ייעוץ בנושא טלוויזית SAMSUNG LED 46 C6200

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
OSHRIM12 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

טוב אז ככה רכשתי לפני פסח טלוויזיה LED LG LE5300 47 אינץ... הטלוויזיה הגיע אליי בצאת החג ... התמונה מאוד טובה והניגוידיות גבוהה התפריט נוח ובעברית ..... אבלללללללל

2 פאקים מאוד רציניים לטלוויזיה

1.בעיית אי סינכרון בין קול לתמונה (בכמאית שנייה אבל מבאס מאוד ) בערוצי HD
2.לא קוראת פורמט קול DTS (אני בטוח שרובנו יודעים ש90 אחוז מה MKV בא בפורמט הזה .....שאני מחבר את הדיסק און קי מוצג תמונה ללא אודיו ........

אז החלטתי לבטל תעסקה ... מבירור באינטרנט ובפורומים שונים הבנתי שסמסונג תומכת בDTS והטלוויזיה הנל ... גם בעלת איכות תמונה מרשימה ......

ניסיתי לשלוח הודעות פרטיות לחברי האתר שרשמו כי הם קנו או שקלו לקנות את הטלוויזיה אבל בגלל שאני משתמש חדש אני לא יכול לשלוח הודעות פרטיות ...

אז אולי תוכלו לעזור לי בדברים הבאים :

איפה אפשר לקנות אותה? (חדשה בלבד) במחיר סביר עם 3 שנות אחריות סם ליין, ותפריט בעברית (חשוב לי מאוד)

http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... &p=1379012
מישהו רשם פה שהוא מצא אותה ב 7 אלף ....

בבקשה חברים אני חדש פה (מהיום) :P תעזרו לי..... (i)

OSHRIM12 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #2 

אין מישהו שיכול לעזור ???? חשוב לי מאוד ....

alex28
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 351
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #3 

כנס לזאפ ראיתי שמוכרים אותה באחד מהחנויות ב 6990 ש"ח של היבואן הרשמי 3 שנות אחריות ,למרות שמה שרושמים הרבה פעמיים מסתבר כלא נכון, בכל מקרה אין לך מה להפסיד תרים טלפון לחנות תוודא ששום דבר לא "מסריח" אפשר במקביל להתקשר לסמליין ואולי גם לאשר איתם אם החנות מורשת לעבוד עם "סמליין".

לדוגמא עכשיו מצאתי בזאפ שחנות בשם "אלקטריק דיל" מוכרת את הטלוויזיה של היבואן המקורי סמליין 3 שנות אחריות ,
במבקביל נכנסתי לאתר הרשמי של סמליין -http://www.miniline.com/Samsung/?CategoryID=179 ומסתבר בכלל שהם מופיעים ברשימה של האתרים הלא מורשים (צריך לבדוק בשרות לקוחות של סמליין יכול להיות גם שהרשימה לא מעודכנת).

כאלטרנטיבה - אם לא תמצא דגם זה ב 7000ש"ח ואם תוכל להתפשר על עובי המסך הייתי בכלל הולך על ה LCD - C650 של סמסונג שעולה כ 7000ש"ח של היבואן סמליין מבחינתי גם איכות התמונה יותר טובה -כלומר צבעים טבעיים ולא מלאכותיים וגם יש חיבור INTERNET מה שאין ב- 6200 .

בהצלחה!

OSHRIM12 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

תודה על התגובה ... לפי מה שאני יודע ל6200 יש אופציה לחיבור לאינטנט ,אבל זה לא משנה כי זה לא חשוב לי ...מה שמעניין אותי זה איכות התמונה וממה שראיתי יש ל LED תמונה חדה יותר .... ( לא ראיתי את הLCD שהצעת) , ולפי מה שהבנתי יש מחסור בטלוויזיה 6200 ..
אולי אני צריך לחשוב על דגם אחר ... ככל שאני עושה יותר סקרים וחיפושים אני יותר מתבלבל ... :roll: :?:

תלתל
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 704
נתן תודות: 516 פעמים
קיבל תודות: 227 פעמים

שליחה #5 

לא צריך ללכת רחוק.לך לסניף ט. חשמל קרוב לביתך.הם חנות הבית של סמסונג.תתעניין בדגם ה6200 ודבר עם אחד המוכרים.תציע בשקט 7000 שח במספר תשלומים מועט וקיבלת.ייתכן ויהיה מחסור בדגם זה ואם אינך להוט על חיבור אלחוטי מה שיש ב6900 תתעקש על ה6200 שיאתרו לך מאיזה סניף שפרוש להם בארץ.
סמסונג לחוצים להפטר מהמלאים שלהם בגלל הדגמים החדשים שאמורים להכנס וגם היבוא הפרללי שמביא לפני היבואן הרישמי את סדרת הD מלחיצה אותו קצת.
בהצלחה

OSHRIM12 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

ט חשמל ?

למישהו יש חוות דעת לתת לי על החשמל לצרכן (חנות חשמל בראשון לציון רחוב המכבים צמוד לטיב טעם ) ?

aviadrub
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 146
נתן תודות: 62 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #7 

איך הצלחת לבטל את העסקה אחרי שפתחת את הטלוויזיה בבית וצפית בה??

alexgl
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 70
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #8 

רכשתי היום את הדגם הזה ב-6990₪ בטרקלין חשמל נתניה. כולל 3 שנות אחריות של סם-ליין, הובלה והתקנה על הקיר.
נקווה שיגיע לפני הפיינלפור.

OSHRIM12 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #9 

בסוף השארתי תLG .... חיברתי אותה למחשב נייד עם חיבור HDMI .... לא צריך ת USB ... :)

רק יש בעיה עכשיו עם ערוץ הסרטים 505 בהוט HD בסינכרון קול תמונה ... אני יזמין טכנאי של ח.י אני מאמין שהוא יפתור תבעיה ...

תודה לכל מי שניסה לעזור ....

אפשר לנעול !

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”