קניית LG 47LD650 ממחסני חשמל וקבלה של מוצר שהוא חתול בשק מהם עזרה דחוף ממכם
תקשיבו ההורים שלי קנו את הטלויזיה הנל ממחסני חשמל , הזמינו אותה מהם וקיבלנו את הטלויזיה הביתה והקרטון כולו רשום באותיות סיניות כמדומני , עכשיו זה העלה בי חשד כלשהו כי היינו בטוחים שהטלויזיה תגיע עם תרגום עברי לתפריט ולגם לתרגום של הסרטים , מה שקרה בפועל שהתקינו לנו את הטלויזיה לקיר אז השלט קודם כל היה עם אותיות סיניות על הכפתורים ופשוט האנגלית מהצדדים של הכפתורים זאת אומרת שהסינית דומיננטית יותר זה החשד השני שהיה
לאחר מכן הפעלנו את הטלויזיה וגילינו שהתפריט מופיע באופציות או בשפה סינית מנדרינית או אנגלית וזהוווו בלי שום שפה אחרת לא רוסית ולא בטיחחח
וגם אותו דבר לגבי התרגום סרטים הוא מזהה רק אנגלית או סינית
עכשיו ביררנו את הנושאר עם מחסני חשמל והם טענו שהיבואן הוא י.שלום וככה הוא מספק את הטלויזיות והוא טוען שההורים שלי לא ציינו בפניו שהם רוצים טלויזיה עם עברית ושעברית יש רק אצל היבואן הרשמי ח.י
בקיצור עבדו עלינו כי הביאו לנו טלויזיה מספק "חאפר" שדאג להביא לנו טלויזיה שמתאימה למזרח הרחוק ולא לאירופה
ניחה השלט היה באנגלית נטו בלי סינית ומילא התפריט באנגלית , אבל תרגום לסרטים מ- USB אני לא יכול להפעיל כי הוא מזהה רק סינית או אנגלית ומחסני חשמל טוענים שנדפקנו עם הטלויזיה כי כבר קדחו לנו אותה לקיר
למי שרוצה לדעת היא עלתה לנו מהם 5700 ש"ח
מישהווו מוכן לעזור לי ??? מה הפתרון?
לאחר מכן הפעלנו את הטלויזיה וגילינו שהתפריט מופיע באופציות או בשפה סינית מנדרינית או אנגלית וזהוווו בלי שום שפה אחרת לא רוסית ולא בטיחחח
וגם אותו דבר לגבי התרגום סרטים הוא מזהה רק אנגלית או סינית
עכשיו ביררנו את הנושאר עם מחסני חשמל והם טענו שהיבואן הוא י.שלום וככה הוא מספק את הטלויזיות והוא טוען שההורים שלי לא ציינו בפניו שהם רוצים טלויזיה עם עברית ושעברית יש רק אצל היבואן הרשמי ח.י
בקיצור עבדו עלינו כי הביאו לנו טלויזיה מספק "חאפר" שדאג להביא לנו טלויזיה שמתאימה למזרח הרחוק ולא לאירופה
ניחה השלט היה באנגלית נטו בלי סינית ומילא התפריט באנגלית , אבל תרגום לסרטים מ- USB אני לא יכול להפעיל כי הוא מזהה רק סינית או אנגלית ומחסני חשמל טוענים שנדפקנו עם הטלויזיה כי כבר קדחו לנו אותה לקיר
למי שרוצה לדעת היא עלתה לנו מהם 5700 ש"ח
מישהווו מוכן לעזור לי ??? מה הפתרון?
- taoyossi
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5224
- שם מלא: יוסי ביטון
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 93 פעמים
אני חושב שיש כאן מקרה מאוד מאתגר מהבחינה הזו
שכן למעשה הוא קיבל דבר אשר לא התכוון אליו
ואת זה ניתן היה לגלות רק אחרי החיבור לחשמל
בכל מקרה הלתחיל בטוב ולבקש שיקחו , יתחילו הבעיות , לתעד הכל בכתב , הקלטות ואישורים ויש מוסדות במדינה שישמחו לסייע לו
שכן למעשה הוא קיבל דבר אשר לא התכוון אליו
ואת זה ניתן היה לגלות רק אחרי החיבור לחשמל
בכל מקרה הלתחיל בטוב ולבקש שיקחו , יתחילו הבעיות , לתעד הכל בכתב , הקלטות ואישורים ויש מוסדות במדינה שישמחו לסייע לו
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
לא ממש. לא ידוע לנו גם מה החבר חיפש, האם נשאלו השאלות האלו בחנות (אם כן אז חמור מאוד שלא אמרו לו), לא ידוע האם נפתח טרם ההפעלה הביתית, האם היה טכנאי. זה לא מפורט.9000es כתב:פשוט עוד דוגמא קלאסית של רכישת מסך ..... לא מחנות מתמחה ....
לקרוא לי.שלום "חאפר" זה קצת הגזמה, סה"כ יש לא מעט מהקוראים שרכשו מוצרים בייבוא שלו ולא נכוו.
הייתי מחפש פתרונות כרגע, אחד מהם הציע sagyle והא עדכון חומרה. יש לך עוד אלטרנטיבה והיא החזרה. אל תיכנס למלחמות, תחפש פתרונות - תקיפה לא תעזור לאף אחד וחבל על העצבים שלך.
stinky אתה צודק לגמרי . רק במקרה של הפעלה של הטלויזיה יכולנו לגלות שהיא עובדת עם תפריט סיני או אנגלי כנל לתרגום
דרך אגב אפשר לדעת מה יש בעדכון קושחה של הטלויזיה מה הוא מכיל <? שפה? עדכון ל- DTS ??
והורדתי את זה איך אני מתקין את זה בטלויזיה <?
דרך אגב אפשר לדעת מה יש בעדכון קושחה של הטלויזיה מה הוא מכיל <? שפה? עדכון ל- DTS ??
והורדתי את זה איך אני מתקין את זה בטלויזיה <?