ביקורת חדשה מאתר engadget על - Samsung Galaxy S II
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
טוב? טוב זה מעליב לסיכום הסקירה...
It's the best Android smartphone yet
but more importantly, it might well be the best smartphone, period.
It's the best Android smartphone yet
but more importantly, it might well be the best smartphone, period.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
ההיתי מתאר את המכשיר הזה כמרצדס עם מנוע AMG
ולא פרארי ,יש מכשיר אחר שההיתי מתאר כפרארי אבל לא המקום כנראה להגיד את שמו 
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- טלHD
- גורו

אתה לא צריך להגיד...זה בחתימה שלך....IamEzio כתב:ההיתי מתאר את המכשיר הזה כמרצדס עם מנוע AMGולא פרארי ,יש מכשיר אחר שההיתי מתאר כפרארי אבל לא המקום כנראה להגיד את שמו
...
ואל תשווה אותו ל SGS2.....בשביל השווה נכונה צריך להמתין ל5
IamEzio,
תראה אני אפילו מסכים איתך
האייפון 4 שלך באמת משול למכונית פרארי, רק הבעייה היא שלפרארי הזאת אתה לא יכול להיכנס ולנסוע בו כי הדיקטטור השאיר את המפתחות אצלו בבית...כששאלו את דיקטטור למה הוא לא מוכן לתת לך, הבעלים, את המפתח, הוא ענה שהמכשיר הזה הוא בכלל בבעלותו הפרטית וזה למרות שאתה שילמת ממיטב כספך עליו...ואגב, כמו לכל רכב יוקרתי לפרארי שלך יש מקלט GPS שעוקב אחרייך, בלי רשותך, לכל פינה בגלובוס והוא משדר לדיקטטור שלכם את המיקום של הרכב שלו בכל רגע נתון (ושומר את זה שנה אחורה)
תראה אני אפילו מסכים איתך
האייפון 4 שלך באמת משול למכונית פרארי, רק הבעייה היא שלפרארי הזאת אתה לא יכול להיכנס ולנסוע בו כי הדיקטטור השאיר את המפתחות אצלו בבית...כששאלו את דיקטטור למה הוא לא מוכן לתת לך, הבעלים, את המפתח, הוא ענה שהמכשיר הזה הוא בכלל בבעלותו הפרטית וזה למרות שאתה שילמת ממיטב כספך עליו...ואגב, כמו לכל רכב יוקרתי לפרארי שלך יש מקלט GPS שעוקב אחרייך, בלי רשותך, לכל פינה בגלובוס והוא משדר לדיקטטור שלכם את המיקום של הרכב שלו בכל רגע נתון (ושומר את זה שנה אחורה)
- טלHD
- גורו

osherov כתב:IamEzio,
תראה אני אפילו מסכים איתך![]()
האייפון 4 שלך באמת משול למכונית פרארי, רק הבעייה היא שלפרארי הזאת אתה לא יכול להיכנס ולנסוע בו כי הדיקטטור השאיר את המפתחות אצלו בבית...כששאלו את דיקטטור למה הוא לא מוכן לתת לך, הבעלים, את המפתח, הוא ענה שהמכשיר הזה הוא בכלל בבעלותו הפרטית וזה למרות שאתה שילמת ממיטב כספך עליו...ואגב, כמו לכל רכב יוקרתי לפרארי שלך יש מקלט GPS שעוקב אחרייך, בלי רשותך, לכל פינה בגלובוס והוא משדר לדיקטטור שלכם את המיקום של הרכב שלו בכל רגע נתון (ושומר את זה שנה אחורה)...
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

הפרארי שלי נוסעת כמו שצריך ולא הורסת לך את הצמיגים עוד לפני סוף המסלול כמו ה AMG שלך 
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
אתה לא נח לדקה עם האייפונהוליזם שלך.. לא יאומן ידידי, לא יאומן.
אני עדיין מרייר על ה SGS2. נראה שהם לוקחים את הבכורה באנדרואיד מ HTC בהליכה כמעט בכל פרמטר (אני עדיין לא אוהב את ה touchwiz ואת כפתור הבית האייפוני
אני עדיין מרייר על ה SGS2. נראה שהם לוקחים את הבכורה באנדרואיד מ HTC בהליכה כמעט בכל פרמטר (אני עדיין לא אוהב את ה touchwiz ואת כפתור הבית האייפוני
Need more cowbell
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
אחד הקטעים המדהימים בו זה שיש לו פנל OLED אמיתי. מילא השחורים המדהימים שהוא יודע לייצר... אבל העובדה שלא צריך יותר backlight והפיקסלים למעשה מפיקים אור בעצמם גורם לכך שהוא חסכוני בצורה מטורפת באנרגיה, ולאחר 20 שעות מתוכן 10 שעות המסך פעיל וה-WiFi פעיל כל הזמן, הצליחו הבודקים בקושי רב להוריד את הסוללה ל-15%...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

כשאריה לא נח לרגע ,וThejocker הטרול לא נח לרגע אי אפשר לנוח אפילו לרגע 
אם ללכת אייתכם על דימוי הפרארי (קצת הגזמתם לא ? במצב היום זה יותר קרוב למזדה 3, לכולם יש באותו צבע וכולם עושים את אותו דבר ביעילות ובלי ריגושים מיוחדים) שם הדגם המדויק הוא FXX
נערך לאחרונה על ידי guyyug ב 29/04/2011 18:07, נערך פעם 1 בסך הכל.
גיא
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

אני דווקא חושב שהNexus הבא יבוסס על אחד ממכשירי הדגל ,לדעתי הוא ירוץ על Tegra 2 ..zoso כתב:אם IPHONE 5 לטענתכם זה פרארי וSGS II זה MERC AMG אז בטח הNEXUS 3 עם הQUAD CORE יהיה BUGATTI VEYRON...
ועדיין ,הFXX טובה יותר מכול מרצדס שיש היום בשוק , רק שפה במקרה הזה פרארי התגמשו קצת מרוב הכסף שהרויחו על המכונית ואתה יכול לקחת אותה לבית שלך , ואם משהו מפריע לך לקחת אותה לסדנה הקרובה ולעשות מהאוטו שלך מה שאתה רוצה .
בכול מקרה קצת סטינו מהנושא ... וגם יש מספיק השוואת בין הפרארי הנוכחית למרצדס הקודמת ..
הבנו, יש לך אייפון ואתה מאוהב בו. זכותך המלאה וזה באמת מכשיר נפלא. אבל כמה אפשר לחזור על אותו פזמון?IamEzio כתב:ההיתי מתאר את המכשיר הזה כמרצדס עם מנוע AMGולא פרארי ,יש מכשיר אחר שההיתי מתאר כפרארי אבל לא המקום כנראה להגיד את שמו
...
אתה לא רואה אותי נכנס לכל שרשור על טלפונים סלולריים וכותב כמה נפלא הוא הנוקיה 2600 קלאסיק שלי וכל השאר ***.
תוקם לאלתר קטגורית אודיו חד-ערוצי!
וואו, פשוט נראה מכשיר מדהים !!! באמת שלהזיל עליו ריר.
אני אישית עדיין מרוצה מהNEXUS S החדש שלי, ולא אחליף אותו בזמן הקרוב.
נראה לי קצת באסה בSGS II זה העובדה שזה המערכת באה עם איזה SAMSUNG LAYER, נראה לי שזה ה TOUCHWIZ, שזה סתם קצת מבאס
וגם שהטלפון קצת יותר איטי בקבלת עדכוני ANDROID.
חוץ מזה, באמת שה NEXUS S מספיק טוב לי כרגע ואני יותר ממרוצה ממנו (ובקושי שחקתי איתו עדיין)
אבל אין ספק שזה אחד המכשירים כרגע בשוק אם לא ה...
אני אישית עדיין מרוצה מהNEXUS S החדש שלי, ולא אחליף אותו בזמן הקרוב.
נראה לי קצת באסה בSGS II זה העובדה שזה המערכת באה עם איזה SAMSUNG LAYER, נראה לי שזה ה TOUCHWIZ, שזה סתם קצת מבאס
וגם שהטלפון קצת יותר איטי בקבלת עדכוני ANDROID.
חוץ מזה, באמת שה NEXUS S מספיק טוב לי כרגע ואני יותר ממרוצה ממנו (ובקושי שחקתי איתו עדיין)
אבל אין ספק שזה אחד המכשירים כרגע בשוק אם לא ה...
השמועות על NEXUS 3 מדברות על מכשיר מבית LG עם TEGRA 3IamEzio כתב:אני דווקא חושב שהNexus הבא יבוסס על אחד ממכשירי הדגל ,לדעתי הוא ירוץ על Tegra 2 ..zoso כתב:אם IPHONE 5 לטענתכם זה פרארי וSGS II זה MERC AMG אז בטח הNEXUS 3 עם הQUAD CORE יהיה BUGATTI VEYRON...
ועדיין ,הFXX טובה יותר מכול מרצדס שיש היום בשוק , רק שפה במקרה הזה פרארי התגמשו קצת מרוב הכסף שהרויחו על המכונית ואתה יכול לקחת אותה לבית שלך , ואם משהו מפריע לך לקחת אותה לסדנה הקרובה ולעשות מהאוטו שלך מה שאתה רוצה .
בכול מקרה קצת סטינו מהנושא ... וגם יש מספיק השוואת בין הפרארי הנוכחית למרצדס הקודמת .....