yes משנה מדיניות תמחור: מוזילה את ממיר ה-yesMaxTotal
-
Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
לא הבנתי מה זה כמה שקלים ואם זה רלוונטי גם ללקוחות קיימים או רק ללקוחות חדשים. אם זה בסך הכל הטבה של 5 שקלים בחודש ורק ללקוחות חדשים אז זה לא מעניין בכלל וסתם תרגיל פרסומי כדי למשוך לקוחות. אם גם לקוחות קיימים יקבלו את ההטבה וידובר בלפחות 15-20 שקלים הוזלה אז כל הכבוד להם.
-
Mistoffelees
- חבר מביא חבר

זה נשמע כמו תרגיל לגרום לאנשים להשתמש ב-VOD
כל ההתנהלות של יס עם ממירי ה-HD די עלובה. הביקוש הוא לממירי HD רגילים, מי שכבר יש לו מקס בבית לא צריך עוד אחד, אבל מספר ממירי HD בבית זה דבר שהרבה אנשים רוצים אבל החוצפנים האלה דוחפים כל ממיר מקליט נוסף ב-50 ש"ח.
אלעד
נורא פשוט ,אחרי שהחדירו את המכשיר ,עכשיו הזמן לקצור את הפירות .
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4061176,00.html
הערכה שלי : עכשיו זה 9.9 שקל ,תוך שנה המחיר יהיה שווה להוט 16 שקל.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4061176,00.html
הערכה שלי : עכשיו זה 9.9 שקל ,תוך שנה המחיר יהיה שווה להוט 16 שקל.
-
Mistoffelees
- חבר מביא חבר

שעור בשיווק 101:
מציגים כותרת שנראית כמו בשורה טובה אבל היא בעצם חדשה ממש לא טובה לשאר הלקוחות ובשבילי שאצטרך להתחיל לשלם על ה-VOD
מציגים כותרת שנראית כמו בשורה טובה אבל היא בעצם חדשה ממש לא טובה לשאר הלקוחות ובשבילי שאצטרך להתחיל לשלם על ה-VOD
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
עם כל הפרסומים בכל המקומות, לא ממש הבנתי.
אני לקוח כשנה וחצי, יש לי VOD, אני לא משלם על החיבור ל-VOD אלא רק על התכנים שבתשלום, במידה והזמנתי.
מפה מה קורה? אני אתחיל לשלם אקסטרה על זה שיש לי בכלל חיבור ל-VOD? או שזה רק מסלולים חדשים למצטרפים חדשים, עם או בלי VOD?
אני לקוח כשנה וחצי, יש לי VOD, אני לא משלם על החיבור ל-VOD אלא רק על התכנים שבתשלום, במידה והזמנתי.
מפה מה קורה? אני אתחיל לשלם אקסטרה על זה שיש לי בכלל חיבור ל-VOD? או שזה רק מסלולים חדשים למצטרפים חדשים, עם או בלי VOD?
-
Mistoffelees
- חבר מביא חבר

theAman,
כזכור לי אתה לקחת מסלול שכולל Max HD, במסלול כזה לפי הבנתי לא תצטרך לשלם תוספת כי הוא כלל את ה-VOD כחלק ממנו.
אצלי ה-MAX HD בפקדון ואני משלם עליו כיום דמי שימוש בסך כ-20 ש"ח בחודש
דמי השימוש להבנתי אינם כוללים VOD.
כזכור לי אתה לקחת מסלול שכולל Max HD, במסלול כזה לפי הבנתי לא תצטרך לשלם תוספת כי הוא כלל את ה-VOD כחלק ממנו.
אצלי ה-MAX HD בפקדון ואני משלם עליו כיום דמי שימוש בסך כ-20 ש"ח בחודש
דמי השימוש להבנתי אינם כוללים VOD.