מנהרות הכרמל - חתונה קתולית?
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73367
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
מעשה שהיה כך היה - היום הייתי צריך להגיע לגרנד קניון בחיפה. ביקשו ממני להגיע לכניסת הספקים מאחורי הקניון, כשראיתי שהקניון לפני וראיתי שלפניו יש פניה ימינה לכביש שמתעקל מאחוריו הנחתי לתומי שהכביש מוביל לחלק האחורי של הקניון. פניתי ימינה רק בשביל לגלות שהכביש מוביל בסופו למנהרות הכרמל. בשיא תמימותי הנחתי שבשלב כזה או אחר אוכל לתקן את הטעות ולהסתובב חזרה אחורה אל מחוץ למנהרות. להפתעתי הכביש הוביל ישירות אל תוך המנהרות בלי שום דרך להתחרט/להסתובב. כשהגעתי לעמדת התשלום הסברתי לבחור בבוטקה שפניתי בטעות לכביש ולא ניתנה שום אפשרות להתחרט ולחזור לאחור. לפי המבט בעיניים שלו כבר הסקתי שהשיחה הזו לא תוביל לשום מקום, שילמתי את הקנס והמשכתי בדרכי (כמובן שהייתי צריך לחזור חזרה בדר לא דרך על מנת לא לחזור שוב למנהרה ולשלם שוב תשלום על כיוון נוסף).
עכשיו השאלה שעולה לי בראש אם היא פשוטה, האם אני נאיבי בחושבי שאמורה להיות לי כלקוח אופציה להתחרט לפני הכניסה למנהרה ולחזור לאחור? הגזמתי?
עכשיו השאלה שעולה לי בראש אם היא פשוטה, האם אני נאיבי בחושבי שאמורה להיות לי כלקוח אופציה להתחרט לפני הכניסה למנהרה ולחזור לאחור? הגזמתי?