היכן ניתן למצוא באזור חיפה סאב של פרדיים ?
שלום
אני בוחן מספר סאבים לקניה. לאחר שבחנתי B&W ASW610 אני רוצה לבחון סאב של פרדיים מסדרת DSP .
אני יודע שבאזור המרכז יש את סטריאו סטאר שעובד חזק עם מוצרים של פארדיים , אצל מי ניתן להשיג באזור חיפה ?
תודה.
אני בוחן מספר סאבים לקניה. לאחר שבחנתי B&W ASW610 אני רוצה לבחון סאב של פרדיים מסדרת DSP .
אני יודע שבאזור המרכז יש את סטריאו סטאר שעובד חזק עם מוצרים של פארדיים , אצל מי ניתן להשיג באזור חיפה ?
תודה.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
לא ניתןLiorShap כתב:שלום
תודה....
סטריאו סטאר מוכרים את בלעדית את המותג.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

חבל כי מדובר באחלה חברה. לדעתי שווה נסיעה לפ״תLiorShap כתב:הבנתי,
טוב , אחיה עם זה.
חברה אחת פחות , פחות כאב ראש בבחירה הסופית.
תודה....
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
במחירים שסטריאו סטאר מוכרים את הפאראדיים . שווה לעשות טיול לחו"ל ולהביא אותו בדרך .LiorShap כתב:הבנתי,
טוב , אחיה עם זה.
תודה....
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
9000es ,
בוא תעדכן אותי במשהו שאני לא יודע...
הרי להתקשר לשם ולבקש מחיר בטלפון זה כאילו הרגתי מישהו. אם אתה לא בא לחנות אתה לא נחשב..
בכלל , כל הנושא של אודיו וקולנוע ביתי בארץ , ברוב העסקים , המחיר הוא נע בין המצב רוח של בעל העסק באותו
יום או במקרה אחר בסבלנותו של הלקוח להציק כמה שניתן למוכר.
זה לא כמו לקנות מחשב למשל , אתה נכנס לאתר של חנות מסוימת ויודע בדיוק מה להזמין וכמה זה יעלה.
חבל.
הרי להתקשר לשם ולבקש מחיר בטלפון זה כאילו הרגתי מישהו. אם אתה לא בא לחנות אתה לא נחשב..
בכלל , כל הנושא של אודיו וקולנוע ביתי בארץ , ברוב העסקים , המחיר הוא נע בין המצב רוח של בעל העסק באותו
זה לא כמו לקנות מחשב למשל , אתה נכנס לאתר של חנות מסוימת ויודע בדיוק מה להזמין וכמה זה יעלה.
חבל.
אכן מדובר בחברה מעולה אבל בשביל הדגם הנ"ל באמת שלא שווה לנסוע.istarmini כתב:חבל כי מדובר באחלה חברה. לדעתי שווה נסיעה לפ״תLiorShap כתב:הבנתי,
טוב , אחיה עם זה.
תודה.......
תלוי מי קונה ואיך הוא משלם, אני קניתי מהם את הסטודיו 100 (במזומן) במחיר קרוב מאוד למחיר שהם נמכרים בארה"ב.9000es כתב:במחירים שסטריאו סטאר מוכרים את הפאראדיים . שווה לעשות טיול לחו"ל ולהביא אותו בדרך .LiorShap כתב:הבנתי,
טוב , אחיה עם זה.
תודה.......
- roig
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 436
- שם מלא: רועי גואטה
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
חבל כי מדובר באחלה חברה. לדעתי שווה נסיעה לפ״ת[/quote]
אכן מדובר בחברה מעולה אבל בשביל הדגם הנ"ל באמת שלא שווה לנסוע.[/quote]
לטעמי אתה טועה ובענק .יש לי את ה-DSP3400.השוואתי אותו לפני חצי שנה לסאנפייר EQ SIN ולדגם מסוים מסדרה גבוהה של BMW(אני לא זוכר את הדגם) והוא לקח בהפרש ענק!!!
ושוב לדעתי לא תמצא בקנייה בארץ סאב עד 10K טוב ממנו.
בהצלחה
אכן מדובר בחברה מעולה אבל בשביל הדגם הנ"ל באמת שלא שווה לנסוע.[/quote]
לטעמי אתה טועה ובענק .יש לי את ה-DSP3400.השוואתי אותו לפני חצי שנה לסאנפייר EQ SIN ולדגם מסוים מסדרה גבוהה של BMW(אני לא זוכר את הדגם) והוא לקח בהפרש ענק!!!
בהצלחה
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
אני לא מבין מה הבעיה ... מנסיון שלי המחיר שהצלחתי בזמנו להשיג מהם היה רחוק מהמציאות .LiorShap כתב:9000es ,
חבל....
הלוואי שתצליח לקבל מחיר הגון . מדובר בסאבים מצויינים .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
זו חנות מתמחה עם תמחור מאוד אגרסיבי,
בסקרי שוק שבצעתי לכל מני מערכות שמע וודיאו של כל מיני חברים
ההצעות שהם נתנו לרוב היו טובות מרוב החנויות המתמחות ,
ואגב הם מאלו שכן נותנים מחיר בטלפון.
עוד משהו - בגלל שהם גם היבואן של פאראדיים והם גם החנות הבלעדית (כמעט) שמשווקת אותו הם גם יכולים ולרוב נותנים תמחור יחסית טוב,
ולא כמו במוצרים מיבואן אחר שבהם גם החנות צריכה לגזור קופון וגם היבואן, ויכולת המשחק והגמישות בהורדת המחיר של בעל החנות היא קטנה .
עוד משהו - בגלל שהם גם היבואן של פאראדיים והם גם החנות הבלעדית (כמעט) שמשווקת אותו הם גם יכולים ולרוב נותנים תמחור יחסית טוב,
ולא כמו במוצרים מיבואן אחר שבהם גם החנות צריכה לגזור קופון וגם היבואן, ויכולת המשחק והגמישות בהורדת המחיר של בעל החנות היא קטנה .
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

טוב נו כנראה איציק רצה לרכוש שם פיוניר והם לא אהבו את הרעיון כי הם אוהבים למכור יותר את ימאההitsik123 כתב:זו חנות מתמחה עם תמחור מאוד אגרסיבי,
ולא כמו במוצרים מיבואן אחר שבהם גם החנות צריכה לגזור קופון וגם היבואן, ויכולת המשחק והגמישות בהורדת המחיר של בעל החנות היא קטנה ....
וברצינות מדובר באחלה חנות ,שברגע שאתה מגלה רצינות ניתן להגיע למחיר הוגן. בנוסף לא מן הנמנע שהם יאפשרו לקחת את הסאב לשישי שבת לבדיקה בבית ברגע שהלקוח מגלה סימני רכישה רציניים .
- gechts
- חבר ותיק

- תגובות: 2509
- שם מלא: שלומי גכט
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 201 פעמים
אכן מדובר בחברה מעולה אבל בשביל הדגם הנ"ל באמת שלא שווה לנסוע.[/quote]roig כתב:חבל כי מדובר באחלה חברה. לדעתי שווה נסיעה לפ״ת...
בהצלחה[/quote]
אני כמובן חולק על דעתך , אבל לא נתעסק ב"למי יש יותר גדול", לדעתי B&W חברה בקנה מידה ובעלת שם עולמי,
עם תמחור מוגזם אומנם, אבל יש לפאראדיים קצת זמן וקילומטראג'.
עם זאת, היא חברה טובה, חבל שאין לה יבואן רציני בארץ, שהוא לא חנות.
דוגמת מה שקרה עם MONITOR AUDIO שהייתה בבלעדיות אצל "אמנון", ולאחר מכן היום עברה ליבואן שמאפשר
לשווק אותם לכל החנויות ובכך לייצר תחרות בתמחור.
סליחה לא הגזמת ?!
לדעתי B&W חברה בקנה מידה ובעלת שם עולמי, אולי לטעמך ! האמת שאין עליהם בפירסום ושיווק
אבל אחד כנגד אחד כל אחד לפי טעמו סורי זה לא זה
כפי שאני רואה רובם פה אוהבים אותם אבל פורום זה לא דבר קובע ! זה עשירית מהרוב הכולל
יש להם דברים טובים חלילה אבל לא כל המוסיף גורע ! לילה טוב 
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
jadis אתה מתבזבז פה בפורום אתה צריך לכתוב קומיקס!