עזרה במערכת ראשונית (כן עוד אחד, סליחה)
הי,
ברוכים הנמצאים ותודה שנכנסתם (מהנושא היה ברור שמידע חדש לא יהיה כאן, אז למי במטרה לעזור, תודה)
אני רוצה לברר ספציפית לגבי הצעה של טרקלין חשמל (מותר לעשות פרסומת?)
רסיבר DENON AVR-1706
רמקולים Wharfedale Atlantic SE (חמישה רמקולים)
במחיר של 4890 ש"ח (שזה פחות או יותר התקציב)
המטרה היא קולנוע ביתי (בליווי מקרן) ומוסיקה (רוק רך וקלאסית)
הייתי מעוניין לשמוע את דעתכם על החבילה
אגב, בהיות הדיוט בתחום, הרכבת חבילה של חלקים מתאימים (אני מקווה) ע"י הספק, די מתאימה לי, אבל גם בנושא הזה אני פתוח להערות.
תודה
ברוכים הנמצאים ותודה שנכנסתם (מהנושא היה ברור שמידע חדש לא יהיה כאן, אז למי במטרה לעזור, תודה)
אני רוצה לברר ספציפית לגבי הצעה של טרקלין חשמל (מותר לעשות פרסומת?)
רסיבר DENON AVR-1706
רמקולים Wharfedale Atlantic SE (חמישה רמקולים)
במחיר של 4890 ש"ח (שזה פחות או יותר התקציב)
המטרה היא קולנוע ביתי (בליווי מקרן) ומוסיקה (רוק רך וקלאסית)
הייתי מעוניין לשמוע את דעתכם על החבילה
אגב, בהיות הדיוט בתחום, הרכבת חבילה של חלקים מתאימים (אני מקווה) ע"י הספק, די מתאימה לי, אבל גם בנושא הזה אני פתוח להערות.
תודה
- logankungfu
- חבר ותיק

- תגובות: 2462
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
בתקציב הזה, בהנחה שהכל חדש (ולא תצוגה/יד שניה), המחיר סביר בהחלט.
הביצועים שלה יהיו סבירים גם כן, אבל לא מדהימים (לטעמי לפחות).
אם המטרה הינה יותר מוזיקה מאשר סרטים, או שאתה מוכן לראות סרטים גם בסטריאו, תוכל להגיע לרמה גבוהה יותר עם מגבר דו ערוצי ושני רמקולים. זה מה שאני הייתי עושה.
הביצועים שלה יהיו סבירים גם כן, אבל לא מדהימים (לטעמי לפחות).
אם המטרה הינה יותר מוזיקה מאשר סרטים, או שאתה מוכן לראות סרטים גם בסטריאו, תוכל להגיע לרמה גבוהה יותר עם מגבר דו ערוצי ושני רמקולים. זה מה שאני הייתי עושה.
- logankungfu
- חבר ותיק

- תגובות: 2462
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
במחיר הזה, זו אופציה טובה אחת מתוך כמה אופציות טובות.
כל עוד נותרים בתקציב זה, האפשרויות האחרות בדיוק כמו זו יהיו בהכרח רסיבר וסט רמקולים בסיסיים.
מבחינת תאימות- הגברה מתאימים לרמקולים, אז אם החלטת על רמקולים מסויימים, נסה אותם עם הגברות אחרות ותראה מה עובד הכי טוב עבורם, אם כי על פניו, אין סיבה שהדנון לא יהיה בסדר.
כל עוד נותרים בתקציב זה, האפשרויות האחרות בדיוק כמו זו יהיו בהכרח רסיבר וסט רמקולים בסיסיים.
מבחינת תאימות- הגברה מתאימים לרמקולים, אז אם החלטת על רמקולים מסויימים, נסה אותם עם הגברות אחרות ותראה מה עובד הכי טוב עבורם, אם כי על פניו, אין סיבה שהדנון לא יהיה בסדר.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אני הייתי שוקל יד שניה.
רסיבר בן שנה שנתיים בפחות מ-1000 ש"ח (כולל כל הפיצ'רים של ה-1706) והשאר אמור להספיק לסט שלם של וורפדייל דיאמונד 8.
אם מוסיקה חשובה לך ובמיוחד קלאסית, הייתי משקיע בזוג קידמיים טובים (שוב, יד שניה, ייתן לך תמורה טובה יותר).
רסיבר בן שנה שנתיים בפחות מ-1000 ש"ח (כולל כל הפיצ'רים של ה-1706) והשאר אמור להספיק לסט שלם של וורפדייל דיאמונד 8.
אם מוסיקה חשובה לך ובמיוחד קלאסית, הייתי משקיע בזוג קידמיים טובים (שוב, יד שניה, ייתן לך תמורה טובה יותר).
אני יכול לומר לך רק לגבי המחיר של הצעה זו - לפני כשלושה שבועות חבר שלי גם חיפש רסיבר + סט חמישה רמקולים במחיר לא גבוה.Tararam כתב:ובמסגרת ההתלבטויות:
מה דעתכם על -
סט רמקולים ג'אמו 350E
ורסיבר אונקיו 303
כתחליף ובהשוואה להצעה שלמעלה...
תנסה אצל מולי מ"סינימה פרדיסו" בנמל תל אביב, יישאר לך עודף מהתקציב המקורי שלך.
בהצלחה,
שחר.