ביטול הקוד האישי בממיר Yes Max Total
-
erezhazan1
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 10
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום,
זה נשמע אולי שאלה דבילית, אבל בכל פעולה שאני עושה בממיר אני מתבקש להקיש קוד אישי
יש אולי אפשרות לבטל את זה?
מכיוון שניסיתי לחפש בכל האפשרויות אבל הדבר היחידי שמצאתי זה האפשרות לשנות את הקוד.
זה נשמע אולי שאלה דבילית, אבל בכל פעולה שאני עושה בממיר אני מתבקש להקיש קוד אישי
יש אולי אפשרות לבטל את זה?
מכיוון שניסיתי לחפש בכל האפשרויות אבל הדבר היחידי שמצאתי זה האפשרות לשנות את הקוד.
-
erezhazan1
-
- חבר שרק התחיל

כן, לפני שהבנתי שצריך לעשות V על כולם היו הרבה יותר הגנות, אבל עדיין במלא פעולות שאני עושה
אני מתבקש להקיש קוד אישי, כגון מחיקת הקלטה שזאת פעולה שאני עושה הרבה יחסית וכו'.
אין שום דרך לבטל את זה?
אני מתבקש להקיש קוד אישי, כגון מחיקת הקלטה שזאת פעולה שאני עושה הרבה יחסית וכו'.
אין שום דרך לבטל את זה?
-
erezhazan1
-
- חבר שרק התחיל

למה דווקא 18+? ומה עם המחיקות של ההקלטות? אני לא אתבקש להקיש קוד אחר"כ? (אני משתמש בדוגמא של ההקלטות מכיוון שזאת הפעולה שאני עושה בתדירות גבוהה יחסית לדברים אחרים שאני מתבקש להקיש קוד בשבילם.)
-
erezhazan1
-
- חבר שרק התחיל

אין הגנה להקלטה, ובכל זאת אני מתבקש להקיש בכל פעם שאני רוצה למחוק הקלטה קוד אישי.
- UserName
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1236
- שם מלא: JonathanK
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
זה אולי בגלל שאתה מסמן את ההקלטה עם הכפתור הכתום ואז לוחץ יס, אתה צריך למחוק את זה ידנית ואז זה לא יבקש ממך.erezhazan1 כתב:אין הגנה להקלטה, ובכל זאת אני מתבקש להקיש בכל פעם שאני רוצה למחוק הקלטה קוד אישי....
-
erezhazan1
-
- חבר שרק התחיל

מ"ז למחוק את זה ידנית? יש דרך אחרת חוץ מללחוץ על הכפתור הכתום ואז יס?
- taoyossi
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5224
- שם מלא: יוסי ביטון
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 93 פעמים
הכפתור הכתום משמש למחיקה מרובה , של מס' הקלטות בו זמנית ....
אם אתהמוחק רק הקלטה אחת , סדר הפעילות הוא : לעמוד על ההקלטה הרצויה , ללחוץ על הלחצן YES , לסמן מחיקה ואישור
אם אתהמוחק רק הקלטה אחת , סדר הפעילות הוא : לעמוד על ההקלטה הרצויה , ללחוץ על הלחצן YES , לסמן מחיקה ואישור