עזרה בבחירת רסיבר
שלום לכולם !
אני חדש בפורום , זאת ההודעה הראשונה שלי וכבר יש לי בעיה
נמצא ברשותי מגבר של KENWOOD KRF V4080D ו5 רמקולים של WESTRA דגם
MATRIX וסאב של PURE ACOUSTICS SUB - 120 , ואיך לומר זאת בעדינות אני לא ממש מרוצה מן השמע , לכן החלטתי לשדרג את המערכת , בהתחלה חשבתי להחליף את הרסיבר ל DENON דגם: AVR-1905 או ל MARANTZ 7.1 דגם :SR4600
השאלה שלי היא כזו : האם הבחירות שלי הן תחליף הולם למה שנמצא כבר ברשותי ומה המשמעות שהרסיבר יהיה 7.1 ? (פרט לכך שאני יצתרך לרכוש שתי סראונדים נוספים )
אני חדש בפורום , זאת ההודעה הראשונה שלי וכבר יש לי בעיה
נמצא ברשותי מגבר של KENWOOD KRF V4080D ו5 רמקולים של WESTRA דגם
MATRIX וסאב של PURE ACOUSTICS SUB - 120 , ואיך לומר זאת בעדינות אני לא ממש מרוצה מן השמע , לכן החלטתי לשדרג את המערכת , בהתחלה חשבתי להחליף את הרסיבר ל DENON דגם: AVR-1905 או ל MARANTZ 7.1 דגם :SR4600
השאלה שלי היא כזו : האם הבחירות שלי הן תחליף הולם למה שנמצא כבר ברשותי ומה המשמעות שהרסיבר יהיה 7.1 ? (פרט לכך שאני יצתרך לרכוש שתי סראונדים נוספים )
לדעתי תחליף את הרמקולים דחוף..
מה התקציב?
מה התקציב?
מה היית רוצה לשפר בסאונד ?
משמעות של 7.1 היא אכן תוספת של שני רמקולי סנטר/סראונד אחוריים.
בשלב זה הייתי מתמקד בשיפור של 5.1 הקיים.
נסה לבחון רמקולים אחרים עם הרסיבר שלך, עדיף להשקיע בשני רמקולים קדמיים איכותיים ולהשתמש ברמקולים (שיש לך כיום) כרמקולי סראונד.
משמעות של 7.1 היא אכן תוספת של שני רמקולי סנטר/סראונד אחוריים.
בשלב זה הייתי מתמקד בשיפור של 5.1 הקיים.
נסה לבחון רמקולים אחרים עם הרסיבר שלך, עדיף להשקיע בשני רמקולים קדמיים איכותיים ולהשתמש ברמקולים (שיש לך כיום) כרמקולי סראונד.
ליאור
אתה יכול להתחיל מזה, עדיף לך, בשלב מאוחר יותר תוסיף סראונד..אתה תקבל הרבה יותר מאשר שתקנה סט..
ולדעתי תקנה יד 2.
ולדעתי תקנה יד 2.