חדשות מכל העולם של מכשירים ניידים - סלולרי, ניווט, וכל דבר שנייד.
13 הודעות
• דף 1 מתוך 1
oferlaor
מנהל
תגובות: 78945
שם מלא: עפר לאור
שליחה
אז למי שלא הבין, אפל שחררה את האייפון הלבן באיחור של שנה פלוס. בראיונות שעשו עם טים קוק וגובס הם הודו שזה היה אתגר לא קטן. הסיבה לעיכוב היתה קשורה לאורך החיים וחוזק החומרים, אך מתברר שגם הפאנל הלבן הפריע לסנסורים הרבים בחלקו העליון של המכשיר, כגון מד מרחק שמשמש להגנה נגד לחיצות הפנים כנגד המסך. המחקר שאפל עשו ישפיע כנראה על מכשירים עתידיים וההחלטה של אפל אם לייצר אותם בצבעים נוספים.
עכשיו שהמכשיר נמכר באופן מסודר מתברר שהוא מעט עבה יותר מהאייפון השחור בכמעט מילימטר!
בכול מקרה זאת באמת בעיה ליצרני הקייסים ,שגם ככה היו צריכים להתאים חלק מהקייסים לדגם הCDMA של הiPhone 4 ..לפחות צריך לקוות שהאיפון הבא יהיה מכשיר גלובאלי עם תמיכה בCDMA וGSM ושהם יצליחו עד אז לסדר את העניין של העובי בין הצבעים ,אם בכלל הם יציאו דגם לבן .
אני לא אהיה מופתע אם יסתבר שאפל מתחו קצת את עניין האייפון הלבן מעבר לבעיות שהיו איתו, בשביל ליצור קצת באז סביב המכשיר "הנכסף" ולהעלות את המכירות.
אלעד
Kosh
גורו וינטאג'
תגובות: 4069
שליחה
למה כל העולם ואשתו מתחרפנים בגלל כולה צבע?! כשקניתי בזמנו את ה-3GS שלי,ראיתי שהייתה
גם גירסה לבנה שלו ודיי נחרדתי מהמראה,ממש לא מתאים לשאר הצורה של המכשיר,לדעתי.
עפר אני חושב שזה סטייה של המפעל
וממש רואים את זה בגלל הבדלי הצבע
אף אחד לא בדק שחור ושחור? יכול להיות שיש סטיות מינוריות כאלה מהמפעל (זה לפחות מה שקראתי בכתבה מcnet).