בשעה טובה ומוצלחת הגעתי לרף ה 1000 שעות של המנורה באפסון 2000 שלי והגיע הזמן להיפרד כידידים
אני מתכונן להזמין מנורה חדשה(כולל הבית) מחו"ל ורציתי לדעת האם, חוץ ממע"מ, אני צפוי לקנסות מס נוספים?
תודה

בדקתי במכס במחלקת יבוא אישי.DEPP כתב:לפי ממה שידוע לי 16% כולל מע״מ בשווי המוצר ביבוא מחו״ל לארץ ופלוס מכס בלה ובלה...

אני מכיר אותם אבל במקרה דנן לא מזמין מהם. המחיר שלהם 299$....

יש חדשותopv כתב:יואב,
אם ההפרש הוא כזה הייתי קונה בארץ. צריך להסתכל על ההפרש ולא על האחוזים, אבל זו רק דעתי....

בודאי שאחליף ישר אחרת למה לרכוש עכשיו?spacedude כתב:האמת ההפרש לא כזה נורא.
אתה ישר מתכנן להחליף אותה? (רק 1000שעות הוא עבר)...

אני אחדדspacedude כתב:אין ספק שהסכום שווה את השיפור באיכות.
השאלה הבאה שלי היתה אמורה להיות: "אתה מרגיש ירידה דרסטית?" אבל כבר ענית עליה...

לא הבנתי איך ההוצאה תהיה 4K במקום 1.5K.idan309 כתב:1000
בכל מקרה אם הייתי במקומך (בוודאי אם היה לי חדר יעודי כמוך) הייתי משדרג ל-8500 יד שנייה או דומה לו.
אמנם ההוצאה תהיה כ-4000 ש"ח במקום כ-1,500 ש"ח אבל נראה לי שזה שווה....

הייidan309 כתב:1000 שעות וכבר להחליף מנורה?
אני הגעתי אתמול ל-1000 שעות ב-8500 (שימוש של 6 חודשים כשהמקרן הגיע אליי עם פחות מ-400 שעות).
אני צופה בLOW בגלל שאני מרגיש שהתמונה יותר איכותית ולא חסר לי בכלל אור.
אשמח לקבל רשמים לאחר שתחליף את המנורה, לי נראה לא סביר שיהיה שיפור משמעותי.
בכל מקרה מנורה ספייר זה מבחינתי מאוד חשוב ללא קשר לזמן המנורה הקיימת בכדי שבמידה ויש תקלה במנורה הקיימת לא צריך להמתין להגעת חדשה.
בכל מקרה אם הייתי במקומך (בוודאי אם היה לי חדר יעודי כמוך) הייתי משדרג ל-8500 יד שנייה או דומה לו.
אמנם ההוצאה תהיה כ-4000 ש"ח במקום כ-1,500 ש"ח אבל נראה לי שזה שווה....

1500 אצלך בבית ללא ביטוח. אם תבטח את המשלוח זה יוצא יותר, והאמת אם זה ההפרש במחיר ובהתחשב בזמן ההמתנה לא בטוח ששוה לקנות בחו"ל.istarmini כתב:בדקתי במכס במחלקת יבוא אישי.DEPP כתב:לפי ממה שידוע לי 16% כולל מע״מ בשווי המוצר ביבוא מחו״ל לארץ ופלוס מכס בלה ובלה...
34% משוקלל על מחיר המוצר+הובלה+ביטוח(במידה ויש).
בקיצור 1500 ש"ח אצלי בבית כאשר בארץ רוצים 1700+מע"מ=1972
...

תפסיק כבר נו ההנהלה קוראת את זה גםidan309 כתב:מי אמר שצריך לייבא אישית? מה רע בידש שנייה?
מה עם שווי המקרן הקיים?
לטעמי ה-2000 הכולל מנורה של 1000 שעות שווה לפחות 4,000 ש"ח.
מקרן כמו ה-8500 ניתן להשיג ביד שנייה בפחות מ-8,000 ש"ח.
כך במקום להוציא 1,500 ש"ח למקרן בן שנתיים הוא ישקיע 4,000 ש"ח למקרן משודרג בן כשנה.
זה שהמטרה צריכה להיות מקרן 3D זה ברור.
השאלה היא איך מגיעים למטרה.
אני לא רואה אפשרות שניתן יהיה לייבא אישית מקרן 3D איכותי שגם נותן תמונה ב-2D ברמה של לפחות ה-8500 בפחות מ-20,000 ש"ח לפחות עד סוף 2012.
מי אמר שה-2000 יחזיק עד סוף 2012? גם אם כן אז לא ניתן יהיה לקבל עליו יותר מ-1500 ש"ח....