המלצה למגבר והתייעצות לפני רכישה
אז ככה כמו שאמרתי בשרשור הקודם, ברשותי זוג רמקולים קדמיים של Bolero דגם 200, זוג אחוריים של KEF דגם Q15.2, סנטר של OMEGA וסאב אקטיבי של ימהה. כרגע יש לי מגבר של פיליפס שאין בו חיבור לסאב אני מעוניין לרכוש מגבר חדש כי צריך קצת לרענן את השורות ואני מחפש לעצמי מגבר במחיר של 1500 +-, אני יודע שהתקצוב נורא נורא נמוך אבל אני חייל וזה מה שיש לי כרגע, מעבר לזה אני לא מבקש את הכל במגבר, פשוט שיגביר טוב את כל העסק הזה, כל הסיפור של תמיכה בתלת מיימד HDMI וכו' לא כ"כ מדבר אליי כי המגבר עצמו ישמש בעיקר לשמיעת מוסיקה מהמחשב ככה שאין לזה כ"כ חשיבות אצלי כרגע, אשמח לקבל המלצות וסליחה אם שיגעתי אתכם, תודה מראש לעוזרים!
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
יש מצב שתמצא את האונקיו 308 במחיר הזה כי הוא בשלבי חיסול מלאי בהרבה חנויות בעקבות הגעתו זה לא מכבר של מחליפו, ה-309...
ראיתי את הדגם של הארמן שקרץ לי מאוד לעיין (אני חובב של הארמן מאז ומתמיד), ראיתי גם את האונקיו שקצת יותר יקר אבל אני יכול להסתדר, השאלה מבחינת התאמה שהרכיבים לא ישרפו ומצד שני לא יהיה יותר מדיי עומס על המגבר (למרות ההגנה הנפוצה), אני רוצה שהמגבר יוציא מהרכיבים את המקסימום-אני כמעט בטוח שההארמן מסוגל השאלה אם הרמקולים יעמדו בזה, מה דעתכם?
אור
טוב הבטחתי לעדכן והנה העידכון, היום בבוקר נרכש ההארמן המדהים! שומעים פשוט נפלא אני מרוצה עד השמיים בדיוק מה שרציתי בדיוק איך שדמיינתי אני חושב שזו פעם ראשונה שאני באמת מרוצה אני מאמין שתמונות לא ידברו אליכם אבל אם תרצו אז בכייף
תודה רבה לכל העוזרים עזרתם לי המון אתם לא מבינים בכלל, יש לי עוד שאלה אחת קטנה, סאב אקטיבי של ימהה העדיפות היא לכבות אותו כל פעם או להשאיר אותו דלוק ולתת לו להיות במצב "רדום" מה שנקרא ושידלק אוטומט כל פעם?
אור