שלום אני רוצה עצה לגביי רמקולי סראונד של PURE ACUSTICS
שלום חברים,
אני דיי חדש כאן ורציתי בבקשה ייעוץ לגביי רמקולי סראונד של החברה
PURE ACUSTICS דגם B-POLAR
http://www.getit.co.il/ie2/Direct.asp?PID=21902&ref=12
צירפתי כאן את הלינק, מישהו יכול לומר לי איך הרמקולים האלו?
המפרט של הציוד שיש לי הוא:
מגבר HARMAN KARDON AVR1500
רמקולים קידמיים DALI 5500
סאב PURE ACUSTICS
ורמקולי סראונד אני כרגע רוצה לקנות.
תודה רבה .
אני דיי חדש כאן ורציתי בבקשה ייעוץ לגביי רמקולי סראונד של החברה
PURE ACUSTICS דגם B-POLAR
http://www.getit.co.il/ie2/Direct.asp?PID=21902&ref=12
צירפתי כאן את הלינק, מישהו יכול לומר לי איך הרמקולים האלו?
המפרט של הציוד שיש לי הוא:
מגבר HARMAN KARDON AVR1500
רמקולים קידמיים DALI 5500
סאב PURE ACUSTICS
ורמקולי סראונד אני כרגע רוצה לקנות.
תודה רבה .
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אז ככה:
מצד אחד, היצרן PURE Acoustics נחשב כ"חברת מדבקה" = חברה סינית עם איכות ירודה עד סבירה מינוס.
מצד שני, לא תמצא רמקולים איכותיים במחיר דומה (ואפילו כפול).
הרמקולים עובדים בשיטת בי-פולר = פיזור נרחב של אפקטי הסראונד האחורי (טוב לסרטים).
מנגד, בהאזנה למוסיקה רב ערוצית, הדבר פוגע בדיוק של הצליל.
מצד אחד, היצרן PURE Acoustics נחשב כ"חברת מדבקה" = חברה סינית עם איכות ירודה עד סבירה מינוס.
מצד שני, לא תמצא רמקולים איכותיים במחיר דומה (ואפילו כפול).
הרמקולים עובדים בשיטת בי-פולר = פיזור נרחב של אפקטי הסראונד האחורי (טוב לסרטים).
מנגד, בהאזנה למוסיקה רב ערוצית, הדבר פוגע בדיוק של הצליל.
ליאור
עוד 100 ש"ח והייתי לוקח את המורל LI1
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
- logankungfu
- חבר ותיק

- תגובות: 2462
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
דן, זה שיש להם אתר לא אומר הרבה.
אז זו מדבקה מושקעת. בנוסף, הדגמים שנמכרים בארץ כלל לא מופיעים שם.
ולבסוף, שמעתי בזמנו וידוי אישי של חבר טוב של האדם מאחורי סיירוס אלקט' (היבואן) לגבי מה מיבא החבר שלו..
כהגדרתו: "*** סיני".
ברור שיש חברות טובות מאוד שמייצרות בסין- וינסנט, ג'וליידה, וורפדיל ברמקולים ועוד, אבל מה שמבדיל בינן לבין המדבקות הוא טקטיקות השיווק, איכות המוצרים (בראש ובראשונה), וכן העובדה שחברות אלו לא מנסות להסתיר את מקום הייצור- נהפוך הוא, הן מציינות זאת בתור הסיבה למחיריהן הנמוכים יחסית.
בפיור אקוסטיקס המצב אינו כזה, ומניסיון אישי, איכות המוצרים נמוכה.
אז זו מדבקה מושקעת. בנוסף, הדגמים שנמכרים בארץ כלל לא מופיעים שם.
ולבסוף, שמעתי בזמנו וידוי אישי של חבר טוב של האדם מאחורי סיירוס אלקט' (היבואן) לגבי מה מיבא החבר שלו..
כהגדרתו: "*** סיני".
ברור שיש חברות טובות מאוד שמייצרות בסין- וינסנט, ג'וליידה, וורפדיל ברמקולים ועוד, אבל מה שמבדיל בינן לבין המדבקות הוא טקטיקות השיווק, איכות המוצרים (בראש ובראשונה), וכן העובדה שחברות אלו לא מנסות להסתיר את מקום הייצור- נהפוך הוא, הן מציינות זאת בתור הסיבה למחיריהן הנמוכים יחסית.
בפיור אקוסטיקס המצב אינו כזה, ומניסיון אישי, איכות המוצרים נמוכה.
- logankungfu
- חבר ותיק

וכן, אני זוכר היטב את השרשורים האינסופיים בעניין, ולא השתכנעתי.
זו חברת מדבקה, בנשימה אחת עם Koda, ADC, PROAUDIO, STORM וכו'.
ואם היא לא, אז היא צריכה להזדעק על האופן שבו היא מוצגת ונמכרת באותו אופן כמו כל שאר המדבקות.
ואם היא לא, אז היא צריכה להזדעק על האופן שבו היא מוצגת ונמכרת באותו אופן כמו כל שאר המדבקות.
- logankungfu
- חבר ותיק

סורי ניסים..
התפלק לי
התפלק לי
נמר אמר שהם לא מדבקה !
בכל אופן זה "רמקול הסראונד עם יכולת ערבול מדהימה !!!!"
מערבל ומערבב את בינתו של הקונה
דן
דן
רב סרן-רועי קליין.
- נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7772
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
tascam כתב:נמר אמר שהם לא מדבקה !
דן...
עיניין הפיור אקוסטיק כבר הוכח לכן לא אחזור לויכוחים..
אחרי בדיקות מקיפות של מרטין הוכח שפיור אקוסטיק היא חברה קיימת.
חבל להטעות חברים..
- udif
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2080
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
בוא נגדיר מה זאת חברת מדבקה.logankungfu כתב:וכן, אני זוכר היטב את השרשורים האינסופיים בעניין, ולא השתכנעתי.
ואם היא לא, אז היא צריכה להזדעק על האופן שבו היא מוצגת ונמכרת באותו אופן כמו כל שאר המדבקות....
מבחינתי זו חברה שלא עושה שום R&D אלא קונה מודל OEM של *** סיני ושמה מדבקה עם שמה. אין שום קשר לאיכות המוצר. אם Pure Acoustics מתכננת את "הזבל" שלהם בעצמם (שמתי "***" במרכאות מכיון שלא שמעתי אותו מעולם ואיני יכול לחוות עליו דעה אמיתית), ומפעל בסין מייצר את ההרמקול רק עבורם לפי ההגדרות שלהם, אז זה לא מוצר מדבקה. זה פשוט רמקול שמיוצר בסין. לא פחות ולא יותר.
גם במוצרי מדבקה אני מבחין במדרגות (לא מבחינת איכות - מבחינת הגינות שווקית):
1. יש את אלו שממציאים brand name משלהם,
2. יש שפלים יותר שלוקחים פירמה ידועה ומעוותים את שמה בשביל להטעות את הציבור (Sany וכו')
3. ויש את שיא השפלות וזה להעתיק ללא בושה שמות אמיתיים בעלי עבר מפואר (או יותר גרוע - לקנות זכויות לשימוש במותג אמיתי מבעלי הזכויות) ולהדביק את זה על הזבל שלהם. ע"ע Sansui, ITT, PILOT וכו'
- liranpereg
- חבר פעיל

- תגובות: 87
גם לי יש סט של פיור אקוסטיקס ואני דווקא מרוצה ++
מה יש לכם מהחברת מדבקה?
מה זה משנה חברת מדבקה או לא? למי לעזאזל אכפת?
אם מישהו שומע את הפיור אקוסטיקס וזה הסכום שהוא מוכן להציע...
למה לא לקנות?!
כל אלה שהם לא חולי סאונד דווקא קונים פיור אקוסטיקס
לא בגלל שהם לא מבינים
בגלל שהפיור אקוסטיקס מצליחים לשכנע הרבה אנשים
אז מה זה משנה אם הם מיוצרים בסין ואם הדביקו עליהם מדבקה?
מה יש לכם מהחברת מדבקה?
מה זה משנה חברת מדבקה או לא? למי לעזאזל אכפת?
אם מישהו שומע את הפיור אקוסטיקס וזה הסכום שהוא מוכן להציע...
למה לא לקנות?!
כל אלה שהם לא חולי סאונד דווקא קונים פיור אקוסטיקס
לא בגלל שהם לא מבינים
בגלל שהפיור אקוסטיקס מצליחים לשכנע הרבה אנשים
אז מה זה משנה אם הם מיוצרים בסין ואם הדביקו עליהם מדבקה?
- logankungfu
- חבר ותיק

לירן, עזוב, נושא טחון.
למה לא לקנות מחברות מדבקה: כי הן לא מציגות את עצמן ככאלה ונוקטות בשיטות שיווק הגובלות בהטעיה, ובהתאם גם גובות מחירים בלתי פרופורציונליים ל ח*א שהן מוכרות.
אני, אישית, לא אוהב שעובדים עלי. אם הם היו מציגים עצמם כראוי, הייתי לוקח את זה בשיקולים שלי אם לקנות או לא.
אבל ברגע שהם קוראים לעצמם "חברת איקס- USA", זו כבר הטעיה. למעשה, בכך שהם מציגים את עצמם במבנה תאגידי שונה מהמציאות זו הטעיה. הרי אין חברת KODA, סתם לצורך הדוגמה. ברגע שבפרסומים הם כותבים לי "מבית קודה- USA", אני עלול לחשוב שיש "בית" כזה, וזה שיקול צרכני בהחלטה אם לקנות ובכמה.
אז זה לא משנה, כל עוד אתה מקבל את העובדות לאשורן ומשקלל אותן במחיר. ברגע שמטעים אותך, זה כבר סיפור אחר.
למה לא לקנות מחברות מדבקה: כי הן לא מציגות את עצמן ככאלה ונוקטות בשיטות שיווק הגובלות בהטעיה, ובהתאם גם גובות מחירים בלתי פרופורציונליים ל ח*א שהן מוכרות.
אני, אישית, לא אוהב שעובדים עלי. אם הם היו מציגים עצמם כראוי, הייתי לוקח את זה בשיקולים שלי אם לקנות או לא.
אבל ברגע שהם קוראים לעצמם "חברת איקס- USA", זו כבר הטעיה. למעשה, בכך שהם מציגים את עצמם במבנה תאגידי שונה מהמציאות זו הטעיה. הרי אין חברת KODA, סתם לצורך הדוגמה. ברגע שבפרסומים הם כותבים לי "מבית קודה- USA", אני עלול לחשוב שיש "בית" כזה, וזה שיקול צרכני בהחלטה אם לקנות ובכמה.
אז זה לא משנה, כל עוד אתה מקבל את העובדות לאשורן ומשקלל אותן במחיר. ברגע שמטעים אותך, זה כבר סיפור אחר.
- logankungfu
- חבר ותיק

שלא להזכיר כמובן את כל זיבולי השכל שהם פשוט המצאות שאין כל קשר בינן ובין המציאות בתיאור המוצרים שלהן, כמו סיפורי קירור השמן ושאר זיבולים שלא היו ולא נבראו.
שוב, שלא ישקרו לי בפנים. שיספרו את האמת על המוצר- ואני אחליט אם זה כדאי לי או לא. אבל לא לחרטט ולקוות שאנשים יקנו את החרטוטים ובעקבותיהם את המוצר.
שוב, שלא ישקרו לי בפנים. שיספרו את האמת על המוצר- ואני אחליט אם זה כדאי לי או לא. אבל לא לחרטט ולקוות שאנשים יקנו את החרטוטים ובעקבותיהם את המוצר.