מבקש לשמוע מבעלי ניסיון עם הפנסוניק 42PA50
איתן
ידוע שבמסכי היי דפינישן רואים תמונת טלויזיה באיכות פחות טובה ממסכי EDTV
ולפי אופי הצפיה שלך מסך קגאה מתאים יותר ויתן תוצאה טובה יותר לצרכים שלך...
לא נמכרו עדיין הרבה מסכים מהדגם החדש הזה.
מבדיקה שלי הוא נותן את אחת התוצאות הטובות ביותר בתמונת טלויזיה והעיצוב שלו משדר יוקרה ברמה גבוהה -הוא כולל רמקולים וטיונר +מסגרת שחורה יפהפיה ומשלים חבילה איכותית אך יקרה......
ישראל
ידוע שבמסכי היי דפינישן רואים תמונת טלויזיה באיכות פחות טובה ממסכי EDTV
ולפי אופי הצפיה שלך מסך קגאה מתאים יותר ויתן תוצאה טובה יותר לצרכים שלך...
לא נמכרו עדיין הרבה מסכים מהדגם החדש הזה.
מבדיקה שלי הוא נותן את אחת התוצאות הטובות ביותר בתמונת טלויזיה והעיצוב שלו משדר יוקרה ברמה גבוהה -הוא כולל רמקולים וטיונר +מסגרת שחורה יפהפיה ומשלים חבילה איכותית אך יקרה......
ישראל
האם יש לזה הסבר או זה סתם "עובדה מהשטח"? לפי ההגיון, הוספת פיקסלים יכולה רק לתרום לתמונה. כמו למשל במחשבי כף יד: תמונה עם רזולוציה QVGA נראית הרבה יותר טוב על מסך VGA מאשר על מסך QVGA... אז למה בפלזמות זה שונה?il62 כתב:ידוע שבמסכי היי דפינישן רואים תמונת טלויזיה באיכות פחות טובה ממסכי EDTV...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78828
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
vitalyi,
אם המקור הוא ברזולוציה נמוכה, הוספת פיקסלים לא בהכרח אומרת שאיכות התמונה תהיה טובה יותר כי זה דורש גם מערכות עיבוד תמונה טובות יותר...
האידאל הוא מקור ותצוגה באותה רזולוציה תמיד.
בעבר היו יתרונות למסכים עם רזולוציות נמוכות בגלל תכונות הפאנלים, אבל כיום ההבדלים הללו הולכים ונעלמים.
אם המקור הוא ברזולוציה נמוכה, הוספת פיקסלים לא בהכרח אומרת שאיכות התמונה תהיה טובה יותר כי זה דורש גם מערכות עיבוד תמונה טובות יותר...
האידאל הוא מקור ותצוגה באותה רזולוציה תמיד.
בעבר היו יתרונות למסכים עם רזולוציות נמוכות בגלל תכונות הפאנלים, אבל כיום ההבדלים הללו הולכים ונעלמים.
עפר תודה.oferlaor כתב:vitalyi,
אם המקור הוא ברזולוציה נמוכה, הוספת פיקסלים לא בהכרח אומרת ש איכות התמונה תהיה טובה יותר כי זה דורש גם מערכות עיבוד תמונה טובות יותר......
על מערכות עיבוד התמונה (יותר נכון, על הרמתן הנחותה) לא חשבתי. עכשיו הבנתי!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78828
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
PA50 זו טלויזיה מסדרת VIERA, רק עכשיו הגיעו לארץ.
לא יודע עם איזה פאנל הם משתמשים (כנראה זהה לסדרה 8, אבל אני לא סגור על זה). לא ראיתי אותה אפילו.
לא יודע עם איזה פאנל הם משתמשים (כנראה זהה לסדרה 8, אבל אני לא סגור על זה). לא ראיתי אותה אפילו.
למיטב ידיעתי הווירה עוד לא הגיע לארץ
http://www.avland.co.uk/panasonic/th50p ... 0pv500.htm
אבל כשהמסך הזה יגיע הוא יהיה לדעתי הטוב ביותר בארץ הקודש
ישראל
http://www.avland.co.uk/panasonic/th50p ... 0pv500.htm
אבל כשהמסך הזה יגיע הוא יהיה לדעתי הטוב ביותר בארץ הקודש
ישראל
לפי מה שאני יודע יורוקום דחו קצת את ההגעה של סדרת הוויארה HD
מה שהגיע ובתצוגה היא סדרת ה60 היפהפיה EDTV
אם שראגי אמר שהוויארה HD הגיעה אז יכול להיות....
אוליי היא בנתב''ג בדיוטי פרי מסתובבת בינתיים לפני שהיא מגיעה...
ישראל
מה שהגיע ובתצוגה היא סדרת ה60 היפהפיה EDTV
אם שראגי אמר שהוויארה HD הגיעה אז יכול להיות....
אוליי היא בנתב''ג בדיוטי פרי מסתובבת בינתיים לפני שהיא מגיעה...
ישראל
ה-VIERA בארץ...
עופר , ישראל ואלון ,
כפי שהודעתי בפורום לפני כשבועיים , המסך המדובר הוא 42PA50 שחולק את אותו פנל דור שמיני עם אחיו המקצועי (להבדיל מהגירסה הביתית) ה-PWD8.
אני אישית יודע על ארבעה חברי הפורום שהמסך כבר הותקן בביתם.(כנראה שהם לא נמצאים כאן מספיק...
).
תמונה לדוגמא , בקישור הבא :
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 3690&pos=0
כפי שהודעתי בפורום לפני כשבועיים , המסך המדובר הוא 42PA50 שחולק את אותו פנל דור שמיני עם אחיו המקצועי (להבדיל מהגירסה הביתית) ה-PWD8.
אני אישית יודע על ארבעה חברי הפורום שהמסך כבר הותקן בביתם.(כנראה שהם לא נמצאים כאן מספיק...
תמונה לדוגמא , בקישור הבא :
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 3690&pos=0
רב סרן שמועתי מומלץ לקידום בדרגה...
ישראל,
הדבר היחיד שאני יכול למסור בשלב זה : יורוקום ויתרה לחלוטין על הבאת סידרת ה-500 לארץ , והחליטה לקדם את הגעת סידרת ה-600 החדשה !
הדבר היחיד שאני יכול למסור בשלב זה : יורוקום ויתרה לחלוטין על הבאת סידרת ה-500 לארץ , והחליטה לקדם את הגעת סידרת ה-600 החדשה !