MCE7 + hauppauge Colossus
יש לי בעיות בהגדרת השלט שמגיע עם ה-Colossus
אני לא מצליח לקנפג את ה- IR Blaster שיעבוד עם הממיר שיש לי YES-HD
הממיר הוא של חברת A.D.B - Advanced Digital Broadcast דגם Yes-7820S
ניסיתי את PACE 685 שעובד מאד חלקי
שאלה 1: האם מישהו יודע מה הדגם והקוד של המכשיר שיעבוד עם ה-IR Blaster ?
שאלה 2: מספרי הערוצים של ה-HD שיורדים בזמן קינפוג ה-MCE7 הם לא מעודכנים, תיקנתי את מספרי
הערוצים ב-edit channel ,אך כאשר אני משדר את מספר התחנה מופיע לי מספר הערוץ הראשוני
כפי שהורד וכמובן הערוץ לא מתחלף, האם התשובה לשאלה 1 קשורה לשאלה 2 , האם יש דרך לתקן זאת?
חוץ מזה יש עוד בעיות אבל זה הכי בוער!
תודה מראש.
אני לא מצליח לקנפג את ה- IR Blaster שיעבוד עם הממיר שיש לי YES-HD
הממיר הוא של חברת A.D.B - Advanced Digital Broadcast דגם Yes-7820S
ניסיתי את PACE 685 שעובד מאד חלקי
שאלה 1: האם מישהו יודע מה הדגם והקוד של המכשיר שיעבוד עם ה-IR Blaster ?
שאלה 2: מספרי הערוצים של ה-HD שיורדים בזמן קינפוג ה-MCE7 הם לא מעודכנים, תיקנתי את מספרי
הערוצים ב-edit channel ,אך כאשר אני משדר את מספר התחנה מופיע לי מספר הערוץ הראשוני
כפי שהורד וכמובן הערוץ לא מתחלף, האם התשובה לשאלה 1 קשורה לשאלה 2 , האם יש דרך לתקן זאת?
חוץ מזה יש עוד בעיות אבל זה הכי בוער!
תודה מראש.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32983
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
קודם כל תתחדש. הכינוי שלך מתאים לעניין - אתה החלוץ בפורום (ה-pioneer...) שיש לו Colossus. איפה קנית? בארץ או בחו"ל?
יש לך ממיר HD רגיל של יס או Max HD?
1. אתה צריך בד"כ להקיש בשלט המקורי של יס "0" ואחרי זה "+CH" בשביל שהוא יזהה את סוג הממיר, ולא להכניס דגם וקוד. השלב הזה לא הצליח לך?
2. מספרי הערוצים - בדוק את התוכנה החלופית להורדת לוח משדרים של PCingAddict.
יש לך ממיר HD רגיל של יס או Max HD?
1. אתה צריך בד"כ להקיש בשלט המקורי של יס "0" ואחרי זה "+CH" בשביל שהוא יזהה את סוג הממיר, ולא להכניס דגם וקוד. השלב הזה לא הצליח לך?
2. מספרי הערוצים - בדוק את התוכנה החלופית להורדת לוח משדרים של PCingAddict.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
הי.
הזמנתי מחו"ל http://www.linkecomputer.com/ כרגע אין במלאי!
כמו שציינתי ממיר HD רגיל
כל תהליך הקינפוג במדיה סנטר שונה מהכרטיסים הרגילים ,
השלט והמשדר שמגיעים עם הכרטיס שונים מהסט של MCE
אין לי אפשרות לזהות ולקנפג את השלט בתוך המדיה סנטר, אין את השלב הזה.
הפתרון של hauppauge לעבוד עם מדיה סנטר דומה לגשר הוירטואלי של DVBLINK
אולי מי שיש לו HD PVR ועובד עם מדיה סנטר מכיר?
תודה מראש.
הזמנתי מחו"ל http://www.linkecomputer.com/ כרגע אין במלאי!
כמו שציינתי ממיר HD רגיל
כל תהליך הקינפוג במדיה סנטר שונה מהכרטיסים הרגילים ,
השלט והמשדר שמגיעים עם הכרטיס שונים מהסט של MCE
אין לי אפשרות לזהות ולקנפג את השלט בתוך המדיה סנטר, אין את השלב הזה.
הפתרון של hauppauge לעבוד עם מדיה סנטר דומה לגשר הוירטואלי של DVBLINK
אולי מי שיש לו HD PVR ועובד עם מדיה סנטר מכיר?
תודה מראש.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

תהליך קינפוג ה-IR Blaster במקרה של שימוש ב-DVBLINK שונה, ואתה צריך להשתמש בתוכנה חיצונית ולא בתוך המדיה סנטר.
יש באתר של Hauppauge הוראות איך מגדירים את ה-IR Blaster. נסה לפעול לפיהן.
יש באתר של Hauppauge הוראות איך מגדירים את ה-IR Blaster. נסה לפעול לפיהן.
הי.
ניסיתי לקנפג ידני את ה-IR Blaster והתיאשתי , אחרי שעה , מתוך 10 מספרים 5 הצליחו. יש עוד רעיונות?
בעיה נוספת שהבחנתי היא שבסנטימטר העליון של התמונה מופיע פס בצבע ורוד דהוי וכמובן בחיבור שלא
דרך הכרטיס אין זאת, למישהו יש רעיון ? וכן כל הדריוורים מעודכנים.
או שהכרטיס עדיין לא יציב או הדריוורים לא בשלים או שהממיר לא מוציא תמונה טובה מהקומפוננט (ניסיתי עם כבלים אחרים) אני אבוד. למה החברה הזאת לא מוכרת מוצרים מוגמרים-בשלים ?
תודה מראש.
ניסיתי לקנפג ידני את ה-IR Blaster והתיאשתי , אחרי שעה , מתוך 10 מספרים 5 הצליחו. יש עוד רעיונות?
בעיה נוספת שהבחנתי היא שבסנטימטר העליון של התמונה מופיע פס בצבע ורוד דהוי וכמובן בחיבור שלא
דרך הכרטיס אין זאת, למישהו יש רעיון ? וכן כל הדריוורים מעודכנים.
או שהכרטיס עדיין לא יציב או הדריוורים לא בשלים או שהממיר לא מוציא תמונה טובה מהקומפוננט (ניסיתי עם כבלים אחרים) אני אבוד. למה החברה הזאת לא מוכרת מוצרים מוגמרים-בשלים ?
תודה מראש.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

ה-IR Blaster לא קשור לכרטיס. זוהי מערכת נפרדת לגמרי. אם הצלחת ללמד חלק מהמספרים לדעתי אתה בכיוון הנכון. תנסה מרחקים שונים מהמקלט בתהליך הלימוד ו/או לחיצות ממש קצרות על הכפתורים בשלט המקורי (אפילו עם אצבע צרידה).
עוד אפשרות זה שיש לך הפרעה - נורת פלורסנט בחדר ולפעמים אפילו המסך עצמו. נסה להרחיק את המקלט ככל האפשר מגורמים מפריעים בתהליך הלימוד.
לגבי הפס הורוד - אני מניח שאתה רואה מעבר לשולי התמונה, וצריך איכשהו לעשות overscan של התמונה, כך שיהיה קצת זום אין לתוכה. אין לי מושג אם אפשר להגדיר את זה כי אין לי את הכרטיס.
עוד אפשרות זה שיש לך הפרעה - נורת פלורסנט בחדר ולפעמים אפילו המסך עצמו. נסה להרחיק את המקלט ככל האפשר מגורמים מפריעים בתהליך הלימוד.
לגבי הפס הורוד - אני מניח שאתה רואה מעבר לשולי התמונה, וצריך איכשהו לעשות overscan של התמונה, כך שיהיה קצת זום אין לתוכה. אין לי מושג אם אפשר להגדיר את זה כי אין לי את הכרטיס.