשאלה, בחיים לא ידעתי מה עושים עם ה"+" וה"-" האלה, שרפתי ככה ראוטר אחד בוודאות והשני 80% שזה מה שגמר אותו. :D
נערך לאחרונה על ידי ariel-ro ב 29/04/2011 19:01, נערך פעם 1 בסך הכל.

motiyairl פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #6 

ariel-ro כתב:
motiyairl כתב:שאלה נוספת על השנאי יש לי אופציה לשים כפתור על + או על מינוס, על מה שמים אותו?
output 6A
...
מצטרף לשאלה, בחיים לא ידעתי מה עושים עם ה"+" וה"-" האלה, שרפתי ככה ראוטר אחד בוודאות והשני 8% שזה מה שגמר אותו. :D
...
חחחח... :D

motiyairl פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #7 

חברים שאלה, השנאי שקניתי לא מספיק חזק. אני צריך לפחות 3A. מישהו יודע אולי היכן ניתן לקנות שנאי כזה בארץ?

http://cgi.ebay.com/12V3A-Power-supply- ... 33670221c0

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14356
נתן תודות: 990 פעמים
קיבל תודות: 1220 פעמים

שליחה #8 

motiyairl כתב:חברים שאלה, השנאי שקניתי לא מספיק חזק. אני צריך לפחות 3A. מישהו יודע אולי היכן ניתן לקנות שנאי כזה בארץ?

...
....אצלי שנאי 12V 1amp ....מפעיל פס לדים RGB של 5 מטר בלי בעיות. כמה AMP שלך? ולמה אתה חושב שצריך 3AMP?

iakovl
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5403
שם מלא: יאן לנגרמן
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 228 פעמים

שליחה #9 

הולך לחנות אלקטרוניקה (בכל עיר יש אחת כזאת) אומר שאתה צריך שנאי של 3A 12V ותקבל אחד...

motiyairl פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #10 

טלHD כתב:
motiyairl כתב:חברים שאלה, השנאי שקניתי לא מספיק חזק. אני צריך לפחות 3A. מישהו יודע אולי היכן ניתן לקנות שנאי כזה בארץ?

...
....אצלי שנאי 12V 1amp ....מפעיל פס לדים RGB של 5 מטר בלי בעיות. כמה AMP שלך? ולמה אתה חושב שצריך 3AMP?
...
כי קניתי אחד של 500MA, ופס הלדים שלי פועל רק בצבע כחול חיברתי את הלד לדבר הלבן, ויש שם 2 חצים שאמורים לפנות אחד למול השני, משום מה רק שהם בכיוונים הפוכים (החצים לא אחד למול השני) , הלד פועל ובצורה קבועה, קרי השלט לא מפעיל אותו. ניסתי להפוך את החיבורים בין הלד לבין הדבר הלבן שמפעיל אותן (קרי שהם יהיון אחד למול השני, ואז הלדים בכלל לא פועלים) פניתי לבחור מאייבי, הוא אמר לי שלדעתו זה השנאי.

[left]"Thanks for your contact, I know what is the problem, because you use 12V 0.5A DC power source, which is not enough to drive on the led strip, please use at least 12V 3A DC power supply to try again, and we believe everything will be OK.

Also for the connnection between led strip and IR receiver, you should be sure that the both parts are in correct direction when you connect them together, you can see a Arrow mark on both parts, make sure the the both arrows are face to face, if you turn it upside down, the led strip will not be able to light on normally.

but the first thing you need to do is to use a 12V DC power source with 3A or bigger wattage out, BECAUSE YOUR 12v 0.5a is not powerful enough to drive on the led strip."[/left]

מה שמוזר הוא שיש לי איזה ספק כזה כמו של מחשבים ניידים שמוציא 12V והוא 2.5A, אבל הוא בכלל לא פעיל את הלדים, לא משנה באיזה כיוון החצים.

JEXY
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 12241
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 625 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #11 

לא בטוח שלכל חנות יש אבל אני רכשתי שנאי כזה למכשיר מדבקות, כמו שמוכרים בבזקסטור. צריך זרם 2.5 אמפ'.
עלה לי 70+מע"מ.
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT

שלח תגובה

חזור אל “DIY והדפסות 3D”