האם אפשר בבקשה לציין מהו האזור הגיאוגרפי שבו בוצעה הבדיקה ?
אני עדיין עומד על כך שאין קליטה בהרבה מאוד מקומות בארץ במיוחד עם האנטנה המצחיקה שמגיעה עם הממיר.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק. הקולנוע שלי
ziv_r כתב:Lior_M,
בדיוק בגלל זה היבואן משווק את מקלט ה- DTT עם האנטנה האקטיבית, דבר אשר משפר רבות את הקליטה.
...
ואני מתעקש ואומר שגם עם אנטנות מוגברות לא קולטים באיזור המרכז (הרצליה רמת השרון וכו') ובאיזור צפון (חיפה קריות). הדבר תלוי גם אם אתם גרים בבניין בקומה ראשונה ומסביבכם ביניינים נוספים.
בקיצור שרשות השידור יידחפו את השידורים הדיגיטליים ל!@#@# ושייגבו ארנונה רק מתושביי מבשרת (קליטת שיא באיזור).
אנשים! בצעו בדיקה לפניי שאתם קונים ממיר! תשיגו ממיר מחבר או בידקו אופציית החזרת המוצר לחנות במיקרה של חוסר קליטה (רוב הסיכויים שזה יקרה).
uris, מה היה נותן לך HDMI במכשיר מסוג זה - מלבד כמובן ההרגשה החמימה בבטן שעכשיו הכל אצלך מחובר ב HDMI - ומה הייתה תוספת המחיר שהיית מוכן לשלם כדי לקבל זאת?
חשבתי שהבהרתי זאת בסיכום שלי. לעניות דעתי הממיר הזה אינו מיועד לקהל שמחפש פונקציונאליות מרשימה ומתקדמת במקלט DTT. זה מכשיר פשוט המיועד לקהל שכרגע קולט את השידורים האנלוגים מהאוויר ושאין לו שום רצון לשלם מעבר למינימום הנדרש כדי להמשיך ולקלוט את אותם שידורים אחרי שיכבו את המשדרים האנלוגים.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
Catskinner כתב:uris, מה היה נותן לך HDMI במכשיר מסוג זה - מלבד כמובן ההרגשה החמימה בבטן שעכשיו הכל אצלך מחובר ב HDMI - ומה הייתה תוספת המחיר שהיית מוכן לשלם כדי לקבל זאת?
חשבתי שהבהרתי זאת בסיכום שלי. לעניות דעתי הממיר הזה אינו מיועד לקהל שמחפש פונקציונאליות מרשימה ומתקדמת במקלט DTT. זה מכשיר פשוט המיועד לקהל שכרגע קולט את השידורים האנלוגים מהאוויר ושאין לו שום רצון לשלם מעבר למינימום הנדרש כדי להמשיך ולקלוט את אותם שידורים אחרי שיכבו את המשדרים האנלוגים.
...
אני מתיחס רק למחיר: האינובה 7002HD נמכר בחנויות ב299 ש"ח וברשת ראיתי בפחות, הוא כולל תמיכה בHD ,HDMI , הקלטה והקרנת סרטים דרך הUSB (כולל MKV ותרגום STR בעברית)
אני לא יודע מה מחיר האנטנה לבד אבל המחיר לא נראה מרשים ליכולת הבסיסית של המכשיר
ולא זו לא המלצה על האינובה כי למרות שיש לי אותו פרט לבדיקה קצרה של היכולות הוא לא בשימוש (אני רואה רק סרטים מהסטרימר) ולכן הנסיון שלי איתו קטן מאוד
ובקשר לאנטנה: אצלי ברחובות רואים בסדר עם האנטנה הפשוטה ובדיקת חיבור לאנטנה בגג לא שיפרה בכלל
a_yaron , בכל הסקירות וביקורות שלי אני נמנע לחלוטין מלחוות דעה על מחיר המוצר שאני סוקר. יש לזה מספר סיבות. ראשית, אין לי שום עניין להיכנס לשיקולים או לכיס של היבואן/מפיץ כי המחיר לצרכן זה נושא בינו לבין הצרכן. ירצו - יקנו. לא ירצו - לא יקנו.
הסיבה השניה היא שדיונים על כדאיות כלכלית או מחיר של מוצר זה או אחר לא מניבים שום דבר חיובי. היה מספיק שרשורים כאן באתר שהסתיימו בהאשמות של פרסום סמוי כדי להראות באופן אמפירי שהתיאוריה שלי בנוגע לשני יהודים בחדר אחד נכונה גם בהתיחס לפורומים.
כפי שאני רואה ומבין, התפקיד שלי זה לתת סקירה על מוצר בהיבט הטכני+תפעולי ולציין גם את המחיר ובכך לתת לצרכן את כל המידע הרלוונטי שיעזור לו בקניה. מה שאותו צרכן יחליט ומהם השיקולים שלו זה כבר הרבה מעבר ליכולת ההשפעה שלי וגם אם הייתה לי יכולת כזו אז היה בטוח שלא הייתי מפעיל אותה בסקירה שאני מנסה ככל האפשר שתהייה אובייקטיבית.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
ziv_r כתב:Lior_M,
בדיוק בגלל זה היבואן משווק את מקלט ה- DTT עם האנטנה האקטיבית, דבר אשר משפר רבות את הקליטה.
...
ואני מתעקש ואומר שגם עם אנטנות מוגברות לא קולטים באיזור המרכז (הרצליה רמת השרון וכו') ובאיזור צפון (חיפה קריות). הדבר תלוי גם אם אתם גרים בבניין בקומה ראשונה ומסביבכם ביניינים נוספים.
בקיצור שרשות השידור יידחפו את השידורים הדיגיטליים ל!@#@# ושייגבו ארנונה רק מתושביי מבשרת (קליטת שיא באיזור).
אנשים! בצעו בדיקה לפניי שאתם קונים ממיר! תשיגו ממיר מחבר או בידקו אופציית החזרת המוצר לחנות במיקרה של חוסר קליטה (רוב הסיכויים שזה יקרה).
...
קולט עם אנטנה מוגברת פשוטה ב-60 ש"ח מחנות חומרי חשמל.
כפר סבא.
Catskinner כתב:uris, מה היה נותן לך HDMI במכשיר מסוג זה - מלבד כמובן ההרגשה החמימה בבטן שעכשיו הכל אצלך מחובר ב HDMI - ומה הייתה תוספת המחיר שהיית מוכן לשלם כדי לקבל זאת?
...
ההתיחסות שלי היא פחות לסקירה ויותר לחלקים המודגשים בהודעה הקודמת שלך, אין שום טענות לדרך הסקור המוצלחת
קניתי את הממיר הזה ואכן עם האנטנה המצורפת אני מקבל 0 אחוזי קליטה.
האם יש הבדל גדול בין האנטנה האקטיבית שמוצגת בכתבה לבין האנטנות היקרות יותר כמו של lexus (זאת עם העיגול והצורה של 8 בפנים)?