האם ניתן לראות סרטים 3D על טלוויזות שהם לא 3D?
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
חיובי,
ישנו מתאם של חברת 3DVIP המאפשר לצפות בתוכן 3D גם על מסכים בעלי תדר רענון גבוה שלא מוגדרים כ3D וגם על מסכים עם קצב 60HZ, כשה3D המתקבל הוא 30HZ לכל עין.
המחיר הוא לא זול, כ500$ ובמקרה של שימוש ב60HZ ישנו גם הבהוב של 30HZ שעלול להפריע לחלק מהאנשים.
ישנו מתאם של חברת 3DVIP המאפשר לצפות בתוכן 3D גם על מסכים בעלי תדר רענון גבוה שלא מוגדרים כ3D וגם על מסכים עם קצב 60HZ, כשה3D המתקבל הוא 30HZ לכל עין.
המחיר הוא לא זול, כ500$ ובמקרה של שימוש ב60HZ ישנו גם הבהוב של 30HZ שעלול להפריע לחלק מהאנשים.
No place like home.......... Theater
תודה רבה .
ויש לי עוד שאלה קטנה.
נכון שיש את הטלוויזיות החדשות היום שקיים להם הפיצר של העברת תמונה ב Real Time מ 2D ל 3D?
רציתי לדעת איך האיכות של הדבר הזה ואם זה באמת נכון.
יש לי פשוט ויכוח קטן עם איזה בחור...
תודה רבה מראש .
ויש לי עוד שאלה קטנה.
נכון שיש את הטלוויזיות החדשות היום שקיים להם הפיצר של העברת תמונה ב Real Time מ 2D ל 3D?
רציתי לדעת איך האיכות של הדבר הזה ואם זה באמת נכון.
יש לי פשוט ויכוח קטן עם איזה בחור...
תודה רבה מראש .
opv כתב:חיובי,
המחיר הוא לא זול, כ500$ ובמקרה של שימוש ב60HZ ישנו גם הבהוב של 30HZ שעלול להפריע לחלק מהאנשים....
יש מצב שהמתאם הזה מתאים לפיליפס 9704 ?
שמתי לב שהוא דורש כניסת 720P 120\100HZ
הגיוני ?
זה ינגן קבצי SBS על הTV שלי ?
נ.ב
השוני בין TV 3D ל 2D זה לא המטריצה במסך שמקטבת ? (בסך הכל מעבד שמחבר את התמונות בפסים ?)
- opv
- חבר מביא חבר

אני אענה רק על הנ.ב.EliranBA כתב:opv כתב:חיובי,
המחיר הוא לא זול, כ500$ ובמקרה של שימוש ב60HZ ישנו גם הבהוב של 30HZ שעלול להפריע לחלק מהאנשים....
יש מצב שהמתאם הזה מתאים לפיליפס 9704 ?
שמתי לב שהוא דורש כניסת 720P 120\100HZ
הגיוני ?
זה ינגן קבצי SBS על הTV שלי ?
נ.ב
השוני בין TV 3D ל 2D זה לא המטריצה במסך שמקטבת ? (בסך הכל מעבד שמחבר את התמונות בפסים ?)...
במסכי ה3D עם משקפיים אקטיביות, ההבדל בין מסך 3D למסך 2D הוא היכולת לעבוד בקצב רענון גבוה, 96HZ ומעלה.
המטריצה המקטבת רלוונטי למסכים התומכים במשקפיים פסיביים מקטבים, פחות נפוצים ולא רלונטיים למוצר הנ"ל.
- opv
- חבר מביא חבר

אני חושב שזה מתאים לכל מסך 60HZ ומעלה, השאלה באיזו איכות.EliranBA כתב:יש עוד אופציות ?
האם זה מתאים ל9704 ?
יש לה 200 HZ לפי מה שידוע לי ......
ה200HZ זה נראה לי באינטרפולציה ולא יכולת לקבל סיגנל ב200HZ.
- michanonymi
-
- חבר פעיל

- תגובות: 65
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
שלום,אני לא קשור לנושא אבל בגלל שאתם נשמעים כמומחים לנושא 3D יש לי שאלה שתמיד לא קיבלתי תשובה
האם הטלויזיות החדשות שתומכות ב3D מצריכות צפייה עם משקפיים?
ואם כן עם משקפיים אז בעצם איכות הצפייה בHD נפגעת כי צריכים לראות את כל הסרט עם משקפיים נכון?
אשמח לתשובות תודה וערב טוב
ואם כן עם משקפיים אז בעצם איכות הצפייה בHD נפגעת כי צריכים לראות את כל הסרט עם משקפיים נכון?
אשמח לתשובות תודה וערב טוב
- opv
- חבר מביא חבר

כל הטלויזיות התומכות ב3D כיום, מצריכות שימוש במשקפיים, בד"כ אקטיביים.michanonymi כתב:שלום,אני לא קשור לנושא אבל בגלל שאתם נשמעים כמומחים לנושא 3D יש לי שאלה שתמיד לא קיבלתי תשובה
אשמח לתשובות תודה וערב טוב...
לאיזה פגיעה בחווית הצפיה אתה מתכוון? גם בקולנוע צופים ב3D עם משקפיים.
- michanonymi
-
- חבר פעיל

הפגיעה בחווית הצפייה שאני מתכוון היא שאם אתה צופה עם משקפיים שצד אחד אדום וצד שני כחול במשקפיים מן הסתם אתה לא רואה את הסרט בצבעים הטבעיים שלו מן הסתם זה כבר פגיעה בחווית הצפייהopv כתב:כל הטלויזיות התומכות ב3D כיום, מצריכות שימוש במשקפיים, בד"כ אקטיביים.michanonymi כתב:שלום,אני לא קשור לנושא אבל בגלל שאתם נשמעים כמומחים לנושא 3D יש לי שאלה שתמיד לא קיבלתי תשובה
לאיזה פגיעה בחווית הצפיה אתה מתכוון? גם בקולנוע צופים ב3D עם משקפיים....
חבר יקר,michanonymi כתב:הפגיעה בחווית הצפייה שאני מתכוון היא שאם אתה צופה עם משקפיים שצד אחד אדום וצד שני כחול במשקפיים מן הסתם אתה לא רואה את הסרט בצבעים הטבעיים שלו מן הסתם זה כבר פגיעה בחווית הצפייהopv כתב:כל הטלויזיות התומכות ב3D כיום, מצריכות שימוש במשקפיים, בד"כ אקטיביים.michanonymi כתב:שלום,אני לא קשור לנושא אבל בגלל שאתם נשמעים כמומחים לנושא 3D יש לי שאלה שתמיד לא קיבלתי תשובה
לאיזה פגיעה בחווית הצפיה אתה מתכוון? גם בקולנוע צופים ב3D עם משקפיים.......
אתה מאוד לא מעודכן בשיטות התלת מימד שנעשה בהן שימוש היום. יש הרבה מה להגיד ולספר, לכן אני ממליץ שתקרא לפחות אחד מהמאמרים המוצלחים שנכתבו באתר ע"מ ללמוד עוד. למשל, זה:
תלת מימד בקולנוע ביתי
- michanonymi
-
- חבר פעיל

אוקי תודה עזרת לי מאוד להבין,אז כמו שהבנתי במשקפיי הACTIVE רואים תמונה רגילה מבחינת הצבעיםMovieBit כתב:חבר יקר,michanonymi כתב:הפגיעה בחווית הצפייה שאני מתכוון היא שאם אתה צופה עם משקפיים שצד אחד אדום וצד שני כחול במשקפיים מן הסתם אתה לא רואה את הסרט בצבעים הטבעיים שלו מן הסתם זה כבר פגיעה בחווית הצפייהopv כתב:כל הטלויזיות התומכות ב3D כיום, מצריכות שימוש במשקפיים, בד"כ אקטיביים.michanonymi כתב:שלום,אני לא קשור לנושא אבל בגלל שאתם נשמעים כמומחים לנושא 3D יש לי שאלה שתמיד לא קיבלתי תשובה
לאיזה פגיעה בחווית הצפיה אתה מתכוון? גם בקולנוע צופים ב3D עם משקפיים.......
אתה מאוד לא מעודכן בשיטות התלת מימד שנעשה בהן שימוש היום. יש הרבה מה להגיד ולספר, לכן אני ממליץ שתקרא לפחות אחד מהמאמרים המוצלחים שנכתבו באתר ע"מ ללמוד עוד. למשל, זה:
תלת מימד בקולנוע ביתי...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78879
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים