איך ניתן לבצע פורמט מחדש לדיסק הפנימי בתוך ה- A210 -בסוף הוחלף הדיסק

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
AmiEfroni פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1389
נתן תודות: 110 פעמים
קיבל תודות: 51 פעמים

שליחה #1 

הי לכולם,
במהלך השימוש ב - A210 נתקלתי בתופעה של קרטוע ותקיעת סרטים מסויימים המאוכסנים בדיסק הפנימי.
ראוי לציין שברוב המקרים אותם סרטים רצו בהתחלה ללא שום בעיות - כמו ריפיים ישנים שעשיתי לכותרי DVD וקבצי MKV שהועברו אלי מחברים.
חשבתי לתומי שהגירסה האחרונה תפתור את הבעיה והתאכזבתי.

IRUS ידידי, הציע לי בזמנו להעתיק את כל התוכן לדיסק חיצוני ולבצע פורמט לדיסק הפנימי שכנראה השתבש בו משהוא מכול מיני פעולות לא רציוניונליות שעשיתי (כמו הגדרה של DOK לביטול אזורי ה BD-דבר שמתאים רק ל C200).
יש לציין שחלק מהסרטים שקרטעו בדיסק הפנימי, הופעלו כהלכה כאשר הפעלתי אותם מהדיסק החיצוני.

אז אתמול גמרתי להעתיק הכל , 700G בערך- להפתעתי בקצב איטי למדי ,ימים רבים - ואני רוצה לעבור לשלב הבא = הפרמוט מחדש.:
1. האם ניתן לבצע אותו ללא הוצאת הדיסק - לא ראיתי שום אפשרות כזאת בתפריט האחזקה של הסטרימר!!!
2. אם חייבים להוציאו - ולחברו למחשב - ישנה בעיה כי המחשב הרי לא מכיר אותו לאחר שהסטרימר ביצע את הפרמוט שלו. ( הבנתי שזה בלינוקס ואז הווינדוס לא מכיר אותו).

האם בכלל זה הפתרון הנכון, כלומר לפרמט את הדיסק הפנימי, ויכול להיות שהסיבה לקרטוע והתקיעות נובעות בכלל מסיבה אחרת - אם ישנן רעיונות אנא עזרו לי.

האם מישהוא נתקל באותה בעיה ואכן עשה פרמוט מחדש וזה עזר?

זקוק לסיוע דחוף כדי להשלים את המלאכה.

עמי
נערך לאחרונה על ידי AmiEfroni ב 28/04/2011 14:37, נערך פעם 1 בסך הכל.

a_yaron
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2045
נתן תודות: 61 פעמים
קיבל תודות: 178 פעמים

שליחה #2 

אני ממליץ לך להוציא את הדיסק מהמכשיר ולפרמט בWINDOSW לNTFS (פורמט רגיל) ולאחר מכן לחבר חזרה לנגן ולפרמט דרכו (כולל התקנת אפלקציות...) דרך מסר התחזוקה

ראיתי בעבר את ההמלצה הזו ורק היא פתרה את הבעיות בגישה לדיסק שהיו לי לאחר פורמט בסטרימר בלבד

ירון

AmiEfroni פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1389
נתן תודות: 110 פעמים
קיבל תודות: 51 פעמים

שליחה #3 

ירון תודה על תגובתך המהירה,

עדכון-אכן הוצאתי את הדיסק והבאתי אותו ל KSP רמה"ש - ששם קניתי אותו.
התברר שהדיסק לא תקין וזוכתי עליו - בהזדמנות זאת עשיתי כבר שדרוג ל2T ומבצע עכשיו את ההתקנה מחדש.
מקוה שהכל ילך שפיר בהמשך.
תודה ירון וכמובן לאירוס.

עמי

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”