VT30 Panasonic
ביקורת חמה מהתנור:
http://www.flatpanelshd.com/review.php? ... 1303892383
אתה מתלבט בינו לבין D8000 פלאזמה או LED?
אתה מתלבט בינו לבין D8000 פלאזמה או LED?
שורה תחתונה מהסקירה...
But we also have to put things into perspective here. When it comes to picture quality Panasonic VT30 is not a huge revolution, and rather an evolution. This has been the case with Panasonic’s high-end models for a few years now and I have to say that if you already own the VT20/VT25 from 2010 there is not much incentive to upgrade.
But we also have to put things into perspective here. When it comes to picture quality Panasonic VT30 is not a huge revolution, and rather an evolution. This has been the case with Panasonic’s high-end models for a few years now and I have to say that if you already own the VT20/VT25 from 2010 there is not much incentive to upgrade.
-
aviwind
-
- חבר פעיל

- תגובות: 90
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
dor8 כתב:שורה תחתונה מהסקירה...
But we also have to put things into perspective here. When it comes to picture quality Panasonic VT30 is not a huge revolution, and rather an evolution. This has been the case with Panasonic’s high-end models for a few years now and I have to say that if you already own the VT20/VT25 from 2010 there is not much incentive to upgrade....
ומה עם המשפט האחרון-
But all in all there is no doubt that VT30 is another fantastic TV from Panasonic – and now with a new slim design and extended Smart TV functionality at a much lower introduction price than the 2010 VT range. Even though it is not a major leap forward in picture quality I am sure it will be one of the best TVs of 2011 in this price range – if not the best. And that is why I have no doubt that it deserves our Top Recommendation Award
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
dor8,
אני לא מבין מה הרלונטיות של המשפט שבחרת לצטט, אתה מכיר הרבה בעלי VT20 בארץ?
מצטרף לשאלה, מישהו יודע איפה אפשר לראות את המסך?
יש בארץ בגודל "55? (אני מבין שזה לא יהיה יבוא רשמי כי אין "55 לשוק האסייתי)
יש בארץ בגודל "55? (אני מבין שזה לא יהיה יבוא רשמי כי אין "55 לשוק האסייתי)
נחמד שפנסוניק שינתה קצת את השלט והתפריטיםApril כתב:ביקורת חמה מהתנור:
אתה מתלבט בינו לבין D8000 פלאזמה או LED?...
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

לא שאלתי על יורוקוםasaf23 כתב:עדיין לא הגיע, יהיה בגודל 42, 50 ו-65 אינץ'. אלא אם כן פנסוניק תפתיע ויגיעו הדגמים האירופאים....
But we also have to put things into perspective here. When it comes to picture quality Panasonic VT30 is not a huge revolution, and rather an evolution. This has been the case with Panasonic’s high-end models for a few yearsMistoffelees כתב:dor8,
יש בארץ בגודל "55? (אני מבין שזה לא יהיה יבוא רשמי כי אין "55 לשוק האסייתי)...
התכוונתי בעיקר לחלק הזה של המשפט . ברור שזה מסך מעולה רק שלפי הסקירה אין פה שיפור משמעותי
של הביצועים ביחס לדגם של השנה שעברה.
הרבה ציפיות היו מהמסך אחרי שהוצג בCES .
- jaksirak
- חבר ותיק

- תגובות: 1397
- שם מלא: קובי כהן
- נתן תודות: 139 פעמים
- קיבל תודות: 68 פעמים
ולכל חובבי ה KURO למינהם (ואני בינהם) הנה עוד ציטוט מהסקירה:
[left]
לכל אלה שהיה להם ספק
[left]
[/left]After calibration measured black level to 0.02 cd/m2, which is great but not perfect. Pioneer’s KURO plasma TVs had pretty much perfect blacks (although some floating) and Panasonic has not reached that level yet....
לכל אלה שהיה להם ספק
בברכה קובי כהן
למה לא המשכת לצטט ??jaksirak כתב:ולכל חובבי ה KURO למינהם (ואני בינהם) הנה עוד ציטוט מהסקירה:
[left][/left]After calibration measured black level to 0.02 cd/m2, which is great but not perfect. Pioneer’s KURO plasma TVs had pretty much perfect blacks (although some floating) and Panasonic has not reached that level yet....
![]()
לכל אלה שהיה להם ספק...
"Black depth on Panasonic VT30 has been improved from last year’s VT20/VT25 - and there’s a visible difference in a side-by-side comparison. VT30 also beats Samsung’s 2010 C8000 / C7000 plasma-TV. However, the best black levels today are still achieved on LED models with local dimming, such as LG LE8500 or Bang & Olufsen BeoVision 7-55."
אם אני מבין אנגלית טוב כתוב פה שהשחורים הטובים ביותר שיש כיום מופקים ממסכי LED בטכנולוגיית
local dimming. וזה אומר שגם טובים יותר מהקורו החביב והותיק.
- jaksirak
- חבר ותיק

זה הכל עניין של הבנת הנקרא.
אני מבין את זה אחרת ממך:
השחור האולטימטיבי, השחור שאליו משווים הוא ה KURO.
עם זאת כיום לא מייצרים KURO והמסך שכן מיוצר כיום וכן נותן ביצועים הכי טובים (שוב, מסכים עכשוויים) הם (לכאורה) מסכי LED בטכנולוגיית local dimming
נא לא לקפוץ, ככה אני מבין את זה, יש מצב שאני טועה. אם אני טועה, אז כותב הסקירה הוא בדיסונסס, סותר את עצמו.
אני מבין את זה אחרת ממך:
השחור האולטימטיבי, השחור שאליו משווים הוא ה KURO.
עם זאת כיום לא מייצרים KURO והמסך שכן מיוצר כיום וכן נותן ביצועים הכי טובים (שוב, מסכים עכשוויים) הם (לכאורה) מסכי LED בטכנולוגיית local dimming
נא לא לקפוץ, ככה אני מבין את זה, יש מצב שאני טועה. אם אני טועה, אז כותב הסקירה הוא בדיסונסס, סותר את עצמו.
בברכה קובי כהן
- jaksirak
- חבר ותיק

כנראה.dor8 כתב:אז כנראה שכל אחד יבין מזה מה שהוא ירצה להבין מזה.אז כותב הסקירה הוא בדיסונסס...
ואני מבין ממך שאם אכן כותב הסקירה באמת התכוון למה שאמרתי אז כנראה שהוא בדיסוננס חמור ביותר
ואין לו מושג על מה שהוא מדבר...
...
בטח כתב את זה באמצע הלילה....
אפרופו... הגיע זמני גם כן. לילה טוב
בברכה קובי כהן
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

יש בעיר הקודש VT30 בגודל 55"?