שלום לכולם
לפני כשבועיים רכשתי בוקסי בוקס ועדיין יש לי בעיה מרכזית שאני לא מצליח לפתור . התקשרתי לתמיכה שמוצעת דרך אקסל אך אני מרגיש שצריך לרדוף אחריהם . הם לא חוזרים אליי בכלל . הבעיה היא שאני לא מצליח לבצע סטרימינג מתיקיות ונות שמצויות על המק . אני מצליח לשתף לבצע סטרימינג מתוך תיקיית shared בלבד . כל שאר התיקיות דורשות סיסמא כאשר אני מנסה לגשת אליהן . כשאני מקיש שם משתמש וסיסמא ,לא מתבצעת התחברות בכלל . הבקשה לשם משתמש וסיסמא ממשיכה להופיע בכל פעם . ניסיתי להכניס שם משתמש בלבד וגם כאן לא היה מזל . האם יש פיתרון כלשהו ? אני לא מצליח לבצע סטרימינג ל-20 ג'יגה של מוסיקה בגלל העניין . אולי מכם תגיע הישעוה ,מאחר ואני מרגיש שהמפיצה עושה ממני צחוק .
עריכה: לא ציינתי שכל התיקיות הרלוונטיות הוגדרו במק בתיקיות שיתופיות . File Sharing מוגדר גם הוא .
אשמח לפיתרון .
אובד עצות לגבי סטרימינג מהמק לבוקסי
הקפצה
היי
סיכוי כלשהו לפיתרון ?
בבקשה , אני ממש לא יודע איך לפתור את זה .
ניסיתי אתמול להכניס את כתובת האי פי של המק ידנית ,ביחד עם שם משתמש וסיסמא והמכשיר זיהה את הפרטים כנכונים . מדוע כשאני מכניס את אותו שם משתמש וסיסמא כאשר אני מתבקש ,בעת כניסה לתיקייה מסויימת הוא לא מוכן לקבל את הפרטים ?
תודה
סיכוי כלשהו לפיתרון ?
בבקשה , אני ממש לא יודע איך לפתור את זה .
ניסיתי אתמול להכניס את כתובת האי פי של המק ידנית ,ביחד עם שם משתמש וסיסמא והמכשיר זיהה את הפרטים כנכונים . מדוע כשאני מכניס את אותו שם משתמש וסיסמא כאשר אני מתבקש ,בעת כניסה לתיקייה מסויימת הוא לא מוכן לקבל את הפרטים ?
תודה